Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambario lovos

QUOTE(*Viskasgerai* @ 2012 02 08, 13:40)
Aciu
kazkaip mergaitems kazko grazaus ir nerandu su meskinu ar zuikiu tik  g.gif

Berniukoms tos lovos itariu super turi patikt

o gal kas turit ir mergaitems kazka ypatingo

user posted image
Atsakyti
Mergaitems tokia radau smile.gif g.gif
http://www.skelbiu. lt/skelbimai/lovyte-princesei-tik-1399lt-13047237.html

QUOTE(*Viskasgerai* @ 2012 02 08, 13:40)
Aciu
kazkaip mergaitems kazko grazaus ir nerandu su meskinu ar zuikiu tik  g.gif

Berniukoms tos lovos itariu super turi patikt

o gal kas turit ir mergaitems kazka ypatingo

Atsakyti
sveikutes 4u.gif dairaus ir as savo vaikuciam lovu, tik vat sprendziu dilema, kaip sutalpint vienam kambary tris vaikucius g.gif man visai patinka toks lovu "derinys" (pirmas ir antras paveiksleliai)
http://inhomes.ru/ch...ldren-2011.html

tik gal kas galetu pakomentuot, ar patogu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingosa @ 2012 02 14, 15:49)
sveikutes 4u.gif dairaus ir as savo vaikuciam lovu, tik vat sprendziu dilema, kaip sutalpint vienam kambary tris vaikucius g.gif man visai patinka toks lovu "derinys" (pirmas ir antras paveiksleliai)

tik gal kas galetu pakomentuot, ar patogu  g.gif

Variantai grazus, tik gaminant sakyciau reiketu vengti virs koju kabanciu lentynu ir atsikisimu. Manau apsimiegojus stuktelti tikrai skaudziai gali vaikai. 4u.gif
Atsakyti
Laba diena

Uzsukau patarimo: koki ciuzini vaikui pirkti? Jam 1.5 m. Garantuotai prisisios ir kitokiu bedu bus. Dar girdejau, kad tie ale Dormeo ar kitokie ortopediniai ciuziniai vaikui yra negerai g.gif Tai kas geriau: spyruoklinis, lateksinis? Kokie pastebejimai del higienos ir laikysenos?
Beje, lova atkeliauja 200x90, t.y. standartine suaugusiojo lova, tik su vaikiskom apsaugelem is sonu ir stalciais po apacia. Lovos pagrindas - groteles.
Atsakyti
mes pirkom "miege" liono atrodo
uz 90x200 mokejom atrodo 150 - porolonas 10 cm...vyresnelis labai dziaugiasi....maziui irgi toki pati desiu...
kai bernai bus paaugliai bus galima ir apie rimtesnius pagalvoti
Atsakyti
QUOTE(Ingosa @ 2012 02 14, 16:49)

tik gal kas galetu pakomentuot, ar patogu  g.gif

mano trys vaikai, ir aš galvojau daryt kažką panašaus, manau kad labai tinka šeimoms, kurios turi trims vaikams vieną kambarį - reikia ir lovas, ir spintas, ir stalą sutalpint. pas mus vaikams skirti du kambariai, o vaikai pametinukai, todėl vieną darom žaidimų, kitą grynai miegamąjį, tai darysiu tris normalias lovas be jokių laipiojimų. draugės namuose tokia lova dviems, sakė labai patinka abiems thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilienė: 21 vasario 2012 - 17:01
QUOTE(Zaneta+ @ 2012 02 08, 01:00)
O štai mano vaiko lovyte. blush2.gif  Nekaip negalėjau atpratinti mano berniuko miegoti su mumis. Tai draugė pasiūlė pabandyti ir nupirkti tokio tipo lovą. g.gif Taip vadinama lova-mašina.  Nes jį tokiu būdu savo dukrytė  atpratino. Tai žinokite suveikė kuo puikiausiai. Vaikas ir miega atskirai ir net žaidžia lovoje. Net pati nustebau. Jau 3 savaitės viskas čiki. smile.gif  Tik dabar turiu kitą problemą. Vyresnis prašo nupirkti tokia pat lovą. doh.gif  Mokėjau 980 Lt. Čia jau su pristatymu ir surinkimu. Kadangi kainą su čiužiniu tai manau visai normaliai. drinks_cheers.gif

http://images16.fotk...P1020136-vi.jpg[/img]
http://images51.fotk...P1020137-vi.jpg[/img]

puiki lovyte thumbup.gif mane domina ciuzinys gal galetumet parasyti kaip vaikuciui jis ar nekietas, is ko jis padarytas gal galetumet parasyta ar esate patenkinta?
aciu
Atsakyti
Na, pradėjome ir mes lovos paieškas dukrytei, deja, nesėkmingai...
Nors jai dar nėra 2 metukų, ieškome normalios lovos (apie 90x200 cm) bigsmile.gif (būtinai su stalčiais apačioje)

Taigi savaitgalį apvažiavome kelias parduotuves Vilniuje (buvome "Skrajoj", "Akropolio baldų centre", "Audėjo baldų centre", "SBA balduose", dar vienoje baldų išparduotuvėje) - na, kažkaip tikrai nieko gero nėra g.gif Akropolyje vieną pusaukštę žiauriai fainą matėme danų gamybos (už 1800 Lt be čiužinio), bet... mano mažoji tikrai dar į ją neįlips ir neišlips (jei, tarkim, ryte pabudusi norės atbėgti pas mamą)...
O žemų viengulių tikrai nieko gero nematėm doh.gif Arba "kartoninės", arba labai masyvios, arba tachtos doh.gif

Nebežinau, kur dar ieškoti?

Gal kas žino gerą ir ne itin brangų baldininką Vilniuje?
Būčiau dėkinga už info až 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Beauty~: 23 liepos 2012 - 07:17
QUOTE(eufrozina @ 2012 01 13, 14:31)
Aš nusiteikiau, kad perku lovą ne iki pilnametystės biggrin.gif Lai pasidžiaugia vaikiškom lovelėm. Man jaukiau atrodo tokio dydžio. O kai už tokią kainą, tai nebus gaila pakeist kitom. Visko gi su vaikais būna, tai apipiešia, tai nubrūžina.

.

ir man nepatinka maziem vaikam lovos dvimetrines biggrin.gif
aisku 140 mum tikrai jau mazai,bet pirkciau ne dydese negu 160-170cm ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Suri @ 2011 09 16, 21:16)

labai jau masyvi lova blush2.gif nedaryciau tokios,nebent kambarys 30kv
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 07 23, 07:29)
ir man nepatinka maziem vaikam lovos dvimetrines biggrin.gif
aisku 140 mum tikrai jau mazai,bet pirkciau ne dydese negu 160-170cm ax.gif

Kiekvienas renkasi tai, kas jam atrodo geriausia wink.gif
Pvz., mano mergytei dar nėra dviejų metukų ir kartais prigulu šalia, kol užmiega, neįsivaizduoju, kaip reiktų prigulti 160 cm lovytėje g.gif ax.gif
Atsakyti
jei leisit is savo patirties- tai vyresneliui turejom sutraukiama 80 plocio ir nuo 130iki180 pasididinancia lovyte....miegojo nuo 1,5 metuku iki kokiu 5-6 metu-paskui tapo per maza, ypac per siaura...
dabar abu vaikai miega dviauksteje 90x200. vyresnelis sako kad labai (turi su kuom lyginti:)
patogu, ypac kai prie dvimetinuko tenka prigulti....be je kaip patirtis rodo- geriau istisine, nei sudedama
Atsakyti