Įkraunama...
Įkraunama...

Valgiaraštis III

QUOTE(Naktine Fėja @ 2007 02 10, 14:58)
o jau taip tikejaus, kad bus geriau doh.gif  verysad.gif as taip valgydama uzversciau kojas cool.gif

QUOTE(meškutė_Nida @ 2007 02 10, 16:07)
ad23, savikontrolė- kai ne tik susirašai, ką valgai, bet ir teikiesi nors truputį reaguoti į kitų merginų draugiškus patarimus dėl valgiaraščio. Dabar gi tiek tavo, tiek eglincios valgiaraščiai- totalus nesusipratimas, jau daug maloniau skaityti smikės "pomidorines" dienas, nei jūsų...net nerandu žodžio, kokius valgiaraščius. Žinoma, kad dabar jums svoris nuo tokios, atsiprašant, "mitybos" krenta, bet galiu duot galvą nukirst- po mėnesio dviejų jus aplankys toks jo-jo, kad bus žavu pažiūrėti. Žinoma, dėl to nieks nebus kaltas...

o man teisybe pasakius cia jau geriau... tarkim praeita pusmeti mano meniu buvo mazdaug toks
pusryciai kava su pienu
vakariene, tarkim kotletai ar dar kas nors normalaus... taigi dabar asjau pradedu "normaliau maitintis, bet ir tai, neturiu as kantrybes tiek laiko praleist virtuvej, kad pasigamint visus 5 valgymus normalius...

na nemoku as maitintis tiesiog nemoku... verysad.gif verysad.gif verysad.gif ir nezinau ka daryt... Dabar liudesys apeme, nes jau atrode, kad normaliau pradedu, o pasirodo nieko gero...
Atsakyti
QUOTE(ad23 @ 2007 02 10, 17:46)
...  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  ir nezinau ka daryt... Dabar liudesys apeme, nes jau atrode, kad normaliau pradedu, o pasirodo nieko gero...

o tu kcal skaiciuoji<>?manau ne,nes tikrai suvalgai mazai,ir nesveikai.tai tu paziurek i kitu merginu valgiarascius ir pabandyk kazka derint,paimt pavizdy,galu gale daug yra patarimu minus 10 temoje 1psl,tik reikia noro... 4u.gif
Atsakyti
siandieninis mano valgiarastis su daug kcal doh.gif
pusryciai:
arbata ir sveiziu darzoviu salotos su moliugu seklu aliejumi,stikline kriausiu sulciu,sokoladinis surelis
priespieciai:
javainuikas jogurtinis su melynemis
pietus:
barsciu sriuba(labai soti su mesa,bulvytem,kopustais)
vakariene:
vanilinis surelis ir javinukas jogurtinis su abrikosais

beto visa diena geriu lb daug sulciu,ar tai gerai,ar ne?
pvz apelsinu,kriausiu,pomidoru....

Atsakyti
Na, kaip ir žadėjau šiandien per mytą, su pasigardžiavimu deklaruojuosi tongue.gif lotuliukas.gif

Pusryčiai: puodas vandens su šaukštu sėmenų ir šaukšteliu medaus. Jau pradeda nusibosti, ką čia kitą susigalvot, kad greitai, šilta ir nedaug?
Priešpiečiai: 4-5 džiūvėsiai.
Pietūs "Mano guru" kavinėje: meksikietiškos salotos (kepta vištiena, ryžiai, pupelės, paprikos, kt. daržovės), desertui - sicilietiška kanasta, toks šmotukas pyrago, nepamenu iš ko, bet labai skanus. Puodas vaisinės arbatos becukrės. Skanūs pietūs linksmoje kompanijoje mirksiukas.gif
Vakarienė: 1 arba 2 obuoliai.

Smaližiauta 2 griliažiniais saldainiais.
Atsakyti
As... gal kol kas nieko nesideklaruosiu, nes dabar geriu alu... blush2.gif
Bet meetas labai patiko smile.gif
Atsakyti
Prisiduodu ir aš. 4u.gif
Labai šauniai praleidau laiką! Smagu buvo susipažinti su merginomis. drinks_cheers.gif

Pusryčiai: 2 riekutės "Turtingos" duonos su rugiais, aptepas iš 1 k.v. kiaušinio, gal 30 g ferm.sūrio ir 1 AŠ majonezo. Prie arbatos kelios riekutės varškės deserto su aguonomis.

Priešpiečiai: ožkos pieno jogurtas su persikais

Pietūs: žinoma, "Mano guru": keptų jautienos nugarinės gabaliukų salotos su ryžiais, pomidorais, agurkais, obuoliais, salotomis ir česnakiniu užpilu, arbatinukas žolelių arbatos, desertui- jogurtinis varškės sūrio ir spanguolių skanėstas.

Vakarienė: dubenėlis labai jau skystos kreminės cukinijų sriubos (light versija), riekutė sausai paskrudintos "Turtingos" duonos. Jogurto indelis ir nedidelis obuolys. Prie arbatos 1 aš medaus.
Atsakyti
o ką jūs darot kai nenorit valgyti dėl kokių nors priežasčių pvz: vėmimas ir pykinimas, viduriavimas žodžiu dėl virškinimo sistemos sutrikimo arba gripo ar tad vistiek kišat maistą į save ar valgot kai pajuntat alkį? nes šiandien man tokia bjauri diena, ką daryti nežinau nes tokia mityba negali būti doh.gif
Atsakyti
nu ir as:
vakar:
pusryciai. sonatinos bandele su suriu ir cesnaku
priespieciai. 2 indeliai jogurto
pietūs. glacee lesiu sriuba, kijevo kotletas, bulviu kose, morku-salieru salotos.
pavakariai. obuolys
vakariene. morku-obuoliu-saulegrazu-nat. jogurto salotos (labai daug)
naktipieciai. didle stikline ananasu sulciu, 1 sausainis (pacios keptas) aviziniu dribsniu-sokolado.

siandien:
pusryciai. sonatinos bandele su suriu ir cesnaku
priespieciai. bananas
pietus. glacee lesiu sriuba, kijevo kotletas, bulviu kose, morku-salieru salotos.
pavakariai. 4 dziuvesiai
vakariene. sriuba is bulviu ir pakepintu morku-saliero-baklazano.
naktipieciai. didele stikline ananasu sulciu ir aviziniu dribsniu- sokolado sausainis.

sita gi etatines badautojos, imkit pavyzdi is manes. va kiek valgiau, o 1 kg nukrito bigsmile.gif
Atsakyti

QUOTE(eglincia @ 2007 02 10, 16:30)
siandieninis mano valgiarastis su daug kcal  doh.gif 
pusryciai:
arbata ir sveiziu darzoviu salotos su moliugu seklu aliejumi,stikline kriausiu sulciu,sokoladinis surelis
priespieciai:
javainuikas jogurtinis su melynemis
pietus:
barsciu sriuba(labai soti su mesa,bulvytem,kopustais)
vakariene:
vanilinis surelis ir javinukas jogurtinis su abrikosais

beto visa diena geriu lb daug sulciu,ar tai gerai,ar ne?
pvz apelsinu,kriausiu,pomidoru....

visai nedaug cia tu kaloriju schmoll.gif o sulciu daug gerti ner labai gerai schmoll.gif jos kaloringos, eda dantis, o vitaminus pasisavina berods tik is 40ml organizmas g.gif be to sultys tikriausiai is koncentrato unsure.gif siulyciau nepiknaudziauti, geriau koki vaisiu suvalgyk vietoj ju mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gvidaa @ 2007 02 10, 19:02)
o tu kcal skaiciuoji<>?manau ne,nes tikrai suvalgai mazai,ir nesveikai.tai tu paziurek i kitu merginu valgiarascius ir pabandyk kazka derint,paimt pavizdy,galu gale daug yra patarimu minus 10 temoje 1psl,tik reikia noro... 4u.gif

nelabai... Tik kaip yra, kai va sitaip valgau ir taip viduriuot pradejau, matyt maisto per daug. na bet po biskiuka tikiuosi susitvarkyt. Ir man bent viena is valgiu nukopijavus nuo kurios, jauciuosi persivalgius... verysad.gif verysad.gif verysad.gif bet as labai noriu ir stengsiuos... 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktine Fėja @ 2007 02 10, 22:13)
visai nedaug cia tu kaloriju schmoll.gif o sulciu daug gerti ner labai gerai schmoll.gif jos kaloringos, eda dantis, o vitaminus pasisavina berods tik is 40ml organizmas g.gif be to sultys tikriausiai is koncentrato  unsure.gif siulyciau nepiknaudziauti, geriau koki vaisiu suvalgyk vietoj ju mirksiukas.gif

na aciu,stengsiuos sulciu gerti kuo maziau,o jei lb noresiu,tai savu pasidirbsiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(savitre @ 2007 02 10, 20:56)
o ką jūs darot kai nenorit valgyti dėl kokių nors priežasčių pvz: vėmimas ir pykinimas, viduriavimas žodžiu dėl virškinimo sistemos sutrikimo arba gripo ar tad vistiek kišat maistą į save ar valgot kai pajuntat alkį? nes šiandien man tokia bjauri diena, ką daryti nežinau nes tokia mityba negali būti doh.gif

tikrai nemanau, kad turi per prievartą į save kišt, jei žinai, kad vistiek išvemsi ar pan. tokiu atveju tik skysčių daug vartoti yra svarbu.

Mano šiandieninis:
miegojau iki 11, taigi visi valgymai labai susivėlino.
Pusryčiai: Graikiška kava, šakar makar iš 50 gr kviečių dribsnių (170), banano (120), 3 grūdų sėlenų (45), gefilus jogurto (57)
Priešpiečiai: Ananasinis jogurtas (65), 4 morkos-240 gr (80)
Pietūs: (labai vėlyvi, taigi kartu ir vakarienė ) Žuvies užkepėlė (310), desertui apelsinas (85)
Vakarienė:kepta folijoj bulvė su grietine (kas liko nuo vaiko) (110)
Naktipiečiai: skirtingi sūriai (2iejų skirtingų rūšių brie, gabalėlis Cheddaro), iš viso 100 gr (400), taurė sauso raudono vyno... ax.gif

Viso: 1442 kcal
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šaltmėtė: 10 vasario 2007 - 21:43