Sveiki
As be abejo irgi buvau susidurusi su Londono daktarais, na negaliu vienareiksmiskai teigti, kad vien neigiama nuomone apie juos - visko pasitaike.
Pirmas vaikas astmatini bronchita turi, tai tikrai be problemu visus vaistus ir inhaliatorius, ir ta aparaciuka kvepavimui matuoti,iskart kai tik nuejau dave ir paaiskino viska, nu negaliu skustis. Ir jei kada reikia kokiu tyrimu, tai duoda siuntimus be problemu

. Ir pati viena karta A&E buvau del sirdies perplakimu, tai ivairiausius tyrimus padare, nu nieko nerado ir paracetamolio israse

, bei dar nusiunte skydliauke tirtis - irgi nieko nerado, na dziugu, kad nerado
Bet va jau kai antra maziuka pagimdziau Newham ligoninej,tai pats gimdymas tikrai, labai graziai praejo ir tos juodukes tokios profesionalios akuseres

nu bet veliau labai sunervino viena sesele, kai mano maziukas pageltonavo as jai parodziau, o ji mazdaug kaip i nesveika pasiziurejo tipo sako: "baby has your colour", nu tai galvoju nenusisnekek jau moteriske, nes tirkrai taip negali buti kadangi mano vaikiukas mixed race. Tai aisku as palaukiau kol pediatre ateis ir parodziau, tai ta iskart pasake, kad naujagimiu gelta ir greitai tyrimus kraujo liepe daryt, aciu dieu, tas bilirubinas buvo normos ribose, tai ant saulytes palaikiau maziuka ir pagijo

veliau, tai su GP turejau konfliktu, nes nenorejo vitamino D rasyti, bet poto, po ilgu ikyrejimu, issireikalavau siuntimo pas pediatra (cia siuntimo jam reikia

), tai tas visokiausius tyrimus paskyre ir nustate, kad vitamino D trukumas ir ji israse. Dabar viskas ciki.
Kita karta maziukas labai smarkiai susirgo, kosejo ziauriai ir sloga didele buvo, net veme, tai i A&E nuvaziavom, na reikejo lauuukt, nepatiko man

apziurejo, tai nustate kad tipo svilpianciai kvepuoja, dave inhaliatoriu pamoke kaip naudotis, dar palaike pastebejo, ar tas inhaliatorius padeda ir namo paleido. Kita diena nuejau pas savo GP, nes man pasirode, kad per mazai padare, nes vaikiukas ne maziau kosejo, o be to ruosiausi vaziuot i Lietuva, tai norejau double check kaip sakoma

tai tas irgi nieko naujo nepasake, sako cia persalimas sukeltas viruso, del to joku antibijotiku nerasom, sako per 3-6 savaites praeis, ir praejo - po 1.5 savaites buvo viskas ore

tai va nieko labai jau blogo negaliu pasakyti, bet gal mums tiesiog pasiseke, o del kitu istoriju kai pasiskaitau tai tikrai siurpas krecia, ir labai graudu del mazuliuko kevinuko nelaimes, vis pasiziuriu jo nuotraukyte ir negaliu asaru sulaikyt

(((((