Įkraunama...
Įkraunama...

Dievas ar žmonės

QUOTE(Luknė @ 2007 12 28, 00:42)
Manau kad labai gražiais žmonėmis kartais pasitikima mažiau nei nelabai gražiais. Kaip žiūrima į gražuolių sugebėjimus, protavimą?
Labiau pasitikėti žmonės linkę patraukliais žmonėmis, o į patrauklumą įeina daugiau vidinis švytėjimas, aišku prisideda ir maloni išvaizda (tvarkingas žmogus niekada neatrodo bjaurus)

tvarkingas žmogus kartais būna ir bjauraus charakterio.
na o koks kunigas bažnyčioje,?manau kad tai tikrai daug reiškia žmonėms.
dažnai pasitaiko atvejųkad ne dėl Dievo eina į bažnyčią, bet dėl kunigo.
Atsakyti
QUOTE(Jurgulė @ 2007 12 30, 23:56)
tvarkingas žmogus kartais būna ir bjauraus charakterio.
na o koks kunigas bažnyčioje,?manau kad tai tikrai daug reiškia žmonėms.
dažnai pasitaiko atvejųkad ne dėl Dievo eina į bažnyčią, bet dėl kunigo.

O ko į bažnyčią eit išvis tada unsure.gif Aš tai ta, kuri eitų tik dėl kunigo, informacijos galiu gaut naudingos, gal padėt suorganizuot ką, bet svarbiausia info bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgulė @ 2007 12 30, 23:56)
pasitaiko atvejųkad ne dėl Dievo eina į bažnyčią, bet dėl kunigo.

Bedieviai gali Dievo ieškoti bažnyčioje ar dar kur, kiti gyvena su juo nuolat, o į bažnyčią eina paklausyti to, apie ką laikraščiai nerašo.
Atsakyti
QUOTE(Lane @ 2007 12 31, 02:10)
O ko į bažnyčią eit išvis tada unsure.gif Aš tai ta, kuri eitų tik dėl kunigo, informacijos galiu gaut naudingos, gal padėt suorganizuot ką, bet svarbiausia info bigsmile.gif

Aš einu į bažnyčią melstis. Tai mano veiksmas reikalaujantis pastangų, kuriuo parodau nuostatą sekti Kristumi. Aš simboliškai einu pas jį. Aišku, jis visuomet kartu, bet eidama, skirdama laiką, nugalėdama trukdančias aplinkybes aš tarsi kažko atsisakaU, kad sekčiau paskui jį.
Info daugiau galiu rasti knygose ir kompiuteryje, kunigas man ne enciklopedija. Net jei jis bjauraus būdo ir neypač išprusęs, jis man brangus nes seka Kristų, jei aš nemokėsiu priimti to žmogaus su jo silpnybėmis, tai kaip galiu tikėtis, kad Dievas priims mane, aš juk silpnybių ne mažiau turiu, o gal daug daugiau. Mišios ne skelbimų lenta, nors Šv. Rašto skaitymas labai svarbi jų dalis, bet visgi jų esmė - šv. Vakarienė, Kristaus Kūnas ir Kraujas kuriais mus atpirko. Taip pat bendrystė su kitais bendruomenės nariais, bendras tikėjimo šventimas.
Atsakyti
QUOTE(sandle @ 2007 02 12, 18:06)
7 metus bandei atrasti Dieva? Tada ne ten ieskojai. Jei bendruomene nesvari ir nedievota, reikia eiti i kita kurioje Dievas auksciau visko. Dievas svarbiausia musu gyvenime.

man svarbiausia gyvenime-gyventi žmoniškai,vaikai,vyras,darbas.na tiesa ir su dievu nesipykstu/
rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Staiga @ 2007 12 31, 01:13)
Bedieviai gali Dievo ieškoti bažnyčioje ar dar kur, kiti gyvena su juo nuolat, o į bažnyčią eina paklausyti to, apie ką laikraščiai nerašo.

Tai kad bedieviai ir neieško Dievo. O šiaip jau į bažnyčią einamą dalyvauti Šv. Mišių aukoje.
Gerų Jums Naujų Metų. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jovial @ 2007 02 03, 13:32)
Permečiau temas ir neradau diskusijos apie apsisprendimą pasirinkti religiją (tikėjimą, bažnyčią).
Kodėl renkamės vieną, o ne kitą. Dėl ten vykstančių ritualų, besilankančių žmonių, išpažįstamo Dievo ar...?

Aš rinkausi dėl Dievo, bet suklydau. Pasirinkau su netinkamais žmonėmis (kalbu apie lyderius). Dabar nelankau jokios.

as irgi buvau suklydusi kol galiausiai neatejau prie krikscionisko kataliku Dievo
Papildyta:
QUOTE(nmante @ 2008 01 06, 10:23)
as irgi buvau suklydusi kol galiausiai neatejau prie krikscionisko kataliku Dievo

dar norejau pasakyti kad tikrai reik maziau ziuret i zmones lyderius juk ir apastalai sake nepamenu tikslaus citavimo ......kas yra Paulius ar Apolas ,vienintelis yra Kristus,i ji reik lygiuotis......mazdaug taip raso Biblijoj.Taigi ne lyderiu reik ziuret,o i Kristu
Atsakyti
O dar geriau, kai tą Kristų matysime savyje... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(marytexxx @ 2007 12 31, 11:12)
man svarbiausia gyvenime-gyventi žmoniškai,vaikai,vyras,darbas.na tiesa ir su dievu nesipykstu/
rolleyes.gif

Va kaip paprasta, kai tikrosios paprastos moteriškos vertybės išgrynintos, ir gyvena žmogus palaimoje, nei galvosūkių, nei ieškojimų, ir manau viską turi-ir vyrą pašonėje, ir sveikus vaikus, ir Dievą širdyje, tikrą, nepasislėpusį. Gražu man tokios šeimos, manau ir Dievulis džiaugiasi jus matydamas.
Papildyta:
QUOTE(Jurgulė @ 2007 12 31, 23:08)
Tai kad bedieviai ir neieško Dievo. O šiaip jau į bažnyčią einamą dalyvauti Šv. Mišių aukoje.

Mano supratimu bedieviai ieško, kasdien, visur. Turintys savyje yra visad kartu su juo, gyvena, jaučia ir džiaugiasi.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2008 01 06, 12:05)
O dar geriau, kai tą Kristų matysime savyje... mirksiukas.gif

Wau, va cia tai taip thumbup.gif tik kaip ta sugebeti g.gif
Atsakyti
QUOTE(darius333 @ 2008 01 10, 16:33)
Wau, va cia tai taip  thumbup.gif tik kaip ta sugebeti  g.gif

"Iš pradžių tu turi pamatyti vertybę Savyje ir tada jau galėsi matyti vertybes kituose. Iš pradžių tu turi matyti palaimintą Save ir tada galėsi matyti palaimintą ir kitą. Iš pradžių tu turi pažinti Save kaip šventąjį ir tada galėsi pripažinti šventumą kitame".
Atsakyti
QUOTE(Takelis @ 2008 01 10, 15:47)
"Iš pradžių tu turi pamatyti vertybę Savyje ir tada jau galėsi matyti vertybes kituose. Iš pradžių tu turi matyti palaimintą Save ir tada galėsi matyti palaimintą ir kitą. Iš pradžių tu turi pažinti Save kaip šventąjį ir tada galėsi pripažinti šventumą kitame".

ir kieno citata 4u.gif
Atsakyti