Įkraunama...
Įkraunama...

Ar teko susidurti su Londono daktarais?

Sveikutes 4u.gif
Londono GP ir ligonines tai kaip loterijos bilietai,jei istrauksi laiminga,tai tau pasiseke smile.gif bet gali but,kad sutiksi labai netgi nekompetentingu gydytoju schmoll.gif mes nezinodami UK sistemos,uzturejom nelabai linksmos patirties unsure.gif bet aciu dievui,dabar uztat zinom savo teises,istatymus ir turim gerus GP plius musu ligonine yra viena geriausiu Londone smile.gif viena patarsiu-jei neina su jais sneket zmoniu kalba,pagasdinkit complainais,ko jie labai bijo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Biskit30 @ 2008 11 16, 14:20)
Sveikutes  4u.gif
  Londono GP ir ligonines tai kaip loterijos bilietai,jei istrauksi laiminga,tai tau pasiseke  smile.gif bet gali but,kad sutiksi labai netgi nekompetentingu gydytoju  schmoll.gif mes nezinodami UK sistemos,uzturejom nelabai linksmos patirties  unsure.gif bet aciu dievui,dabar uztat zinom savo teises,istatymus ir turim gerus GP plius musu ligonine yra viena geriausiu Londone  smile.gif viena patarsiu-jei neina su jais sneket zmoniu kalba,pagasdinkit complainais,ko jie labai bijo  mirksiukas.gif

O kokia ta ligonine, kuri viena geriausiu?
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2008 11 16, 16:18)

Gal ST.Marys ? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber78: 16 lapkričio 2008 - 16:36
QUOTE(Limcamca @ 2008 11 16, 16:18)

Mes visada kreipiames i Chelsea and Westminster hospital,ji mums yra antra pagal artuma nuo namu smile.gif bet esu girdejus is patikimu zmoniu,kad ji viena geriausiu ligoniniu Londone ax.gif mano pazystama valo gydytoju namus,tai sake viena blogiausiu yra Newhamo ligonine doh.gif siaip jei kas nezino,tai yra toks istatymas,kad gali rinktis ligonine,nesvarbu,kiek toli ji butu nuo namu smile.gif o jusu kokia?
Atsakyti
sveikos
anksciau ir as pykau, kad nuejus pas GP nesulauksi apziuros ar siuntimo tirtis, negausi receptu normaliems vaistams... Cia gal nuo GP priklauso. Man priklausanciame sveikatos centre registravausi vis pas skirtingus gydytojus, nes nei vienas netiko, kol galiausiai vienas pasirode normalus biggrin.gif buvo slapimtakiu infekcija - gavau antibiotiku, pries gimdyma prasidejo riesu skausmai - vis siuncia ivairiems tyrimams... Bet galiausiai nusivyliau ir tuo - nuejau pas jis su savo 2 menesu suneliu pasiteiraut del rachito, uzsiminiau kad slapimas kiek aitroko kvapo, kad turiu itarima, jog slapinantis jam skauda - paspaude mazyliui pilvuka ir pasake, kad jam slapimtakiu infekcija. Israse antibiotika Amoxiciklina, bei liepe pasidaryt slapimo tyrima. Ta pacia diena pasakiau, kad man iauges nagas, tad taip pat gavau recepta Amoxiciklinui... Tai gerai, kad turejau proto ir nedaviau vaikui tu antibiotiku doh.gif po 2 savaiciu slapimo tyrimas parode, kad jokios infekcijos jam nera... Tai va dabar ir iskilo man klausimas, kas geriau - ar kad gydo ligas visagaliu paracetamoliu, ar kad skiria antibiotikus nesamom ligom?
Kas liecia gimdymus, tai as buvau suzaveta prieziura ligoninej. Gavau tai, ko Lietuvoj uz jokius pinigus nebuciau gavus schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(PinaColada @ 2008 11 17, 10:49)
sveikos
anksciau ir as pykau, kad nuejus pas GP nesulauksi apziuros ar siuntimo tirtis, negausi receptu normaliems vaistams... Cia gal nuo GP priklauso. Man priklausanciame sveikatos centre registravausi vis pas skirtingus gydytojus, nes nei vienas netiko, kol galiausiai vienas pasirode normalus biggrin.gif buvo slapimtakiu infekcija - gavau antibiotiku, pries gimdyma prasidejo riesu skausmai - vis siuncia ivairiems tyrimams... Bet galiausiai nusivyliau ir tuo - nuejau pas jis su savo 2 menesu suneliu pasiteiraut del rachito, uzsiminiau kad slapimas kiek aitroko kvapo, kad turiu itarima, jog slapinantis jam skauda - paspaude mazyliui pilvuka ir pasake, kad jam slapimtakiu infekcija. Israse antibiotika Amoxiciklina, bei liepe pasidaryt slapimo tyrima. Ta pacia diena pasakiau, kad man iauges nagas, tad taip pat gavau recepta Amoxiciklinui... Tai gerai, kad turejau proto ir nedaviau vaikui tu antibiotiku  doh.gif  po 2 savaiciu slapimo tyrimas parode, kad jokios infekcijos jam nera... Tai va dabar ir iskilo man klausimas, kas geriau - ar kad gydo ligas visagaliu paracetamoliu, ar kad skiria antibiotikus nesamom ligom?
Kas liecia gimdymus, tai as buvau suzaveta prieziura ligoninej. Gavau tai, ko Lietuvoj uz jokius pinigus nebuciau gavus  schmoll.gif

Jei nera rimtos priezasties,tai paracetamolis bent jau maziau kenkia smile.gif
as jau net pykti neturiu jegu,vistiek kitaip nebus schmoll.gif dukrai pries metus angina buvo,atejau pas gydytoja,sako,kuo skundziates,as pasakiau,kad vaikui angina,tai liepe issiziot,israse antibiotiku ir namo,uztrukom 3 minutes,nei plauciu nepaklause ,nei prisiliete daugiau prie vaiko,tipo angina tai angina,imk vaistus ir eik namo doh.gif
tikiuosi ,kad rimtu susirgimu nebus,o lt karta per metus profilaktiskai pasitikrinam ir tiek
Atsakyti
QUOTE(Biskit30 @ 2008 11 16, 17:44)
Mes visada kreipiames i Chelsea and Westminster hospital,ji mums yra antra pagal artuma nuo namu smile.gif bet esu girdejus is patikimu zmoniu,kad ji viena geriausiu ligoniniu Londone  ax.gif mano pazystama valo gydytoju namus,tai sake viena blogiausiu yra Newhamo ligonine  doh.gif siaip jei kas nezino,tai yra toks istatymas,kad gali rinktis ligonine,nesvarbu,kiek toli ji butu nuo namu  smile.gif o jusu kokia?

Aš, kažkaip net nežinau kokia ta mūsų ligoninė. Kai gyvenom Vakaruose greitoji visada veždavo į vieną (nepamenu pavadinimo doh.gif ), bet man ji patiko.
O, čia rytuose, greitąją teko porą kartų pasinaudoti. Tai visada paklausia kur vežti į Newhamą ar į King George. Mes, visada renkamės King George. Irgi nenusivyliau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(PinaColada @ 2008 11 17, 11:49)
sveikos
anksciau ir as pykau, kad nuejus pas GP nesulauksi apziuros ar siuntimo tirtis, negausi receptu normaliems vaistams... Cia gal nuo GP priklauso. Man priklausanciame sveikatos centre registravausi vis pas skirtingus gydytojus, nes nei vienas netiko, kol galiausiai vienas pasirode normalus biggrin.gif buvo slapimtakiu infekcija - gavau antibiotiku, pries gimdyma prasidejo riesu skausmai - vis siuncia ivairiems tyrimams... Bet galiausiai nusivyliau ir tuo - nuejau pas jis su savo 2 menesu suneliu pasiteiraut del rachito, uzsiminiau kad slapimas kiek aitroko kvapo, kad turiu itarima, jog slapinantis jam skauda - paspaude mazyliui pilvuka ir pasake, kad jam slapimtakiu infekcija. Israse antibiotika Amoxiciklina, bei liepe pasidaryt slapimo tyrima. Ta pacia diena pasakiau, kad man iauges nagas, tad taip pat gavau recepta Amoxiciklinui... Tai gerai, kad turejau proto ir nedaviau vaikui tu antibiotiku  doh.gif  po 2 savaiciu slapimo tyrimas parode, kad jokios infekcijos jam nera... Tai va dabar ir iskilo man klausimas, kas geriau - ar kad gydo ligas visagaliu paracetamoliu, ar kad skiria antibiotikus nesamom ligom?
Kas liecia gimdymus, tai as buvau suzaveta prieziura ligoninej. Gavau tai, ko Lietuvoj uz jokius pinigus nebuciau gavus  schmoll.gif

Jo,Amoxiciklino man israse kai nuvaziavau i ligonine budama 5 svaiciu nescia su dideliu pilvo skausmu blink.gif Ir dar liepe gerti paracetamoli.....
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2008 11 18, 11:00)
Jo,Amoxiciklino man israse kai nuvaziavau i ligonine budama 5 svaiciu nescia su dideliu pilvo skausmu  blink.gif Ir dar liepe gerti paracetamoli.....

Man irgi kai buvau kokius 7men nescia buvau pas dantiste ir ji negalejo man iki galo sutaisyti danties tai israse pagerti Amoxiciklino, dar ziurinejo savo knygose ar galima doh.gif ir nieko nerado doh.gif vienu zodziu liepe nueiti pas daktare pasiklausti. Negeriau as tu vaistu, nes ir durnam aisku kad negerai.
Atsakyti
QUOTE(siguliukas17 @ 2008 11 18, 10:39)
Man irgi kai buvau kokius 7men nescia buvau pas dantiste ir ji negalejo man iki galo sutaisyti danties tai israse pagerti Amoxiciklino, dar ziurinejo savo knygose ar galima  doh.gif ir nieko nerado  doh.gif vienu zodziu liepe nueiti pas daktare pasiklausti. Negeriau as tu vaistu, nes ir durnam aisku kad negerai.

O as va durna buvau ir pries menesiuka sugeriau kursa, nes pasigavau pusles uzdegima ir jokios vaistazoles nepadejo. Daktarui pasakiau, kad maitinu krutimi, bet jis savo knygoj paskaite, kad vaikui nebus jokio poveikio, tik pienukas bus skystesnis. Vaikas anksciau tustindavosi kelis kart per diena, po tu vaistu taip uzkietejo viduriai, kad be klizmuciu vaikas nebeissitustindavo doh.gif tfu tfu tfu, bet tik dabar lyg jau ir grizta viskas i savo vezes...
Atsakyti
QUOTE(PinaColada @ 2008 11 18, 13:37)
O as va durna buvau ir pries menesiuka sugeriau kursa, nes pasigavau pusles uzdegima ir jokios vaistazoles nepadejo. Daktarui pasakiau, kad maitinu krutimi, bet jis savo knygoj paskaite, kad vaikui nebus jokio poveikio, tik pienukas bus skystesnis. Vaikas anksciau tustindavosi kelis kart per diena, po tu vaistu taip uzkietejo viduriai, kad be klizmuciu vaikas nebeissitustindavo  doh.gif  tfu tfu tfu, bet tik dabar lyg jau ir grizta viskas i savo vezes...

Priklauso nuo organizmo, bet nuo antibiotiku paprastai buna kietesni viduriai.

Noriu pasiklausti, ar kas vedete savo vaikus pas dantista? Maniskiui, nera blogai, bet kai kramto ka nors skundziasi, kad skauda. Matau, kad yra skylute. Ar, man reikia pas savo GP pirma registruotis, ar is karto galima susirasti kokia NHS klinika ir ten registruotis? Gal zinote, kokiu dokumentu reikia, ir ar ta paslauga mokama ar ne?
Atsakyti
Nesuprantu kodem manes ne karto nera klause i kuria ligonine vezti g.gif visad i nehamo
Atsakyti