Įkraunama...
Įkraunama...

Valgiaraštis III

QUOTE(savitre @ 2007 02 11, 14:35)
Ką reik suvalgyti kad tuos vidurius sukietinti nes jau nebegaliu skauda visus šonus

man padeda labai tirštas kisielius,kažkur skaičiau ,kad reikia krakmolą su vandeniu išsivirusi gerti,bet aš tai tik kisielių bandžiau,man anyta kai vaikai maži buvo patarė ax.gif
Atsakyti
laba smile.gif

šiandienos meniu
pusryčiai:ž.arbata+ vit.C, avižų dribsniai su razinom ir tarkuotu obuoliu(346)
priešpiečiai: 0,5l pasukų(170)
pietūs:50g sojos kubelių(168) burokėlių mišr.su svogūnu ir petražolėm, v.š.grietinės(154), duoniukas užteptas varškės sūreliu su žalumynais(~50)
pavakariai:activia(124), kivis(50)
vakarienė: sriuba iš šaldytų daržovių(~200)
naktipiečiams bus kivis(50).
Iš viso ~1312kcal
Atsakyti
mano siandieninis,labai sotus:
2 kiausiniai su druska ir riekele rugelio
priespieciai:
2 riekutes rugelio su plonu sluoksniu sviesto ir trinto cesnako(virusas puola)
pietums:
puodas barsciu
vakarienei bus pora kotletuku jautienos su sezamais
o kai grisiu is sporto klubo sukrimsiu pora luptu obuoliu 4u.gif
matote stengiuosi daugiau valgyt ir kuo maistingesni maista 4u.gif
Atsakyti
Sekmadieninis:

Pusryčiai: puodas vandens su šaukštu sėmenų ir šaukšteliu medaus.
Priešpiečiai: obuolys.
Pietūs: gera porcija vištienos filė au aštriu daržoviniu padažu, ryžiai, stiklinė multi sulčių.
Pavakariai: karšto šokolado mažas puodelis.
Vakarienė: obuolys.
Atsakyti
saindien: pusryciai: sonatinos bandelė su sūriu ir česnakais
priešpiečiai: hematogenas
pietūs: 2 balandėliai, 1,5 didelės virtos bulvės
pavakariai: 4 džiūvėsėliai
vakarienė: vakarykštė daržovių sriuba
povakarienė: 3 sonatinos sausainiai "triufeliai" (as sonatinos fanė)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shiduh: 11 vasario 2007 - 18:09
Mano šiandieninis:
Pusryčiai: Gefilus jogurtas su sėlenom (70), dvi riekelės duonos (130), kumpis (50), agurkas, salotos (20), kava su pienu (20), 2 cinamoniniai sausainiai (100).
Priešpiečiai: bananas (100)
Pietūs: Špinatų sriuba (350), 3 riekelės duonos (190) - skanu, sotu, bet neilgam ax.gif unsure.gif
Pavakariai: 6 nedidelės morkos (100)
Vakarienė: Pieniška makaronų sriuba (220)

Viso: 1350

(dar bus kažkas desertui su arbata ax.gif , gal kažkiek varškės saldžios... g.gif )
Atsakyti
Labas smile.gif Griztru nezinau kiek ilgam, bet praieta savaite laiko isvis neturejau

Nebarkit kad siandien tik trys valgymai, atsikeliau puse pirmos, tad daugiau kartu valgyt neisejo...
Pusryciai: avizu kose, su itarkuotu obuoliu ir sauksteliu cukraus, apelsinas
Pietus: du lasisos kepti kepsniai su nedaug uztarkuoto surio, pomidoras, kalnelis konservuotu zirneliu, keturios sokoladines karunos sirdutes(30g), vanduo su klevu sirupo saukstu
Vakariene: Kakava su truputeliu pieno, duag nediduku sumustuku is ale batono su rama tepamu sureliu ir lydytu pievu tepamu sureliu, juostele geisos sokolado

Sekmadienis-sokoladienis biggrin.gif
Atsakyti
Priduodu šiandieninį. Nelabai esu patenkinta pietų desertu, bet žodžių iš dainos neišbrauksi, kaip ir suvalgytų kąsnių nuo sąžinės nepaslėpsi... hihihi.gif

Pusryčiai: pusiau skiesta avižinė košė su sviestu, cinamonu ir vyšnių-spanguolių džemu, kelios riekutės varškės deserto su aguonomis.

Priešpiečiai: didelis obuolys, arbata su 1 AŠ medaus.

Pietūs: vyne su obuoliais troškinta vištiena, ryžiai, salotos (Pekinas, agurkas, petražolės, jogurto padažas). Desertui- 2,5 didelės riekės keptos duonos su česnaku. Vat dėl to gailiuosi, nes skrandi iki šiol skauda, bet kambariokė iškepė ir taip užsimaniau. verysad.gif

Pavakariai: kakavos puodelis su trupučiu pieno ir 1 AŠ cukraus, mandarinas.

Vakarienė: šaldytų daržovių ir 2 kiaušinių su pienu omletas, keptas be riebalų, mažas indelis tyrelės vaikams nuo 6 mėn... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smike: 11 vasario 2007 - 20:58
Vakardiena :

Vanduo su citrina

Pusryciai : Obuolys, rieke kekso , 1/3 Nomedos saldainio ir balinta kava

TRENIRUOTE

Po treniruotes : Morku sultys, obuolys

Pietus : Zuvies file prancuziskai (pagal Sonatina), raugintu kopustai salotos, 1 puodelis kefyro, 1sauja pistaciju.

Vakariene : Morka, greifruktas, granatas ir balinta kava
Atsakyti
Mano siadieninis meniu:

Pusryciai: plonytis gabaliukas kalakutienos file ~10g
Kava
priespieciai: 2 mandarinai, kivis ir sumustiakas su kalakutienos file gabaliuku, tokiu paciu (turejau suvalgyti pusryciams bet negalejau, tai suvalgiau priespieciams)
pietus: skaldine 80g tuno aliejuje, puse riekeles sveikuoliu duonos
Pavakariai; jogurtas mazas indelis
vakariene, versienos gabaliukas troskintas, virti kalafiorai, salotos sviezos
ir visa diena arbat arbata arbata......
Atsakyti
Labutis biggrin.gif
Vakar diena neskelbiama blush2.gif
Šiandienadienis smile.gif
pusr : kava su 1 aš cukraus (40 ) 1 kiaušinis + 1aš majonezo (120) +1/2 juodos duonos su sviestuku (120)
priešp: kava + 2 selgos sausainiai( 177)
piet: arbata + kopustu sriuba ( 170)
pavak : apelsinas (100 )
vakariene : kepti sparneliai su marinuotais agurkais ( ?) ir šampanas (?) - nežinau kiek bus blush2.gif
Atsakyti
nesuprantu kaip jus istveriat tiek mazai valgydamos? as valgau daug daugiau ir tai nuolat mirstu is bado sad.gif
Atsakyti