Siaip dazniausiai risu i dvi kasytes. kelis kartus buvau pabandziusi supinti dvi eglutes, bet labai jau jos laisvos ir issidraikiusios isejo. Gal sakau, kita karta pries pinant reiketu vandenuku papurksti
Maniskei nuo gimimo kirpom plaukucius jau ne karta ir ne du. Norejom kad visi susilygintu. Bet dar iki siol prie kaktytes ataugineja. O siaip plaukuciai jau dabar stori (nors dar ne visi atauge) ir labai tiesus. Is tecio maze paveldejo sviesia plauku spalva, o is manes tikriausiai, plauku nepaklusnuma
. Labai sunku tvarkyti jos plaukus, nes jie slysta, draikosi. Bet siaip problemu su sukavimu ir pynimu neturiu, nes mazei patinka kai tvarkau jos plaukucius. Duodu jai pavartyti jos megstama knygute ar paziureti filmuka ir sedi sau ramiausiai kol sutvarkau. Tik jau tas plauku nepaklusnumas...
Siaip dazniausiai risu i dvi kasytes. kelis kartus buvau pabandziusi supinti dvi eglutes, bet labai jau jos laisvos ir issidraikiusios isejo. Gal sakau, kita karta pries pinant reiketu vandenuku papurksti
QUOTE(_Ligitukas_ @ 2007 07 15, 13:41)
Kaip pavydžiu toms mamytėms kurių mažytės jau turi plaukiukus, mano plika kaip tilvikas, ir nėra ten ką šukuoti 
Kantrybe-dorybe
Mes tai rišamės tokias"antenas",labai juokingai atrodo,bet man gražu
Praeita pirmadieni dukra pradejo eiti i darzeli, tai namo parsivedu kaip raganiuke - visa susivelusi. Net einant pietu miegelio niekas gumyciu is plauku neistraukia. Jau aukletoju tingumas! Ir pastebejau, kad su visom mergaitem tas pats. Arba vaiksto su i akis lendanciais palaidais plaukais arba nesukuotais nuo ryto, issidraikiusiais. Nutariau kad geriausia iseitis vis delto bus afrikietiskos kasytes arba kelios smulkios eglutes per visa galva. Teks prasyti savo afrikietes drauges kad supintu. Turetu laikytis kelias savaites, o paskui vel ka nors galvosim
Na,pasirodom ir mes
su sukuosenom

QUOTE(vyšniux @ 2007 07 24, 10:34)
Kai tik nufotografuosime savo šukuosenas ir mes įkelsime nuotraukėlių pasimaivymui
QUOTE(vyšniux @ 2007 07 24, 11:34)
Ir mes pasirodom savo kasytes
.

Kai turėsim gražesnių nuotraukėlių, pasirodysim daugiau
.

QUOTE(Ašarėlė @ 2007 07 24, 13:45)
Ir mes pasirodom savo kasytes
.

.

Jusiske jau visai ilgakase
Na kaip smagu žiūrėti į ilgakases mergaičiukes
QUOTE(ingere @ 2007 07 24, 13:19)
Aciu uz pagyras
QUOTE(vyšniux @ 2007 07 24, 15:41)
Aciu uz pagyras
.Tik beda,kad jei jau sumeistrauju,kokia mandrene plaukuosena,niekada nenufotiku
vis laiko pristinka
,bet reiks istaisyt padeti
.
Būtinai nufotografuokite