QUOTE(PinaColada @ 2008 11 17, 10:49)
sveikos
anksciau ir as pykau, kad nuejus pas GP nesulauksi apziuros ar siuntimo tirtis, negausi receptu normaliems vaistams... Cia gal nuo GP priklauso. Man priklausanciame sveikatos centre registravausi vis pas skirtingus gydytojus, nes nei vienas netiko, kol galiausiai vienas pasirode normalus

buvo slapimtakiu infekcija - gavau antibiotiku, pries gimdyma prasidejo riesu skausmai - vis siuncia ivairiems tyrimams... Bet galiausiai nusivyliau ir tuo - nuejau pas jis su savo 2 menesu suneliu pasiteiraut del rachito, uzsiminiau kad slapimas kiek aitroko kvapo, kad turiu itarima, jog slapinantis jam skauda - paspaude mazyliui pilvuka ir pasake, kad jam slapimtakiu infekcija. Israse antibiotika Amoxiciklina, bei liepe pasidaryt slapimo tyrima. Ta pacia diena pasakiau, kad man iauges nagas, tad taip pat gavau recepta Amoxiciklinui... Tai gerai, kad turejau proto ir nedaviau vaikui tu antibiotiku

po 2 savaiciu slapimo tyrimas parode, kad jokios infekcijos jam nera... Tai va dabar ir iskilo man klausimas, kas geriau - ar kad gydo ligas visagaliu paracetamoliu, ar kad skiria antibiotikus nesamom ligom?
Kas liecia gimdymus, tai as buvau suzaveta prieziura ligoninej. Gavau tai, ko Lietuvoj uz jokius pinigus nebuciau gavus
Jei nera rimtos priezasties,tai paracetamolis bent jau maziau kenkia

as jau net pykti neturiu jegu,vistiek kitaip nebus

dukrai pries metus angina buvo,atejau pas gydytoja,sako,kuo skundziates,as pasakiau,kad vaikui angina,tai liepe issiziot,israse antibiotiku ir namo,uztrukom 3 minutes,nei plauciu nepaklause ,nei prisiliete daugiau prie vaiko,tipo angina tai angina,imk vaistus ir eik namo
tikiuosi ,kad rimtu susirgimu nebus,o lt karta per metus profilaktiskai pasitikrinam ir tiek