Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti Kūčias?

QUOTE(isrinktoji @ 2013 12 07, 23:17)
tevus pasiimti ir vykti pas uosvius ARBA uosvius pasiimti ir vykti pas tevus, kad ne vieni neliktu nuskriausti 4u.gif

Arba visus pasikviesti pas save.. biggrin.gif
Atsakyti
Mes tai kiekvienais metais stengiames ir pas vyro tevus ir pas mano tevus nuvaziuoti (tiksliau pas mamas, nes teveliu is abieju pusiu kaip ir nebeliko), tai ir ten, ir ten pabuname po kelias val. pabunam visi kartu, pasidalinam dovanelem ax.gif
Atsakyti
mes tai namie as mb ir vaikas. per kaledas mes vaziuojam pas gimines, tada nuo ryto ir gali vienus kitus aplankyti ax.gif
Atsakyti
Kūčių vakarą spėjam ir pas tėvus ir pas uošius smile.gif
Atsakyti
Sukūrus savo šeimą Kūčias švenčiame namuose ir nė pas vienus nevažiuojam, o per Šv.Kalėdas spėdavome tiek mano tėvus, tiek vyro mamą aplankyt. Šiemet aplankysim per dvi dienas, nes su mažu vaiku nesinori draskytis per vieną dieną ax.gif
Atsakyti
pas mus Kucios darbo diena, tai namie, bet paskui i Lietuva trauksim bigsmile.gif Gimines balius laukia thumbup.gif
Atsakyti
O pas mus nuolat dilema: mano vyras nori valgyti namuose, aš manau, kad reikėtų valgyti pas tėvus. O dvi Kūčių vakarienes mano vyras išvis smerkia ir sakė gyvenime to nesupras... Kur valgysim šiemet - nežinau.
Atsakyti
QUOTE(Izidora @ 2013 12 17, 08:58)
O pas mus nuolat dilema: mano vyras nori valgyti namuose, aš manau, kad reikėtų valgyti pas tėvus. O dvi Kūčių vakarienes mano vyras išvis smerkia ir sakė gyvenime to nesupras... Kur valgysim šiemet - nežinau.

palaikau Jūsų vyrą biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2013 12 17, 10:15)
palaikau Jūsų vyrą  biggrin.gif  4u.gif

as irgi palaikyciau, jeigu jisai ir pagamintu tai.

Siemet valgysime pas tevus - nekilo diskusiju siais metais, nes anyta kazkur isvaziuoja ir nelaukia nieko pas save.
Atsakyti
QUOTE(Bekasė @ 2013 12 17, 10:43)

Siemet valgysime pas tevus - nekilo diskusiju siais metais, nes anyta kazkur isvaziuoja ir nelaukia nieko pas save.

Mano anyta irgi nelaukia... bet ji niekad nelaukia, tik nori vaziuot pas kitus. O pas save niekada nekviecia. Tai tik del pagaminimo mano vyras ir sutinka vaziuoti pas mano tevus, nes namuose du maziukai mamyciukai tai sudetinga siek tiek. O jis aminti nenusiteikes...
Atsakyti
QUOTE(Bekasė @ 2013 12 17, 10:43)

aaaaaaa, stai kur suo pakastas biggrin.gif tingisi gamint biggrin.gif bet, kad dabar viska nusipirkt galima, kuciuku nereikia kept, zuvu visokiu begale pirkt yra. Jei jau vyras nori namie, tai arba tegul padeda gamint, arba daugiau pirktinis maistas ant stalo bus.
Atsakyti
QUOTE(Izidora @ 2013 12 17, 08:58)

o pas save abieju tevu nenorit pakviest, puiki iseitis butu ax.gif
Atsakyti