Įkraunama...
Įkraunama...

Mergyčių plaukučiai

QUOTE(pipiriukas @ 2008 04 27, 15:56)
Mano panele gime plaukuota, bet gana greit plaukuciai nuslinko. Kai buvo metuku, nukirpau jos pukelius eziuku, tikejausi, kad prades augti stipresni. Dabar jau 2 metai ir 3men, o risti dar nera ka - plaukuciai skysti ir trumpi... Dukryte labai nori, kad isegciau segtukus (kurie tuoj pat isslysta), surisciau virsugalvy palme (bet gumyte irgi tuoj nuslenka nuo plonutes sruogytes). Sulaukiu patarimu nuskusti plikai, bet netikiu, kad tai padetu. Gal kas susiduret su skystaplaukiu problema? Gal ko organizmui truksta?

Vat ir man visi sako,akd nukirpčiau plaukus,kai bus metukai.O vakar mums suėjo.Sako,kad ataugs stipresni,bet aš netikiu schmoll.gif ir vis priešinuosi,o man visi atrėžia,kad esu kvaila.Nu ir tegul,nekirpsiu nė už ką.Ir taip matau,kad gan lėtai auga,tai,kada gi mes paskui tuos kaspinėlius rišim.O mergytė gi taip norės pamačiusi kitas mergaites su segtukais.Turim gan ilgą grifką,tai jau ir segam segtukus,o namie užrišu ant viršaus gumytę,kad plaukučiai nelystu į akis,tai namie atrodom ,kaip čipolino smile.gif
Atsakyti
QUOTE(olicka @ 2008 04 29, 14:54)
Vat ir man visi sako,akd nukirpčiau plaukus,kai bus metukai.O vakar mums suėjo.Sako,kad ataugs stipresni,bet aš netikiu schmoll.gif  ir vis priešinuosi,o man visi atrėžia,kad esu kvaila.Nu ir tegul,nekirpsiu nė už ką.Ir taip matau,kad gan lėtai auga,tai,kada gi mes paskui tuos kaspinėlius rišim.O mergytė gi taip norės pamačiusi kitas mergaites su segtukais.Turim gan ilgą grifką,tai jau ir segam segtukus,o namie užrišu ant viršaus gumytę,kad plaukučiai nelystu į akis,tai namie atrodom ,kaip čipolino smile.gif

maniskei kita men bus 3,nuo gimimo turejo labai silpnus plaukucius,kai suejo metukai,net nebudavo ka rist.Visi ragino,kad kirpciau,bet as schmoll.gif kadangi ji-garbane,tai galas po nakties buna visas susiveles,tai kartas nuo karto pakerpu.Bet siaip manyciau,kad tas kirpinas nieko nepades,jei jau silpni plaukiukai,tai nukirpus tikrai jie neprades vesleti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksesmama @ 2008 04 29, 20:00)
.Bet siaip manyciau,kad tas kirpinas nieko nepades,jei jau silpni plaukiukai,tai nukirpus tikrai jie neprades vesleti ax.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mano mažė gimė su ilgais juodais plaukais.Šie slinko ,o iš apačios augo nauji.Kerpam tik karčiukus.Dabar mūms 2m ir 5mėn.,mes pynam jau kasytes, wub.gif ryšam kaip tik sugalvojam.O vakare kai isileidžia tai atsistojus maivosi prieš veidrodį. ax.gif
O tas kirpymas plikai nelabai pasiteisina,girdėjau jau ne iš vienos mamytės.Ir manę tėvai buvo nukirpe plikai,bet niekada neturėjau gražių ilgų plaukų,jie neauga man.
Atsakyti
na mes ir dar negalim pasigirti kasytemis nors jau karta buvau surisus nedideli fontaniuka blush2.gif tik tie plaukuciai dar jos plonyciai ir kaip pukelis tai nelabai kaip ir laikosi tos gumytes bet ir ner kur skubeti atsidziaugsim dar tomis kasytemis veliau biggrin.gif thumbup.gif
o nuskutimas vaiko plikai tikrai nepadrys jo grazesniu ir jo plaukuciai tikrai neataugs stipresni sakau nes zinau nes mano mama buvo maza nuskusta kiek po to verke mociute kad taip padare ir paklause tetu kurios porino kad reikia taip bus geriau....... na ir nieko kaip buvo menki plaukuciai taip ir taugo tokie patys......... ne visiems juk gamta dovanoja grazius storus plaukus.... smile.gif
Atsakyti
manoji dar kasu neturi, bet ant virsugalvio daug plaukuciu galima jau segti su segtukais, bet kol i akytes nelenda nesegu ax.gif
Atsakyti
Mano panelei 1 metukai,bet mes negalim pasigirti plaukučiais sad.gif laukiam ir vis nesulaukiam kada galėsim rišti nors mažytę bigutę...visi klausia kodėl nukirpome plaukus, o juk mes jų dar net neturėjome verysad.gif
Atsakyti
Maniskes jau gan ilgi plaukuciai, tai jau ir i dvi ir net i viena biziuke susirisa thumbup.gif sukuotis labai megsta ir yra dydele puoseiva biggrin.gif
Atsakyti
Pas maniškę garbanoti ir plaukų labai daug..Nuo gimimo turėjo daug plaukų, tai jų ir neprarado, ir dabar mums 1 m ir 11 mėn. ir yra plaukučiai žemiau petukų wub.gif Kadangi jai garbanojasi, tai tenka dažnai šukuoti, bet nelabai prisileidžia, tik po daugelio įkalbinėjimų ji leidžia surišti į kasytes arba į vieną....
Aš manau plaukai tai paveldimumas..pas mane daug plaukų ir pas mano garbanyla jų daug....
Man tikrai labai keista matyti 1 m. mergytes ir plikom galvytėm..kažin nuo ko čia priklauso g.gif
Atsakyti
Nemanau, kad plaukai yra paveldima.Mano plaukai žemiau liemens, vyro taip pat tankūs ir stiprūs, o panelių labai silpni. Vyresniosios žemiau pečių, bet labai ploni, o mažė vis dar plika.
Atsakyti
QUOTE(gara @ 2008 05 09, 10:20)
Nemanau, kad plaukai yra paveldima.Mano plaukai žemiau liemens, vyro taip pat tankūs ir stiprūs, o panelių labai silpni. Vyresniosios žemiau pečių, bet labai ploni, o mažė vis dar plika.

O AS VISVIEN PRIE TOS NUOMONES LINKUS,KAD PAVELDIMA blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Negalim girtis ir mes savo šukuosena doh.gif
Plaukai tai kaip pūkeliai, kelių ilgių - nes nenuslinko nuo gimimo, ir kiti pradėjo augti.
Nugaroj pastoviai susivelia, silpnučiai tokie. Mama sako reikia kirpti, tada sustiprės.
Bet ir aš manau kad paveldima, nes nei mano, nei vyro plaukai nėra labai stori ar paslankūs, tai iš kur vaikų bus kitokie ? bigsmile.gif
Atsakyti