QUOTE(Brooke @ 2008 12 06, 17:12)
manau, kad moteris praustis turetu, nepriklausomai nuo to kur jinai eina...
Blondinas, ne i ta foruma 'isokai'. Bandyk i Prisimink.lt. Ten panasaus mastymo, kaip tavo, renkasi. Nenuobodziausi, nes tures su kuo pasibendraut
.
Brooke, gerai, kad drauge nelaukia. Mano vienas draugas skausmais skrandzio skusdavos, krauju veme. Jam cia nesamones snekejo, o, pasirodo, skrandzio vezys buvo
. Gryzo lapkriti i LT, o kove mire... Sekmes pazystamai tavo.Tikiuos, kad jai viskas bus gerai!!!

Brooke, gerai, kad drauge nelaukia. Mano vienas draugas skausmais skrandzio skusdavos, krauju veme. Jam cia nesamones snekejo, o, pasirodo, skrandzio vezys buvo

QUOTE(laumeee @ 2008 12 06, 18:27)
Mano vienas draugas skausmais skrandzio skusdavos, krauju veme. Jam cia nesamones snekejo, o, pasirodo, skrandzio vezys buvo

moki moraliskai palaikyt ligoni...
QUOTE(blondinas Nr.101 @ 2008 12 06, 19:36)
moki moraliskai palaikyt ligoni...
Nematai, kad ne ligonis raso?
QUOTE(laumeee @ 2008 12 06, 18:38)
Nematai, kad ne ligonis raso?
tik tarp musu:
cia 90%ligoniu....
QUOTE(blondinas Nr.101 @ 2008 12 06, 18:42)
Is jusu postu,man panasiau kad jus cia tuos 90%ir sudarote.
QUOTE(blondinas Nr.101 @ 2008 12 06, 14:58)
manau, kad moteris praustis turetu, nepriklausomai nuo to kur jinai eina...
Žiū, aš čia apie batus, tu apie ratus

QUOTE(laumeee @ 2008 12 06, 15:27)
. Gryzo lapkriti i LT, o kove mire... Sekmes pazystamai tavo.Tikiuos, kad jai viskas bus gerai!!!

Siaubas

QUOTE(mamyte/b @ 2008 12 06, 23:02)

QUOTE(mamyte/b @ 2008 12 06, 19:02)
jei butum lankius matematikos pamokas, sitiek vaiku nebutum prisidarius...
QUOTE(Brooke @ 2008 12 03, 22:06)
Prašau patarimų
Kaimynkai (lietuvei) skrandy rado auglį, dabar ji laukia kažkokio ten tyrimo, kurio metu turi būt nustatyta, ar auglys piktybinis ar ne, appointment'as gruodžio 16 dieną. Prieš kelias dienas ji ėmė vemti kraujais, nuvažiavo į ligoninę, tai ten išrašė vaistų (Tramadolio ir dar kažkokių
) ir liepė kentėt ir laukt tyrimo, plius tada dar apie 2 savaites atsakymo, nes jie negali anksčiau ištirt, o jei nepatinka toks variantas, keliaut iš kur atvykus (čia rimtai), ir dar paaiškino, kad jei taip padarytų, tai turėtų ten pilnai ir išsigydyt, nes jiems nebepriklausytų gydyt kitoj šaly atrastų ligų
Ji nusipirko bilietą į Lietuvą pirmadieniui, bet kadangi neaišku kaip ten kas pakryps, būtų įdomu žinot, gal kam yra buvus panaši situacija ir žinot, ką galima padaryt, kaip išsikovot kad ir tą priežiūrą, galų gale, grįžus su tyrimo rezultatais. Pas moterį du vaikučiai, trejų ir nepilnų metukų, vaikų tėvas negalės dirbti kol ji negrįš (vaikų imti su savim negali, nes 1. mažajai nepadaryti dokumentai, kad galėtų keliaut, 2. Lietuvoj juo labiau neturėtų kam jų palikt pasaugot), nes daugiau nėra kam palikt vaikų, taigi kiekviena diena kainuoja.

Bandau Brooke atsakyti i tavo klausimus:
Jei UK pastoviai gyveni ir moki mokescius, privalai gauti NHS, pilna gydyma, tyrimus ir t.t. Tyrimus gali darytis bet kur, tik UK gydytojai pagal juos negydys, jie privalo padaryti savo tyrimus, nustatyti diagnoze ir tada pradeti gydyma, nes uz gydyma jie nesa pilna atsakomybe. Nemanau kad ir Lietuvos gydytojai apsimtu gydyti, pagal kitos salies gydytoju tyrimu rezultatus. Tegul drauge pasidaro tyrimus abiejose salyse, gales palyginti tyrimu rezultatus, diagnozes. Ir jei jie nesutampa, ieskoti trecios nuomones. Jei vienoje salyje padarys operacija, tai kitos salies gydytojai zinoma, kad neapsiims slaugyti po operacijos, nera logikos. Jei drauge praleis savo appoitmenta UK, kito gali reiketi ilgokai laukti. Gydytis pagal dvieju saliu gydytoju rekomendacijas nera protinga, nes gali skirtis gydymo metodai, vaistai, taip galima sau daugiau pakenkti, negu padeti.

QUOTE(blondinas Nr.102 @ 2008 12 07, 05:47)
jei butum lankius matematikos pamokas, sitiek vaiku nebutum prisidarius...
matematikos pamokos..
vaiku nedaro..