Įkraunama...
Įkraunama...

Dievas ar žmonės

Taip, kažkodėl mes labiau linkę pasitikėti gražiais žmonėmis.. Įdomu, kam grožis buvo sukurtas unsure.gif Ar tam, kad išbandytų, viliotų... Bet čia ne į temą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lane @ 2007 12 27, 23:20)
Taip, kažkodėl mes labiau linkę pasitikėti gražiais žmonėmis.. Įdomu, kam grožis buvo sukurtas unsure.gif Ar tam, kad išbandytų, viliotų... Bet čia ne į temą biggrin.gif

Kodel ne i tema? Juk kalbam apie zmones g.gif
Kodel "linkę pasitikėti gražiais žmonėmis"? As pasitikiu tik tais, kurie nenuvyle (pries tai patikrinu ir gerai pagalvoju ar verta jais pasitiketi). Gal tiksliau butu - daugeli traukia grazus zmones? O gal dar kitaip?
Atsakyti
QUOTE(Lane @ 2007 12 28, 01:20)

Manau kad labai gražiais žmonėmis kartais pasitikima mažiau nei nelabai gražiais. Kaip žiūrima į gražuolių sugebėjimus, protavimą?
Labiau pasitikėti žmonės linkę patraukliais žmonėmis, o į patrauklumą įeina daugiau vidinis švytėjimas, aišku prisideda ir maloni išvaizda (tvarkingas žmogus niekada neatrodo bjaurus)
Atsakyti
O pabendravimas vistiek viską sudėlioja į savo vietas, būna kad gražus kol burnos nepravėrė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jovial @ 2007 12 27, 23:35)
Kodel "linkę pasitikėti gražiais žmonėmis"? As pasitikiu tik tais, kurie nenuvyle (pries tai patikrinu ir gerai pagalvoju ar verta jais pasitiketi). Gal tiksliau butu - daugeli traukia grazus zmones? O gal dar kitaip?

Skaičiau psichologų išvadas, kad gražiems žmonėms mokytojai linkę geresnius pažymius rašyti, tokius darbdaviai labiau linkę priimti į darbą, gražiems labiau sekasi..

QUOTE(Staiga @ 2007 12 27, 23:53)
O pabendravimas vistiek viską sudėlioja į savo vietas, būna kad gražus kol burnos nepravėrė lotuliukas.gif

Būna ir taip. biggrin.gif

Aš šiaip įtariai į gražius žmones žiūriu, nes jie dažnai būna išlepinti kitų žmonių dėmesio ir komplimentų.
Atsakyti
Man patinka Vydūno mintis, kad grožis turi kelti žmonių akis aukštyn smile.gif Jis kalbėjo apie moterų grožį, kuris vyrų akis turi ne žemyn leisti, bet aukštyn thumbup.gif
Atsakyti
Tai Vydūnas mane pažinojo...Aš dar ir kulnus kartais apsiaunu, kad vyrams dar aukščiau akis kelt reikėtų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Staiga @ 2007 12 28, 23:14)
Tai Vydūnas mane pažinojo...Aš dar ir kulnus kartais apsiaunu, kad vyrams dar aukščiau akis kelt reikėtų lotuliukas.gif

Staiga, kursim Aukštyn Akis Nukreipiančiųjų partiją.Aš aukšta aukšta, kad nei kablų nereikia.Reiškia, ir apie mane.O tai reiškia mudviejų gerą karmą, nes... Nes kai kažkas kelia aukštyn akis, tai dar biškutį į viršų ir dangų pamato... o kai dangų pamato, tada ir apie Dievulį pagalvoja...Va, grožis sukurtas kokiu tikslu.Akis atvėrei, ryt varau kablukų pirkt blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo barsukele: 28 gruodžio 2007 - 22:47
Baik baik su tais kablais, man jau dabar vyras sako"nieka būt žmuona, ale biškį prie griuozda lotuliukas.gif
O kau sukursim tai iškart seiman. Įsivaizduoji vaizdelį-visi seimūnai akis aukštyn lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Staiga: 28 gruodžio 2007 - 22:52
o tu sakyk-durniau, ale karmą tau ir tavo palikuonims gerinu lotuliukas.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif tiksliai. O karma mano dyyydelė dyyydelė thumbup.gif
Klausyk, mus arba užbanins, arba juokdarių klubą mums asmeniškai įkurs blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Staiga @ 2007 12 29, 00:51)
lotuliukas.gif tiksliai. O karma mano dyyydelė dyyydelė thumbup.gif
Klausyk, mus arba užbanins, arba juokdarių klubą mums asmeniškai įkurs blush2.gif

Bendruomenė tam, kad būtų linksmiau. bigsmile.gif Juoktis ne tik sveika, bet ir pykčių nelieka mirksiukas.gif
Atsakyti