Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambario lovos

turim galvos skausmą su čiužiniais, lovos išmatavimai nėra labai jau standartiniai 80x180 4u.gif kur rast geriausios kainos ir kokybės santykį g.gif googlinau, paskui žiūrėjau IKEA prasiilginančius čiužinius http://www.ikea.com/...ry=Ma...łózka gal kuri turit ikėjinius, kažin kaip jie realiai 4u.gif turim kitą prasiilginančią ikea lovą, tai svarstom visus įmanomus variantus kaip čia namus geriau pertvarkius:ax: o gal rekomenduosit kokį čiužinį LT tokių išmatavimų bigsmile.gif iš anksto AČIŪ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristiniux @ 2012 01 14, 14:55)
turim galvos skausmą su čiužiniais, lovos išmatavimai nėra labai jau standartiniai 80x180 4u.gif

Tai pasiskambinkit čiužinių gamintojams ir paklauskit kiek konkrečiai kainuos tokių matmenų čiužinys. Belieka tik apsispręsti iš kokios medžiagos gaminto čiužinio norite, o toliau beliks tik kainas palyginti.
Mūsų čiužinys irgi nestandartas - 90 X 172, tai aš būtent taip ir dariau.

O konkrečiai dėl Ikea čiužinio tai galite pasiklausti šioje temoje. Manau tikrai atsiras turinčių ir galinčių patarti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xjurga: 14 sausio 2012 - 15:07
QUOTE(beni @ 2010 08 11, 16:13)
Planuojam pirkti sunuj lova-automobili. Bet kazkaip vis pamastom ar nebus problemu del to, ar jis isties joje miegos, nes toks siek tiek bailus naujovems ir be to dabar dar vakare vis paguleti salia reikia kol uzmiega, o jau masinoje, tai teveliams nera kur prigulti. Pasidalinkit patirtim: ar vaikai miegojo tokio tipo lovose be problemu, nes ir parduotuveje mus ispejo, jog kai kurie tiesiog nemiega jose, dziaugiasi kol parduotuveje, bet miegot niekaip schmoll.gif  g.gif

maniškis kol kas turi lovą traukinį wub.gif 70x140, tėvams tikrai nėra kur prigult, bet jokių problemų, miega noriai thumbup.gif o dėl pagulėjimo šalia, tai kaip kiekvienas įpratina vaiką, koks vakarinis ritualas biggrin.gif
Atsakyti
Nezinau ar tiks lovyte 140 cm. iki 7 m. nors pardavejai ta sako tevams ax.gif Pati ne karta esu girdejus kaip siuloma lovyte 140 cm. vaikui kuriam 3-4 m. Realiai tokios lovytes iki 5 m. arba nebent vaikutis nedidukas visai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(elwa @ 2012 01 14, 10:43)
buvom ir ten biggrin.gif bet mes radom tik vienoj vietoj vaikiškų lovyčių (II a.) ar buvo ir daugiau kur, nes pirmo aukšto viso neapėjom..

tik ten esu macius mirksiukas.gif antram aukste, dar savanoriuose ten kur nuo seno baldu parduotuve, esu macius tas loveles mirksiukas.gif , tik va nzn kaina vienoda ar skiriasi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pana @ 2012 01 16, 18:47)
Nezinau ar tiks lovyte 140 cm. iki 7 m. nors pardavejai ta sako tevams  ax.gif Pati ne karta esu girdejus  kaip siuloma lovyte 140 cm. vaikui kuriam 3-4 m. Realiai tokios lovytes iki 5 m. arba nebent vaikutis nedidukas visai  ax.gif

Nu maniškei birželį bus 5 metai, nemanau, kad iki vasaros ji lovą išaugs cool.gif Ūgis jos normalus, 110 cm.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eufrozina: 17 sausio 2012 - 08:31
gal nuo vaiko dar priklauso. Maniske irgi apie 110cm, bet jau lovyte 140x70 atidavem sesei, kazkaip vis ant krasto kabodavo ji, maniau kad vietos permazai g.gif dabar turi 90x200cm tai skersai isilgai miega kaip nori biggrin.gif
Atsakyti
maniskei 5m, ugis 120 rolleyes.gif
Atsakyti
Na po 10cm is abieju pusiu laisvos vietos tikrai mazai manyciau. Juk ir pagalve siek tiek vietos dar uzima. Nebent miega visada vaikas susirietes smile.gif
Atsakyti
Noriu pasigirti blush2.gif siandien gavom Ikea lovyte, mane kaip ir patenkino tai ka gavau gyvai nemacius uz tuos pinigus. Mazius tai dziaugesi iki tokio lygio kad bande savo sena pats is kambario isstumt.Siandien pirma naktis, ziuresime kaip miegos. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata_Bo @ 2012 01 18, 01:20)
Noriu pasigirti  blush2.gif  siandien gavom Ikea lovyte, mane kaip ir patenkino tai ka gavau gyvai nemacius uz tuos pinigus. Mazius tai dziaugesi iki tokio lygio kad bande savo sena pats is kambario isstumt.Siandien pirma naktis, ziuresime kaip miegos.  smile.gif

Gal foto blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pana @ 2012 01 16, 19:47)
Nezinau ar tiks lovyte 140 cm. iki 7 m. nors pardavejai ta sako tevams  ax.gif Pati ne karta esu girdejus  kaip siuloma lovyte 140 cm. vaikui kuriam 3-4 m. Realiai tokios lovytes iki 5 m. arba nebent vaikutis nedidukas visai  ax.gif

mano dičkiui dabar 5m, miega 70x 140 lovytėj, (ūgis 116 rudenį buvo) dar metus tikrai tiktų, puikiai joje telpa thumbup.gif ale jau keisim, nes mažiuko lovytė pažadėta, tai abiems broliams nupirkom dviaukštę smile.gif
o spręst pagal metus ar tiks tokio dydžio lovytė tikrai sunku, nes reik jaučiu žiūrėt ir į tėvelių ūgį, jei tėveliai aukšti, tai ir penkiametis jų gali būt jau tikrai aukštas bigsmile.gif
QUOTE(Renata_Bo @ 2012 01 18, 02:20)
Noriu pasigirti  blush2.gif  siandien gavom Ikea lovyte, mane kaip ir patenkino tai ka gavau gyvai nemacius uz tuos pinigus. Mazius tai dziaugesi iki tokio lygio kad bande savo sena pats is kambario isstumt.Siandien pirma naktis, ziuresime kaip miegos.  smile.gif

laukiam bent jau nuorodos bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti