Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdyvių riksmai.

QUOTE(Ruby Tuesday @ 2011 04 01, 12:04)
As tikiuosi, kad hiperbolizuota, nes pasakymas "para laiko nenorejau matyti to vaiko" labai nemaloniai nuteikia...

tas teisybe, kad taip buna, net mamos drauge pasakojo, kad jai taip su antru jos vaikiuku buvo...nenorejo matyti, o daktarai priprate prie tokiu dalyku ir nenesa tu vaikiuku.....bet manau 99 procentai vistiek atsigauna ir nori po kiek laiko juos apkabinti...
Atsakyti
Kadangi paciai du kartus atliko cp, tai net neteko girdet schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrine777 @ 2011 04 01, 18:08)
Kadangi paciai du kartus atliko cp, tai net neteko girdet  schmoll.gif

mane kai is potologinio i gimdykla nakti vede, tai sesute sako nebijok, viskas bus gerai, visai nebaisu bus....sakau nemeluokit as viska zinau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif o kai nuejom i gimdyklos kolidorius sako kaip cia sianakt tylu.... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif tai as nors ir visa nakti ten su saremiais pragulejau ir dar daugiau, tai man irgi neteko nieko girdeti g.gif
Atsakyti
as kai rėkiau, tai gydytoja atlėkė ir apibarė, ko čia rėkiu, sako, kad man gal ir lengviau tada , bet vaikutis, kuriam, beje, ne ką mažiau skauda, negu man, tada negauna oro..tai ir užsičiaupiam visam gydymui... ir tikrai pasirodo įmanoma iškvėpuoti sąrėmius ir nerėkiant 4u.gif
Atsakyti
Na as riksmu irgi prisiklausiau ohoho, net siurpas eme...Vyras net prie ausies mobilu su muzika prikises buvo, kad negirdeciau lotuliukas.gif
Atsakyti
Kai pirma gimdziau visai nerekiau.

Antra - biski rekiau biggrin.gif Gal pora kartu riktelejau visai netycia biggrin.gif Nors sakiau sau, kad nerekausiu tongue.gif
Atsakyti
Per saremius ne necyptelejau, bet nebuvo jie tokie skausmingi. Kai reikejo stumti, tai leidau garsa, panasu i urzgima. O kai siuvo, tai sakiau "au au au" biggrin.gif , nes net pora kartu vaistu suleidus siek tiek skaudejo.
Atsakyti
nieko blogo tuose riksmuose nera- jei labai skauda, tai ir rekite.. Bus lengviau- juk naturalu rekti, kai skauda.. Nemanau kad tai blogai.. O ka pagalvos kiti - jums visai tas pats, kai gimdote.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2011 04 24, 20:37)
nieko blogo tuose riksmuose nera- jei labai skauda, tai ir rekite..  Bus lengviau- juk naturalu rekti, kai skauda.. Nemanau kad tai blogai.. O ka pagalvos kiti - jums visai tas pats, kai gimdote.. smile.gif

drinks_cheers.gif Aš irgi iki 8 cm buvau mandagi - tik cypiau ir ufavau kaip išprotėjusi įsikibus į vyro nykštį, bet tiesiog atėjo laikas, kai tas riksmas pats iš gerklės rovėsi lauk. Ir niekas man jokių moralų neskaitė, tik mokino kaip kvėpuoti nestumiant. Svarbiausia - nerėkti stumiant. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2011 04 24, 19:37)
nieko blogo tuose riksmuose nera- jei labai skauda, tai ir rekite..  Bus lengviau- juk naturalu rekti, kai skauda.. Nemanau kad tai blogai.. O ka pagalvos kiti - jums visai tas pats, kai gimdote.. smile.gif

as ir nematau nieko cia baisaus ir kam is vis tai tramdyt doh.gif biggrin.gif Savaime pradedi rekt kai skauda,o ir siaip stumiant lengviau buna kai reki smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sarafea @ 2011 04 27, 17:33)
as ir nematau nieko cia baisaus ir kam is vis tai tramdyt  doh.gif  biggrin.gif Savaime pradedi rekt kai skauda,o ir siaip stumiant lengviau buna kai reki smile.gif

taigi net gydytojai aiškina, kad stūmiant nerėkti tongue.gif iki tol klykaukit kiek patinka, svarbiausia nerėkti stūmimo metu ir nešvaistyti jėgų veltui. Rėkdamos neišstumsit. Juk tikrai gimdymai tai ne tokie kaip rodo per serialus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2011 04 28, 15:57)
taigi net gydytojai aiškina, kad stūmiant nerėkti  tongue.gif iki tol klykaukit kiek patinka, svarbiausia nerėkti stūmimo metu ir nešvaistyti jėgų veltui. Rėkdamos neišstumsit. Juk tikrai gimdymai tai ne tokie kaip rodo per serialus biggrin.gif

Riksmas riksmui nelygus. Paniskas zviegimas visa gerkle stumiant tikrai nepades, bet negarsus riktelejimas ar dar kokio garso isleidimas stumiant tikrai padeda. Man tai toks urzgimas iseidavo, butu buve labai sunku, jei man butu liepe visiskai tyleti.
Atsakyti