Įkraunama...
Įkraunama...

Valgiaraštis III

sveiki, na as irgi griztu nes jau pasveikau ir dalivauju darbe:)

Mano siandiena:
pusryciai: 3 VS dripsniu su karstu pienu ir medum, arbata+1sumustinis su suriu puse riekes
priespieciai: arbatos puodelis su medum +1morkiukas
pietus: raugintu kopustu sriuba+kepta vistos kulksnis+darzoves gal dar 3kasniai ryziu, arbata su medum
pavakariai: arbata su medum +1morkiukas+1oboliukas
vakariene: kopustu sriubos bliudas+3 delno dydzio bulviniai blynai

kadangi dar nemazai kosiju tai geriu tokia arbata bronchos, nu labia neskani
bet padeda, jai paskaninti idedu puse arbatinio saukstelio medaus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alexejka: 19 vasario 2007 - 14:41
QUOTE(alexejka @ 2007 02 19, 16:40)
kadangi dar nemazai kosiju tai geriu tokia arbata bronchos, nu labia neskani
bet padeda, jai paskaninti idedu puse arbatinio saukstelio medaus

Aš irgi dabar kosulį bandau ta pačia arbatėle išgydyti ir pradedu galvoti kad ji be medaus neveiksminga nes aš geriu be medaus tad taip ir gerk o aš dar medaus įsisdėsiu smile.gif ir sveiksim drinks_cheers.gif
Atsakyti
Priduodu neįdomų šiandienos meniu (iškrova):
Pusryčiai: 250ml raug. pasukų, 100g l. varškės
Pietūs: 250ml raug. pasukų, 100g l. varškės
Pavakariai: 250ml raug. pasukų, obuoliukas
Vakarienė: 250ml raug. pasukų, "Smilga" varškė su persikais (2%)
Atsakyti
Ne toks koks tikėjausi, bet toks koks yra... blush2.gif

Pusryčiai: sviekuolių riekelės abi pusės su permatomu griež. Panevėžio file, lyd.sūriu, trupučiu ferm.sūrio, salotos lapu, pomidoro griežiniais. pusė AŠ medaus.

Priešpiečiai: obuolys, Fruittella saldainis, inka su 1 AŠ cukraus.

Pietūs: morkų-cukinijų salotos, lazanija. ir visai neplanuotai- gerokai apipešiotas skruzdėlynas. doh.gif

Pavakarių nebuvo, bet per ilga tarpą nuo 12 iki 18.30 val. gal 4 Fruittella saldainiai.

vakarienė: 1,5 riekės šviesios duonos, 4 griežinėliai šalto rūkymo dešros, 1,5 riekutės lydyto sumuštinių sūrio. Gabaliukas pyrago (mama kepė dėl manęs ir atvežė, tai nuodėmė nevalgyti...), pusė "kaimiško" sausainio (mamos kolegė vaišino, tai irgi nemandagu buvo atsisakyti), 1 AŠ medaus. Vakarienė gavosi visiškai ekspromtinė, ne tokia kokia planavau, tai padrikoka.

Naktipiečiai: žiupsnelis žele saldainukų (ir reikėjo gi mamai jų pirkti- taigi manija man ant jų. blink.gif )

O kas dėl rytojaus, tai jau nusiteikusi keliais į Vingio parką eiti- už būsimus griekus... lotuliukas.gif
Bet toms kurios pasiryžusis atsilaikyti- sėkmės! 4u.gif (Aš nevaliosiu... blush2.gif )
Atsakyti
Pirmadieninis:

Pusryčiai: puodas vandens su šaukštu sėmenų ir žiupsniu sėlenų beigi šaukšteliu medaus.
Priešpiečiai: mažas puodelis balintos kavos ir 4 maži Kinder bueno (4x30 kcal).
Pietūs: kepta vištienos filė, šaukštas bulvių košės, burokėliai.
Pavakariai: 2 "riduto" duonelės (7 grūdų, po 60 kcal kiekviena), 2 apelsinai.
Vakarienė: 3 mažos riekutės ruginė duonos su sviestu ir geltonsūriu.

Po sportų dar išgėriau stiklinę multi sulčių, po pietų - puodą kmynų arbatos.
Atsakyti
šiandieninis
pusryčiai:150g jogurto, 2 grikių galetės
pietūs: ryžių troškinys su morkom ir pomidorais , 3 galetės
pavakariai:pieno stikl.
vakarienė: daržovių sriuba su mėsa, kava su šlakeliu pieno ir a.š. cukraus
naktipiečiai: 2 obuoliai
Atsakyti
Na ir mano pirmadienis:

Pusryciai: jogurtines varskes su braskemis indelis, miniatiurinis gabaleleis tinginio
Pietus: trys kalakutienos kotletai, sviezias agurkas, truputeli burokeliu-pupu- rauginto agurko misraines su majonezu, saldziarugscio padazo su morkom ir zirneliais pora dideliu saukstu, multi sulciu stikline
Pavakariai: avizu kose su gera sauja razinu ir itarkuotu obuoliu, juostele sokolado
Vakariene lovoj beskaitant knyga:arbata su medumi
Atsakyti
mano siandiena

7.30 4duoniukau su lasinukai, desra ir agurkais
11.00 varskes kazkas smilga 100g 89kcal
13.00 dz persiku 50g
15.00 lekste raugintu kopustu sriubikes, ir ryziai su mesa kepti orkitej
17.30 4 fortunos saldainiai
21.30 lekste raugintu kopustu sriubos

ziuriu jau persistengiau, kazkaip per daug valgymu pasidare, bet gal nieko tokio g.gif
Atsakyti
Pirmadienis:

Pusryciai - obuoliukas, vaisiu salotos, activia jogurtas, kavyte be cukraus
Pietus - salotos (pomidoras, graikiski riesutai, feta, alyvu aliejus, alyvuoges)
Vakariene - juodos rupios duonos rieke, keli sauksteliai kaimiskos silkes

Uzkandziai - keletas obuoliu
Atsakyti
QUOTE(Micha @ 2007 02 20, 07:34)
Pirmadienis:

Gal man tik pasirodė... ax.gif Bet ar ne per daug "skromnai" maitiniesi, vien daržovės, vaisiai ir keli šaukšteliai silkės per visą mielą dieną unsure.gif O gal laikaisi sumažinto kaloringumo dietos kokios? g.gif
Atsakyti
mano pirmadienis
vanduo+ citr+ medus
Pusryčiai: 2 riekelės skrudintos grūdėtos duonos su vyšnių uogene, žalia arbata su 0,5 a.š cukraus
Priešpiečiai: 2 obuoliukai
Pietūs: 0,5 riekės ruginės duonos, 0,5 silkės filė+ 1 pomidoras. Citrininė arbata 0,5 a. š cukraus 1 griliažinis saldainis
Pavakariai: sauja džiovintų vaisių mišinio
Vakarienė: 0,5 stiklinės apelsinų sulčių, 4 kupini šaukštai košės (pakepinta daug morkų, svogūno, česnako, truputis kalakutienos faršo ir viskas sumaišyta su virtais ryžiais), b. kava, apelsinas.
Naktipiečiai: griežinėlis fermentinio sūrio+ aviečių uogienės arbata.

P.S su blynų diena visas bigsmile.gif
Aš jau prilapnojau šiandien pusryčiams mielinių. Vieną kart metuose taip sakant doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sparow: 20 vasario 2007 - 09:03
Sveikutės,

vakarykštis:

PUSRYČIAI: vanduo ir kt., kivis, jogurtas su sėlenom. Darbe - b. kava, 2 krispai.

PRIEŠPIEČIAI: 2 rugeliai su tep. v. sūriu, gab. Itališko gorgonzolos sūrio.

PIETŪS: 0,5 porcijos agurkinės sriubos, 1 bulvinis blynas su mėsa ir lašeliu grietinės. Žymiai vėliau - 0,5 obuolio.

PAVAKARIAI: 4 gab. gorgonzolos sūrio, 4 dyydelės alyvuogės, 2 krispai. Vėliau - obuolys.

VAKARIENĖ: 2 samtukai rūgštynių šaltibarščių, 4 v.š. silkės pataluose nuėmus viršutinį burokėlių sluoksnį su majonezu, 6 maži naminiai sausainiukai, 2 lazdyno riešutai šokolade.

NAKTIPIEČIAI: 1 avižinis blynelis: paragavau pagal naują receptą keptus blynukus šiandienai mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Micha @ 2007 02 20, 07:34)
Pirmadienis:

Pusryciai - obuoliukas, vaisiu salotos, activia jogurtas, kavyte be cukraus
Pietus - salotos (pomidoras, graikiski riesutai, feta, alyvu aliejus, alyvuoges)
Vakariene - juodos rupios duonos rieke, keli sauksteliai kaimiskos silkes

Uzkandziai - keletas obuoliu

Micha, nepermažai? g.gif Juk dar ir sportiniesi?
Atsakyti