Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambario lovos

Nei sau nei klientams nesiūlyčiau ir pritariu primų merginų nuomonei mirksiukas.gif

Lengva tematika, kaip boružėlės, meškiukai, drugeliai.. pagal tapetus pagalvėles, šviestuvus, kilimus kukliai patapyta ant lovytės ar kitų baldų vaikui neįsikyri. Bet griežta tematika, kurią diktuoja mada, televizija, parduotuvėse žaislų lentynos vaiką pririšti tieisog netaktiška smile.gif

Mes naudojame baltą lovytę, kurios rankenėlės tapytos beždžionėle ir kita zebriuku, bet tai paprasti gyvūnėnėliai ir vaikas prie jų nekimba, lovytę dėvime jau 2,5m. ir jis man pretenzijų nereiškia, bet vat dėl žmogaus voro, Bazo šviesmečio, betmeno, angry birds, supermeno ir t.t. keičiasi kas porą mėn., tai jei aš taip ir lovas keisčiau, tai tiesiog nežmoniška tėvelių kišenei biggrin.gif

Tad vieno herojaus metu mes nupirkome triusikėlius ir maikutę, bei patį Bazą ir jis patenkintas su juo miegodavo, atėjus Angry birds laikotarpiui, tai miegodavo su paukščiuku didelu ir pukuotu ir t.t. Šiuo metu mes miegame su žmogaus voro kauke ir kostiumu-pižama smile.gif ir jis labai jį mėgsta, daugiau nieko negirdžiu, kaip jis eis miegoti apsivilkęs kostiumą ir naktį padės visiems, kuriuos skriaudžia blogi dėdės, bet žinau jog tai bus tik trumpas laikas smile.gif nes šiuo metu jau bazo komplektuko nebeapvilksi, nes bazas jam nebe autoritetas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(gitulia @ 2013 06 07, 19:06)
Pritariu voriuku nuomonei. PO metu ta lova jau bus taip ispykusi, kad noresis ismesti. As uz normalias suaugusiu zmoniu dydzio lovas jei reikia su vaikiskais spalvingais uzklotais, be jokiu paveiksliuku ir tarpiniu dydziu, su kokybiskais patogiais ciuziniais.

na pirmoji lovytė vistiek turėtų būti nedidukė smile.gif žema, neilga, kad vaikelis joje jaustusi jaukiai mirksiukas.gif suaugusio lovą patariama anksčiausiai įsigyti pirmai klasei smile.gif
Atsakyti
Nei vienam is vaiku nepirkau tu tarpiniu lovu.Po grotuotu loveliu, seke normalaus ilgio ir plocio lovos su gerais ciuziniais. Mano vaikinai labai lauke normaliu lovu, kol jiems pagamins ir atves, jie pasijute labai dideli be jokiu problemu isejo miegoti i savo lovas. Kazkaip neplanavau kas pora metu keisti (tarpine lovele maks 3 metams) visa kambario inetrjera ar daryti remonta. O vaikai savo lovose turi vietos ir normaliai pagalvei, ir didelei kaldrai, ir patys gali patogiai miegoti, o dar ir mama ar teti pasikviesti prigulti yra kur. Tos tarpines loveles, man labai jau laikinas dalykas ir bereikalingai isleisti pinigai tiek lovai, tiek tarpiniam ciuziniui.
Atsakyti
Dar šiek tiek.

Tarpine lova 180 x 80 cm nepavadinčiau.
Jei esate nedidelio ūgio- tikimybė , kad vaikai irgi neįstyps iki 220cm.

Tai užaugusi aš puikiai telpu į 180 cm be jokio vargo. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(voriukai @ 2013 06 08, 07:47)
Dar šiek tiek.

Tarpine lova 180 x 80 cm nepavadinčiau.
Jei esate nedidelio ūgio- tikimybė , kad vaikai irgi neįstyps iki 220cm.

Tai užaugusi aš puikiai telpu į 180 cm be jokio vargo.  tongue.gif

Va sitas teiginys nera teisingas mirksiukas.gif pagal genetika nereikia ziuretimtrumparegiskai tik i tevus, vaikas bei jo ugis uzkoduojamas is kartos i karta, jei tevai zemi, dar nereiskia, kad vaikas bus zemas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(radviliukas4 @ 2013 01 31, 08:23)
user posted image
Lovos musu sūneliams jau pagamintos 4u.gif

Atrodo super bigsmile.gif O ten apacioje stalcius ar kita-istraukiama lova?
Gal butu galima suzinoti kur gaminot ir kiek kainavo, i az, jei nesunku blush2.gif

QUOTE(migle35 @ 2013 03 19, 00:51)
wau  bigsmile.gif  bigsmile.gif  wub.gif  superines lovos, cia su stalcium deze taip ?

mes kaip tik paieskose ir galvoju ar pirkti jau gatava lova ar visgi gamintis ?

gal kas yra turejas ar turi tokias lovas ?

user posted image
user posted image

nes man pardavejas pasake kad duoda 2 m garantijos ir begeliams ir furniturai paciai  g.gif tai turi buti gera is principo jai 2 m garantija taiko ?

As irgi kazkokio panasaus varianto dairausi. Mazasis nebenori miegot lovytej su grotom, vis lipa i brolio lova-masina (pirkom, kad atpratintume nuo miegojimo musu lovoj - sita funkcija tokia lova puikiai atliko, bet jau noretusi pakeisti g.gif )
O kadangi vyresnelis prisibijo aukscio tai dviaukstes atkrenta..juolab, kad kambarys nedidukas, nesinori uzgriozdint.

O kur jus sita varianta matet? Gal galima nuoroda ar kontaktus? Kokia kaina?
Atsakyti
Na lovytem su herojais ir as nepritariu. Is vis mano vaikams neidomu nei vienam tie herojai ir nezino ka jie reiskia.. tai as rinkciausi geriau kokius gyvunus, drugelius ir pan. Bet tik ne herojus.
O tarpines lovytes man labai patinka. Daugiu vietos kambary, ir vaikiskesnes jos. Dukra dabar miega 160 cm lovytej ir ji dar tikrai ilgai tiks. Netgi mokykloje. Abejoju ar bus aukstauge, ner giminej tokiu pas mus smile.gif Salia prigulti laisvai telpu. Lovyte vaikiska, o ne suaugusiu jau..
Sunus miega 140 cm lovytej, bet jau dairausi 160 cm kad butu be krastu ir galeciau prigulti. Dabar su krastais pagaminta smile.gif Bet suaugusiu dar tikrai neplanuoju ir nedarysiu, kol tilps i tas 160 cm. Nepatinka man tos suaugusiu jau biggrin.gif
Kas del ciuziniu, kol vaikai maziukai, nelabai as i juos kreipiu demesi blush2.gif svoris vaiku nera didelis, kad reiktu labai jau kreipti demesi i ciuzini. Neidumba gi jei dar. Pas sunu kai ieskojau 140 cm tai isigijom kokosini. Pas dukra buvo kartu su lovyte, tai matyt paraloninis koks. Bet gerus ciuzinius planuoju pirkt tik kai vaikai paaugs blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raganaa999: 08 birželio 2013 - 21:13
KOkosiniai pakankamai didelis blogis netgi kudikiui, i ciuzinius reiketu atkreipti demesi perkant net mazuciui vaikui, o jau paaugusiam tuo labiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2013 06 09, 00:41)
KOkosiniai pakankamai didelis blogis netgi kudikiui, i ciuzinius reiketu atkreipti demesi perkant net mazuciui vaikui, o jau paaugusiam tuo labiau  g.gif

Prašom pasidalinti informacija kodėl blogis. Nieko apie tai negirdėjau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sawanna @ 2013 06 08, 16:09)
O kur jus sita varianta matet? Gal galima nuoroda ar kontaktus? Kokia kaina?

Sitos lovytes yra pardavinejamos "Inmondus" baldu salonuose, va cia nuoroda i internetini psl.:
vaikiskos loveles
ju kaina padori, tik va atsiliepimu ar jos kokybiskos niekur nerandu.
Planuojam visdelto greitu laiku uzsisakineti is cia baldus mergytes kambariui, veliau galesiu daugiau parasyti ir apie kokybe, surinkima ir pan. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo traskutek: 09 birželio 2013 - 14:32
QUOTE(Sidabra @ 2013 06 07, 18:23)
O aš nepritariu. Tokios lovytės perkamos tik keliems metams - kol vaikas mažas ir jam patinka tokios.

Jūs vaikui perkat lovą pagal jo norus? Aš ašmeniškai planuoju į ateitį ir pagal savo išgales..
Papildyta:
http://vaikovaikams....les-ziedas.html

http://public.fotki....aldai/3-vi.html
mano akiai neblogos
Atsakyti

gal kas turite tokią lovą?user posted image
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif Noreciau patarimo,ka jus manote apie vaiksku foteliukus,ar patogus jie miegojimui?
Atsakyti