Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambario lovos

biggrin.gif biggrin.gif o as per visa neta ieskojau tos lovos foto o pasirodo Lt Ikea yra. doh.gif
Nezinau kodel bet esu isitikinusi kad pigiau mokejom. O ta antra tai ne medine?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renata_Bo: 03 rugpjūčio 2013 - 11:20
Raso plaušų plokštė. Tai ne medzio masyvas vadinasi.
Atsakyti
MPP- medžio plaušo lokštė. Dažniausiai naudojama baldų nugarėlėms, stalčių dugnams, ar baldų intarpams, kur nereikalaujama apkrova. Storis būna nuo 3 iki 4 mm.

Pigus baldai gaminami Iš LMDP-laminuota medžio drožlių plokštė.

Atsakyti
QUOTE(voriukai @ 2013 08 05, 12:20)
MPP- medžio plaušo lokštė. Dažniausiai naudojama baldų nugarėlėms, stalčių dugnams, ar baldų intarpams, kur nereikalaujama apkrova. Storis būna nuo 3 iki 4 mm.
Pigus baldai gaminami Iš LMDP-laminuota medžio drožlių plokštė.

Na lova tikrai musu ne 3-4 mm biggrin.gif
Atsakyti
Gal zinote, kur Lietuvoje nusipirkti baldakimu ne kudikio lovytei, bet jau didesnei lovai. Mane domina baldakimai is tiulo, o ne is sintetikos kaip siulo Jysk ar Ikea. Dekoju uz atsakyma.
Atsakyti
QUOTE(Emoli @ 2013 06 19, 21:52)
Jūs vaikui perkat lovą pagal jo norus? Aš ašmeniškai planuoju į ateitį ir pagal savo išgales..
Papildyta:
http://vaikovaikams....les-ziedas.html

http://public.fotki....aldai/3-vi.html
mano akiai neblogos

Sveiki, taip realiai atrodo lovos pas mano mergaites
user posted image
Atsakyti
Sveiki smile.gif Gal kas turite gera ideja, kai apgyvendinti tris vaikus (metai matosi liniuoteje) 18 km.m kambaryje... Nezinau, kodel.. bet laba bijau dviauksciu lovu... Labai idomu butu isgirsti kas susidure su sia problema smile.gif
Atsakyti
QUOTE(solciukas @ 2013 08 08, 12:40)
Gal zinote, kur Lietuvoje nusipirkti baldakimu ne kudikio lovytei, bet jau didesnei lovai. Mane domina baldakimai is tiulo, o ne is sintetikos kaip siulo Jysk ar Ikea. Dekoju uz atsakyma.

Siutis wink.gif
QUOTE(Zvake @ 2013 08 26, 19:06)
Sveiki smile.gif  Gal kas turite gera ideja, kai apgyvendinti tris vaikus (metai matosi liniuoteje) 18 km.m kambaryje...  Nezinau, kodel.. bet laba bijau dviauksciu lovu... Labai idomu butu isgirsti kas susidure su sia problema smile.gif

Man ir dviaukstes lova yra siaubas! doh.gif as siulau lova su istraukamu ciuziniu t.y.vietoj stalciu po lova ant ratuku issitrauka kita lova.. mirksiukas.gif principas toks LOVA

Atsakyti
Atsiprašau, kad truputį ne į temą. rolleyes.gif

Gal ką domina toks baldakimas prie vaikiškos lovos?

Lapo formos baldakimas vaikų kambariui

Įsigijom, bet rengiant vaikų kambarius-nebepritaikėm. unsure.gif Naujas, nenaudotas, tik išpakuotas buvo.

Atiduosiu pigiai. Kam įdomu- atsiūsiu realias supakuoto baldakimo foto.

Rašykite į AŽ.
Atsakyti
QUOTE(liina:) @ 2013 07 14, 11:49)
Sveikos mamytes 4u.gif Noreciau patarimo,ka jus manote apie vaiksku foteliukus,ar patogus jie miegojimui?

Turim sulankstomą. tai tikrai nebepirktume, nes nepatogu kasdien jį lankstyt ir visą patalynę nuiminėti ir be to nėra patogu miegoti vistiek kažkokį čiuž-inuką reikia klojinėti
Atsakyti
Laba visoms,
ar negaminotes lovos vaikui firmoje Kemena? randasi domus galerijoje Vilniuje 2a. gamina is medzio pusies, juodalksnio, kainos nemazos tai noriu pasiteirauti, ar verta tiek moketi...
Atsakyti
QUOTE(Zvake @ 2013 08 26, 20:06)
Sveiki smile.gif  Gal kas turite gera ideja, kai apgyvendinti tris vaikus (metai matosi liniuoteje) 18 km.m kambaryje...  Nezinau, kodel.. bet laba bijau dviauksciu lovu... Labai idomu butu isgirsti kas susidure su sia problema smile.gif

Kodel bijote dviaukstes lovos?
MEs 3 vaikus apgyvendine 12 kv m. kambaryje: 9 metu antrame dviaukstes lovos aukste, 5 metu - pirmame, o mazoji 2 metu - mazoje loveleje.
Antrame aukste leidziama tik miegoti, guleti, bet ne isdykauti, sokineti, zaisti - tokias taisykles nustateme vaikams, tai per 2-3 metus naudojimo tfu tfu tfu niekas dar neiskrito is antro auksto.
TIk aisku, sunkiau kloti lova, bet antras aukstas dazniausiai lieka neklotas, taciau ir nesimato beveik, kad ten neklota ax.gif
Atsakyti