Įkraunama...
Įkraunama...

Ar teko susidurti su Londono daktarais?

Sveiki smile.gif
As be abejo irgi buvau susidurusi su Londono daktarais, na negaliu vienareiksmiskai teigti, kad vien neigiama nuomone apie juos - visko pasitaike.
Pirmas vaikas astmatini bronchita turi, tai tikrai be problemu visus vaistus ir inhaliatorius, ir ta aparaciuka kvepavimui matuoti,iskart kai tik nuejau dave ir paaiskino viska, nu negaliu skustis. Ir jei kada reikia kokiu tyrimu, tai duoda siuntimus be problemu rolleyes.gif . Ir pati viena karta A&E buvau del sirdies perplakimu, tai ivairiausius tyrimus padare, nu nieko nerado ir paracetamolio israse lotuliukas.gif , bei dar nusiunte skydliauke tirtis - irgi nieko nerado, na dziugu, kad nerado thumbup.gif
Bet va jau kai antra maziuka pagimdziau Newham ligoninej,tai pats gimdymas tikrai, labai graziai praejo ir tos juodukes tokios profesionalios akuseres mirksiukas.gif nu bet veliau labai sunervino viena sesele, kai mano maziukas pageltonavo as jai parodziau, o ji mazdaug kaip i nesveika pasiziurejo tipo sako: "baby has your colour", nu tai galvoju nenusisnekek jau moteriske, nes tirkrai taip negali buti kadangi mano vaikiukas mixed race. Tai aisku as palaukiau kol pediatre ateis ir parodziau, tai ta iskart pasake, kad naujagimiu gelta ir greitai tyrimus kraujo liepe daryt, aciu dieu, tas bilirubinas buvo normos ribose, tai ant saulytes palaikiau maziuka ir pagijo 4u.gif veliau, tai su GP turejau konfliktu, nes nenorejo vitamino D rasyti, bet poto, po ilgu ikyrejimu, issireikalavau siuntimo pas pediatra (cia siuntimo jam reikia unsure.gif ), tai tas visokiausius tyrimus paskyre ir nustate, kad vitamino D trukumas ir ji israse. Dabar viskas ciki.
Kita karta maziukas labai smarkiai susirgo, kosejo ziauriai ir sloga didele buvo, net veme, tai i A&E nuvaziavom, na reikejo lauuukt, nepatiko man schmoll.gif apziurejo, tai nustate kad tipo svilpianciai kvepuoja, dave inhaliatoriu pamoke kaip naudotis, dar palaike pastebejo, ar tas inhaliatorius padeda ir namo paleido. Kita diena nuejau pas savo GP, nes man pasirode, kad per mazai padare, nes vaikiukas ne maziau kosejo, o be to ruosiausi vaziuot i Lietuva, tai norejau double check kaip sakoma ax.gif tai tas irgi nieko naujo nepasake, sako cia persalimas sukeltas viruso, del to joku antibijotiku nerasom, sako per 3-6 savaites praeis, ir praejo - po 1.5 savaites buvo viskas ore thumbup.gif tai va nieko labai jau blogo negaliu pasakyti, bet gal mums tiesiog pasiseke, o del kitu istoriju kai pasiskaitau tai tikrai siurpas krecia, ir labai graudu del mazuliuko kevinuko nelaimes, vis pasiziuriu jo nuotraukyte ir negaliu asaru sulaikyt sad.gif(((((
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mzheartless: 11 kovo 2009 - 14:07
is gydymo puses tai tikrai gan atlaidziai,atsimenu kai mergytei su bamba vargom,dezinfekuoti reikejo,paprasiau kokio tirpalo,ar tai peroksido,tai paziurejo kaip i durnele,sako vanduo ir vatos tamponas geriausi vaistai,buvo paskui odos uzdegimas,tai drekinama krema gavom!kaip tik teko i LT vaziuot,tai teko gydytis hormoniniu tepalu
Atsakyti
Mamos blush2.gif , gal galetumet man padeti, kurios jau seniau UK gyvena. Mes dar tik 2 menesiai UK. Kadangi gyvenom paskutinius 5 metus ivairiuose europos miestuose tai turejom european heath insurance card, bet pasiskaicius pas jus susizinojau kad ji negalioja cia ir kad man reikia registruotis pas gp ir tada issiimineti bupa ar ka nors panasaus.
Gal galetumet man patarti kokia yra procedura cia, nes susiradus aplinkinius gp man meta kad jie nepriima nauju nariu ...

ir ar tikrai reikia buti isgyvenus 6 menesius uk kad galetum tureti normalu sveikatos draudima?

gal dar kur nors reikia registruotis kur as net neturiu itarimo kad reikia ...
siek tiek pasimetus esu tai ir prasau patarimu, nes nete galima pasikysti beieskant...

Labai aciu uz ats 4u.gif
Atsakyti
4u.gif stiprybes ir kantrybes jums mamukai
Atsakyti
Labas, mamytes, turiu kl., gal kuri nors zinote privatu lietuviu bendros praktikos gydytoja nebloga Londone? Ar kur galima rasti inf.apie lietuviu gyd.? Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Indr @ 2009 03 11, 23:37)
... man reikia registruotis pas gp ir tada issiimineti bupa ar ka nors panasaus.
Gal galetumet man patarti kokia yra procedura cia, nes susiradus aplinkinius gp man meta kad jie nepriima nauju nariu ...

ir ar tikrai reikia buti isgyvenus 6 menesius uk kad galetum tureti normalu sveikatos draudima?

gal dar kur nors reikia registruotis kur as net neturiu itarimo kad reikia ...
siek tiek pasimetus esu tai ir prasau patarimu, nes nete galima pasikysti beieskant...

Labai aciu uz ats 4u.gif

Man atrodo, kad NHS ir BUPA atskiri dalykai, nemanau, kad norint tureti Bupa reikia prisiregistruoti pas NHS GP. Del 6 menesiu nezinau, neteko girdeti, kad butu koks nors minimalus laikas. blush2.gif Ar bandei pagooglint Findadoc. Ismeta skirtingu borough find a doc numerius, kuriais pasiskambinus jie pasako, kurie GP priima arba siaip daugiau info suteikti gali. 4u.gif

Kad ir sitam puslapyje, savo post code ivedus ismes kas priima:

http://www.nhs.uk/se...viceSearch.aspx
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elba: 17 kovo 2009 - 21:04
QUOTE(Deiva02 @ 2009 03 17, 18:59)
Labas, mamytes, turiu kl., gal kuri nors zinote privatu lietuviu bendros praktikos gydytoja nebloga Londone? Ar kur galima rasti inf.apie lietuviu gyd.? Aciu  4u.gif

Gydytojos ginekologės konsultuoja, atlieka tyrimus ir skiria gydymą. Konsultuojantys gydytojai: kvėpavimo takų, virškinimo, šlapimo takų/lytiškai plintančių ligų, širdies ir kraujagyslių sistemos ligų gydymas ir kiti susirgimai. Stuburo ir sąnarių gydymas: radikulitai, stuburo išvaržos, kaklo ir galvos skausmai.
Ultragarsinis tyrimas, širdies elektrokardiograma, kraujo ir šlapimo tyrimai, rentgenas, magnetinio rezonanso skenavimas.
Alkoholine detoksikacija, fizioterapija, masažas, akupunktūra.

Tel. (079) 8436-6224
Darbo laikas:
Adresas:

Tik nieko negaliu pasakyti apie sia klinika,neteko man ten lankytis,turiu issisaugojus adresa jei prireiktu ir tiek.

Palmers Green
London
N13 4XE
Didžioji Britanija
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gretux: 18 kovo 2009 - 01:16
QUOTE(gretux @ 2009 03 18, 00:15)
Gydytojos ginekologės konsultuoja, atlieka tyrimus ir skiria gydymą. Konsultuojantys gydytojai: kvėpavimo takų, virškinimo, šlapimo takų/lytiškai plintančių ligų, širdies ir kraujagyslių sistemos ligų gydymas ir kiti susirgimai. Stuburo ir sąnarių gydymas: radikulitai, stuburo išvaržos, kaklo ir galvos skausmai.
Ultragarsinis tyrimas, širdies elektrokardiograma, kraujo ir šlapimo tyrimai, rentgenas, magnetinio rezonanso skenavimas.
Alkoholine detoksikacija, fizioterapija, masažas, akupunktūra.

Tel. (079) 8436-6224
Darbo laikas:
Adresas:
Tik nieko negaliu pasakyti apie sia klinika,neteko man ten lankytis,turiu issisaugojus adresa jei prireiktu ir tiek.

Palmers Green
London
N13 4XE
Didžioji Britanija

Aciu Jums lb lb 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
na mamytes pasakykit man toki dalikeli ax.gif ar cia uz recepta reikia moketi turiu omeni Anglijoje? 7£ o uz israsitus vaistus ne? nes girdejautokius gandus g.gif
Papildyta:
QUOTE(Deiva02 @ 2009 03 18, 13:36)
Aciu Jums lb lb 4u.gif  4u.gif  4u.gif

as buvau sitoj klinikoje pas ginekologe nieko moteriske smile.gif aptarnavimas geras maloni mergaite registraturoje dirba bet va patalpos tai ne kokios verysad.gif bet as likau patenkinta kainos normalios uz tepineli 60£
Atsakyti
QUOTE(ajaz @ 2009 04 07, 20:45)
na mamytes pasakykit man toki dalikeli  ax.gif ar cia uz recepta reikia moketi turiu omeni Anglijoje? 7£ o uz israsitus vaistus ne? nes girdejautokius gandus g.gif
Papildyta:

as buvau sitoj klinikoje pas ginekologe nieko moteriske smile.gif aptarnavimas geras maloni mergaite registraturoje dirba bet va patalpos tai ne kokios verysad.gif bet as likau patenkinta kainos normalios uz tepineli 60£

Taip tai teisybe,jei negauni benifitu tu turi susimoketi 7£,as moku uz kiekviena recepta...
Atsakyti
QUOTE(ajaz @ 2009 04 07, 19:45)

blink.gif £60 uz tepineli? blink.gif blink.gif o kuo jis skiriasi nuo to, kur pas GP paima?
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2009 04 08, 11:16)
blink.gif £60 uz tepineli?  blink.gif  blink.gif o kuo jis skiriasi nuo to, kur pas GP paima?

niekuo tiesiog cia privati klinika ax.gif ,bet i kaina ieina konsultacija
Atsakyti