O musu mazyles, kuriai 2 metukai ir beveik 9 men, plaukuciai garbanoti ir jau siekia pecius. Labai del to dziaugiuosi, nes mano plaukai silpni bei ploni nuo gimimo

na manoji iš pradžių baisiai nemėgo, bet dabar tai einam į parduotuvę pro gumytes ir segtukus praeiti negaim nenusipirke, tai pati isirenka, tada namie tik ir prašo surišti "mimi"-gumyte
taip ir pripratom

maniskes plaukuciai ploni,bel ilgi ir garbanoti,taip norisi juos graziai suristi,susegti graziais segtukais,bet....
nesileidzia manoji.tik isegu segtuka,ziurek,jau nesiemus su kuokstu plauku
taip svajojau apie mergyte-risiu plaikucius gumytemis,sukuosiu...se tau,nepasiseke.Sakau,gal uzaugs is "to amziaus"
ar pratint po truputi ir tiek

musu jau plaukuciai zemiau peciu,ir leidziasi susukuojama.ir stori ir daug,tai galiu visokiu sukuosenu pridaryt jau

Musu plaukuciai tai jau gana ilgi ir kaip nori eiti i lauka tada ir sisirisam ,bet tik kaip ieiname i kambari ,visi segtukai ir gumytes senda lauk,bet ir dar butinai turi visi pasakyti kad labai grazu,plaukuciai garbanojasi todel grazus ir taip ,bet manau vasara geriau ir patogiau susirisus buti

QUOTE(Auksesmama @ 2008 05 09, 12:41)
Tik paveldima. Mano dukra iki kokių 2 buvo pusplikė.. dar prie kakliuko šiek tiek ilgesni buvo.. o dabar "barganota" ilgaplaukė šviesiaplaukė garbanė... Man lygiai taip pat mama neturėjo kur kaspino įsegti

Be abejo pritariu, kad plaukai paveldeti. bet taip noreciau, kad nors viena turetu dukra grazius plaukus. manau, kad manieji neblogi. bet abieju gana ploni, vyresnes is vis sunkiia ir auga, ryskus verpetas. neisivaizduoju kaip cia bus, kai paaugs,...

Na manoji, kaip berniukstis...Neduoda net ryte susisukuoti - O su uodegytemis pabuna vos 5 min. ir paskui reikia - GANA, VSIO.
Visos musu sukuosenos, per jiega rytinis susisukavimas
Visos musu sukuosenos, per jiega rytinis susisukavimas

Musu plaukuciai beveik siekia nugaros viduty,tai sukuosenas vis darom
Kol dukryte buvo mazesne visad issiimdavo "kaspinus", o dabar ryte pati prasosi,kad surisciau plaukucius
Tik sedeti vienoj vietoj labai nemegtsa,vis kur sukasi,vis juda,tai ir sukuosenu darymas uztrunka ilgai
O beto,mazosios plaukai visiskai tiesus ir baisiai slidus,tai sunku su jais ka ir padaryti...bet stengiames

o musu mazajai jau 1.3 m bet kazkaip plaukais nelabai galim pasigirti
kasos nugaroje biskeli jau debgia peciu bet priekyje kazkaip neilgi ir neperdaugiausia, bet as irgi sunkiai praeinu pri segtukus parduotuvese
Tai radau segtuku mazu su gelytem ir kai tik pasitaiko proga kur vaziuoti- butinai isegu, o tai dar pasitaiko tetuciu ar dedziu kurie pavadina berniuku, jei uzdedu kelnytes, nors ir parengiu ruzavom spalvom ... laukiam ir mer derliaus

Mano mazute turi daug plaukuciu, bet nera ilgi. Bigutes jau iseina tai risu
. Kai risu jai nelabai patinka
bet pratinu