Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambario lovos

Mano penkiametis buvo 122 cm. dziaugiuos tuo, kad nepirkau tokios, nes ieskojom kai vaikui buvo siek tiek virs 3m. ir jei buciau patikejus pardaveja tai matyt tektu lova po metu, o ne po 4 kaip ji zadejo keisti ax.gif
Abu su teciu nesam auksti, bet vaikas stiebesi tuo laiku labai greitai i auksti ax.gif gal kad berniukas, nors kaimynes ergaite dar aukstesne uz mus, o jaunesne pusmeciu visu g.gif
Atsakyti
[quote=mama_gulbe,2011 07 08, 15:32]
as tokia vaikam isrinkau

user posted image

Papildyta:

Sveikos mamytes, kokie atsiliepimai apie sia dviaukste is lenku?
Atsakyti
QUOTE(vita30 @ 2012 01 23, 15:52)
kokie atsiliepimai apie sia dviaukste is lenku?

o jos issiskiria? t.y. galima 2 vienaaukstes padaryti?
gal tiesiai is lenku imsit? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(VELI @ 2012 01 23, 16:12)
o jos issiskiria? t.y. galima 2 vienaaukstes padaryti?
gal tiesiai is lenku imsit?  ax.gif

aha jos atsiskiria ir nusiima tos apsaugines groteles, del to mane labai vilioja sitos lovytes. Tik labai noreciau suzinoti kokia ju kokybe? gal kas turite isigije kol kas Kaune nerandu niekur paziureti kaip jos tikroveje atrodo.
Atsakyti
QUOTE(vita30 @ 2012 01 23, 16:16)
aha jos atsiskiria ir nusiima tos apsaugines groteles, del to mane labai vilioja sitos lovytes. Tik labai noreciau suzinoti kokia ju kokybe? gal kas turite isigije kol kas Kaune nerandu niekur paziureti kaip jos tikroveje atrodo.

Sveikos,
o kokia kaina tokios lovytes? jei is lenku pirkti
Atsakyti
vakar vis dėl to radau ir apžiūrėjau šias lovytes. Vaizdas mane nuvylė verysad.gif Reikia ieškoti kito varianto.
Kaina Lietuvoje 1000lt.... 1200lt. Lenkijoj mačiau apie 1000 zlot. gal dar galima rasti ir pigiau.
Atsakyti
Mes uzsakinejom medine (masyvas), paaukstinta. Visas labai kokybiskai padaryta, uz panasia kaina.
Atsakyti
QUOTE(vita30 @ 2012 01 25, 16:18)
vakar vis dėl to radau ir apžiūrėjau šias lovytes. Vaizdas mane nuvylė verysad.gif  Reikia ieškoti kito varianto.
Kaina Lietuvoje 1000lt.... 1200lt. Lenkijoj mačiau apie 1000 zlot. gal dar galima rasti ir pigiau.

as pradzioje norejau butent sios lovos..bet visgi paskui nutarem gamintis ,kaian gavosi panasi..bet bent jau zinau isko pagaminta...kazkas minejo kad butent si lova yra "silpnoka"

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eufrozina @ 2012 01 13, 14:14)
Mes pirkom nedideles pušines, baltai dažytas lovas iš Ginderos. Labai patiko. Bet jos nedidelės, lyg 144 cm ilgio. Iki mokyklos maniškėms užteks.
Pakankamai tvirtos, net aš ne kartą buvau prigulusi biggrin.gif Čiužinys kokosinis su spyruoklėm. Lovytės su akciaj kainavo po 200 Lt, čiužiniai po 150 Lt. Plius atvežimas lyg 50 Lt.

Man irgi šitos lovytės užstrigo. O pas jus modelis Harietė? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2012 01 25, 23:34)
Man irgi šitos lovytės užstrigo. O pas jus modelis Harietė?  4u.gif

Pas mus Liusė, bet jos beveik identiškos.
Atsakyti
va musu "apartamentai"...i betvarke ant stalo neziureti:)

user posted image
gaminta lietuvoje..
.trukumai-sakyciau kiek minkstoka mediena, per silpnai nulakuota, todel tepasi laiptai.

patinka:
dydis 90x200 cm
apacioje tarpas toks kad atsisedes nesiremi galva i virsutine lova
smagi miegojimui
laiptu nuozulnumas
kaip mazam kambariui kazko kito neitalpinciau:)
gyventojai- du broliai
Atsakyti
O cia toms merginoms, pas ka mazai vietos ir nori ja sutaupyti. Dalinuosi info čia, nes pati gaminausi tokia lova su pakelimo mechanizmu.
Atsakyti