Įkraunama...
Įkraunama...

Mergyčių plaukučiai

QUOTE(sieka @ 2007 07 26, 07:43)
Aš taip nujaučiu, kad pas mano panelę ir nebus jau labai daug tu plaukų, nes pas mane irgi jų negausiai. Bet va likimo ironija pas mano vyra stori ir daug palukų ir pas mano sūnų lygiai taip pat, o panelei turbūt teks vargti kaip ir man  verysad.gif . Visiška neteisybė  poster_offtopic.gif  spam.gif  poster_ban.gif

pas maniske irgi ploni plaukai, kaip ir pas mane, tai dar ir sukuisenos nera is ko daryt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sieka @ 2007 07 26, 09:43)
Aš taip nujaučiu, kad pas mano panelę ir nebus jau labai daug tu plaukų, nes pas mane irgi jų negausiai. Bet va likimo ironija pas mano vyra stori ir daug palukų ir pas mano sūnų lygiai taip pat, o panelei turbūt teks vargti kaip ir man  verysad.gif . Visiška neteisybė  poster_offtopic.gif  spam.gif  poster_ban.gif

flirt.gif Taip vat jau būna...
Atsakyti
Laba diena 4u.gif na maniskei su plaukuciais pasiseke, daug ju turi, minkstuciai, garbanoti, tai risu ir nuo metu, pirmiau jau labai nusiiminedavo viska, dabar jau nebe, taik kai sakau einam plaukucius susisukuoti sako "ne" biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,
Pasiseke toms mamytems, kurios gali susukuoti plaukucius ir papuosti dukreles kaspinukais, seęgtukais... ax.gif Manoji nei artyn neprisileidzia. Kai tik pamato jog paimu gumytes, tuoj pabėga. Tai jau kelis kartus juos trumpinau, nes kai buvo siltesnes dienos- suprakaituodavo visas kakliukas. Plaukus tai turi grazius- minkstus, banguotus, sviesius.....
Seip manajai labai patinka kai as jai kirpciukus trumpinu. Galeciau kiekviena diena jai kirpti, tik taip greit jie neauga... lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu mums irgi ką tik suėjo metukai ir kartais jau pasipuošiame kasytėmis, nors plaukučių nėra labai daug, bet ir neplika tongue.gif , antenytėm užtenka biggrin.gif
Atsakyti
mum 17men bet mano mergycka neprisileidzia,net susegti grifkutes,o apie surisimo i odigytes isvis nera kalbos schmoll.gif viska rauna nuo galvos doh.gif ir labai piksta ax.gif o taip norisi man jai odigytes suristi biggrin.gif o ir grifkute jau i akytes lenda nukirpt nesiduoda doh.gif
Atsakyti
O mes dar laukiam kada plaukučiai užaugs ir mamytė galės daryt šukuosenas biggrin.gif
Atsakyti
sveikutes, man irig pupai garzu kai du regiukus surisam, dabar jau leidzia, o anksciau viska ispesdavo
user posted image
Atsakyti
Oi, kokie gražūs jūsų plaukučiai thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutės mano mažulei 14 men.jos labai lilgi plaukučiai,palyginus su kitų mergaičių tokiame amžiuje.Tik ji man neleidžia nieko jai į plaukus nei įsekti,nei įrišti. Tikiuosi ateis toks laikas kai leis.
Atsakyti
Mano panele taip pat garbanota, bet kai bandau suristi plaukus ne pro kur schmoll.gif
Kartais taip susivelia, kad norisi pasiimti zirkles ir nukirpti (bet kai sugrizta sveikas protas ax.gif nusiraminu). Dabar ji turi daugiu ko gero sampunu ir kondicionieriu nei mes su vyru kartu sudejus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mazekris @ 2007 08 04, 14:25)
sveikutes, man irig pupai garzu kai du regiukus surisam, dabar jau leidzia, o anksciau viska ispesdavo
user posted image

Tikra gražuolė wub.gif
Atsakyti