Šiandiena... T. y. vakardiena
16 ha Pietūs: trys kąsniai havajietiškos picos, 200 ml Granini baltųjų greipfrutų sulčių, lašiša "frikase" su brokoliais ir ryžiais baltojo vyno padaže.
21 ha Vakarienė: du gabalai pyrago su varške ir miško uogom (150 g), stiklinė vyšnių sulčių, puodelis arbatos, trys triufeliniai saldainiai
24 ha Naktipiečiai: Du puodukai kriaušių sulčių, puodelis kavos su pienu, sauja saldžių kukurūzų, du triufeliniai saldainiai.
Šiandien švenčiu - pirmą kartą po kokių poros mėnesių pertraukos pajutau alkį. Spėju, susiję su tuo, kad baigėsi stresavimas dėl to, kad artimiausiu metu liksiu bedarbė. Dabar jei kas ir gresia, tai persidirbimas

Bet tai ne taip jau baisu...
Tep kad beliko dar į savo valgiaraštį įtraukt pusryčius, ir viskas bus išvis čiki