Įkraunama...
Įkraunama...

Valgiaraštis III

QUOTE(Net @ 2007 02 07, 08:48)

Smike, o kas yra žarkoja?

Net, nežinau kaip išversti "žarkoja" iš rusų kalbos. g.gif va, čia labai panašu į mūsiškius čenachus- tokie troškinukai molinukuose. bigsmile.gif Labai patinka man jie... ax.gif

Priduodu šiandieninį.

Pusryčiai: tas pats kas vakar, užvakar ir užužvakar... hihihi.gif (rytoj tas pats bus... biggrin.gif Na, nusipirkau to lašišos pašteto ir turiu besigaluojančio sūrio gabalą, tai utilizuoju. Ačiūdie, kad skanu ir dar nenusibodo. biggrin.gif )

Priešpiečiai: obuolys, arbata su pienu ir medumi.

Pietūs: vištienos kepsnys su morkomis, medumi ir sūriu, keli VŠ bulvių košės, truputis kopūstų salotų (truputis tai tik todė, kad valgykloje pagailėjo doh.gif ), karališkų valflių kubelis.

Pavakariai: apie 300 ml pieno ir sulčių gėrimo FIJI (ot skanybę atradau ir nekaloringa- 33 kcal mirksiukas.gif ), viena tarkuota morka su keliom razinom, žiupsneliu cukraus ir šlakeliu aliejaus.

vakarienė: šakar makar iš apkeptų svogūnų su cukinija+virtų grikių+sojos padažo+indiškų prieskonių (bet labai skanu gavosi!), pusė pomidoro, stiklinė Riaženkos.

Naktipiečiai: 2 nedidelės riekutės "virgin" morkų pyrago. blush2.gif pati kepiau, nu jau toks skanus gavosi, toks skanus... kad net kambariokes kaip šėtonė sugundžiau- po 3 gabalus suvalgė. Sakė nori nakti mirti nuo persivalgymo šiuo pyragu. lotuliukas.gif

eglincia, tai gal ta pati gydytoja gali tave nusiųsti pas dietologą, kad sudarytų tau valgiaraštį, o ne palikti likimo valiai, jei tikrai yra reikalas? Nes panašu, kad tavo strategija kuo mažiau valgyti, o ne sveikai valgyti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smike: 07 vasario 2007 - 22:36
O mane į myta priimsit? ax.gif nors ištikro labai jau nedrasu naujoke juk esu.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Visų pirma prie reikalų:
aurarud, man tavo meniu pasirodė visai nieko, nors čia mano subjektyvi nuomonė smile.gif
eglincia, neturiu žodžių... Pabandyk palyginti savo valgiaraštį su kitų merginų, metančių svorį, meniu. Tokiam amžiuj kaip tavo kaip tik svarbu visavertiškai maitintis, o ne, atsiprašant, pietums obuolius graužti. Jei tau bus įdomu, pasakysiu, kad, kai man buvo tiek kiek tau dabar, irgi turėjau kažkiek papildomų kg, kuriuos užsiauginau vakarais valgydama mamos virtinukus, koldūnus, sumuštinius, keptą duoną, žodžiu, miltinius patiekalus. Numečiau labai paprastai: pradėjau daugiau valgyti vaisių ir daržovių, riboti saldumynus ir miltinius produktus (bet ne duoną ar grūdėtos tešlos gaminius), ir daugiau judėti (eidavau kai tik galėdavau pasivaikščioti). Gal ir tu pabandyk taip savo racioną pakeisti, o ne badauti kaip dabar blink.gif Beje, smikes patarimas irgi geras dėl dietologo thumbup.gif
diamona, aišku, kad priimsim mirksiukas.gif Aš ir pati, nors jau šioj temoj ne naujokė, esu praleidusi 2 (o gal ir daugiau) valgiaraščio meetų, tai ir aš šiuo atžvilgiu būsiu naujokė, taip kad man būtų ik drąsiau, jei ir tu prisijungtum 4u.gif drinks_cheers.gif
Dėl meeto: kadangi ryt čia tik trumpai pabūsiu, klausiu kur kokioj vietoj renkamės šeštadienį 14 val.? Mano Guru Vilniaus g.? O prie kokio staliuko? Na levo ili na pravo? biggrin.gif

TREČIADIENIS:
Pusryčiai: vanduo su c., avižinė košė su priedais, vėliau balinta kava su vaniliniu varškės sūreliu
Priešpiečiai: 2 pusriekutės j. duonos su avokadu, obuoliukas,
Pietūs: grybais įd.bulvinis ragelis + grybų padažas, 200 g įv. daržovių
Pavakariai: obuolys
Vakarienė: 6 bertoletijų riešutai, 100 g l. varškės/sėlenos/natūralus jogurtas, 3 ananaso griežinėliai
Atsakyti
sveikutes:) del myto, tai butu gerai, kad anksciau viska susitartumem:) Ta prasme kurioj pusej:) UOj, laukiu...

ir mano planuojamas siandieninis:
pusryciai: as zol.misinio, puodelis arbatos, nu tiesiog viskai niekas netelpa, galva skauda kazkiap...
priespieciai: stikline sulciu
pietus: kavinej, tai dar nlb zinau ko noresiu:) speju salotu noresiu:)
pavakariai: jogurtas
vakariene: Grikiu kose su pienu

o vakarykstis tai labai toks jau skurdus, bo visai neturejau laiko..per pietus egzamina rasiau, tai kavos daug geraiu blush2.gif verysad.gif varskes apkepo 3 gabalus suryjau, 2 kiausinius virtus su majonezu ir duona, 5 obuolius. Tik viska vakare suvalgiau blush2.gif
Diamona, as irgi l. nauja, tai bus drasiau visom:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liutukas_simba: 08 vasario 2007 - 08:11
diamona, kas per klausimas! Aišku, kad laukiam prisijungiant. drinks_cheers.gif Nu boža, boža, jau tie lietūviai tokie kūklūs... biggrin.gif

Fleurette, tai aišku, kad sukti reikės na leva- juk pramogauti einam! hihihi.gif Adresas: "Mano Guru", Vilniaus g. 22/1 (Atėjus iki Gedimino pr. eiti gatvele tarp FLAGMAN prekybos centro ir Maximos)

SVARBI INFORMACIJA MEETININKĖMS!!!

Užsakysiu staliuką šeštadieniui (vasario 10 d.), 14 val. Įėjus, eiti prie būrio linksmų merginų. mirksiukas.gif Greitu žingsniu ir drąsiai! biggrin.gif
Laukiamos VISOS!!! smile.gif

Visos, kurios negalės prisėsti prie PC, parašykit až- parašysiu savo tel. nr. susisiekimui. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smike: 08 vasario 2007 - 08:12
Mano vakardiena :
Vanduo su citrina
Pusryciai :
Balinta kava, 1/2 obuolio, avizine kose su dz. vysniomis, 1/2 riestainio (pasilepinimui ax.gif )

Pietus: Obuolys, sumustinis (duona, kumpis ir agurkai), hematogenas 50 g.

Pavakariai : 1/2 bandeles ir Nestea (nuo vaiko nugnybau)

Vakariene : Obuolio - kopustu salotos, labai mazytis gabalytis (koks 20 g) desertinio surio su kava.

JAuciuosi soti ir nepikta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Šaltmėtė @ 2007 02 07, 18:29)
Mano siandieninis:
[Aleksejka, o tu skaiciuoji kalorijas? g.gif

sia savaite neskaiciuoju bo man baisus MM'ei uzpuole vakar da lasiniu suedziau
vetoj banano:) Bet is akies primetu kad pusryciams 350kcal pietums 650-700
cia vakar dienos, uzkandziams po 80kcal iki 100, vakarienei irgi apie 300kcal
stengiuos itelpt i 1600kcal.
O kas? per daug jauciu? lauksiu komentaru nekantriai bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alexejka: 08 vasario 2007 - 08:55
QUOTE(Fleurette @ 2007 02 08, 07:42)
Dėl meeto: kadangi ryt čia tik trumpai pabūsiu, klausiu kur kokioj vietoj renkamės šeštadienį 14 val.? Mano Guru Vilniaus g.? O prie kokio staliuko? Na levo ili na pravo?  biggrin.gif

QUOTE(smike @ 2007 02 08, 08:08)
Fleurette, tai aišku, kad sukti reikės na leva- juk pramogauti einam!  hihihi.gif Adresas: "Mano Guru", Vilniaus g. 22/1 (Atėjus iki Gedimino pr. eiti gatvele tarp FLAGMAN prekybos centro ir Maximos)

SVARBI INFORMACIJA MEETININKĖMS!!!

Užsakysiu staliuką šeštadieniui (vasario 10 d.), 14 val. Įėjus, eiti prie būrio linksmų merginų.  mirksiukas.gif Greitu žingsniu ir drąsiai!  biggrin.gif
Laukiamos VISOS!!!  smile.gif

Kiek pamenu, ten toks didesnis stalas tėra vienas - ir jis yra "na lievo" nuo įėjimo, ten ir vasarą sėdėjome, oi blyn, kaip tadu karšta buvo, kokiais 40 laipsnių šilčiau, nei bus per šį mytą... lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas,

info dėl meet'o įsidėmėta mirksiukas.gif

Vakarykštis meniu:

PUSRYČIAI: vanduo ir ko, kivis, av. dr. košė su vaisiais, sėlenom, prieskoniais, sėmenimis. Darbe - balta kava.

PRIEŠPIEČIAI: 2 trapučiai su tep. v. sūriu, saldainis Kregždutė, 2in1.

PIETŪS: dubenėlis grybų su kečupu ir sovgūnais, 100 gr. penkiagrūdės duonos, 0,5 pomidoro, 1,5 v.š. plovo. Žymiai vėliau: 2 banbonkės.

PAVAKARIAI: balta kava, 0,5 obuolio, 150 g. alma light jogurto su saldintaip corn flakes, 3 av. sausainiukai (nugrybavau biškį...)

VAKARIENĖ: keli gabaliukai rankovėj kepto kalakuto kumpio su 2 bulvaitėm, 4 m. mar. agurkėliai, 6 riekutės ž. agurko.

NAKTIPIEČIAI: apelsinas (užsikabliavau kaip ir ant avižinių sausainių, bet turgelyje tokius saldžius atradau, kad ne tik skrandį apgauna, bet ir labai gaiviai nuteikia blush2.gif )

Papildyta:
QUOTE(smike @ 2007 02 07, 23:35)
...

Naktipiečiai: 2 nedidelės riekutės "virgin" morkų pyrago.  blush2.gif pati kepiau, nu jau toks skanus gavosi, toks skanus... kad net kambariokes kaip šėtonė sugundžiau- po 3 gabalus suvalgė. Sakė nori nakti mirti nuo persivalgymo šiuo pyragu.  lotuliukas.gif

Aš irgi noriu taip mirti: riciept v studiju plyz mirksiukas.gif
Atsakyti
gerai merginos rašykit ir mane i meetą ir jei galima kas nors man savo tel i až pametėkit, nes aš dažnokai sugebu paklyst
Atsakyti
mano vakar diena

pusryiai: arbata 3 sausainiukai
priespieciai kava su javinuku
pietus: daug saloyu (morkos, poras, iceberg, kalafijoras, saukstas aliejaus), 2 duoniukai
pavakariai:ts pacios salotos
vakariene: 2 kiausai, batono riekele, 2 a.s majonezo
Atsakyti
QUOTE(eglincia @ 2007 02 07, 21:59)
kiti tai cia ta prasme nelupti  ax.gif  atsiprasau,kad neaiskiai parasiau  rolleyes.gif
man yra 16 metu,bet man tikrai reikia griezto rezimo,kadangi atrodau kaip bomba,tikrai nekalbu ten kur mergin os truputy pamato riebaliuku ar ko,bet pas mane ju tikrai daug  doh.gif  verysad.gif  ir tikrai jau nebetikiu tom pasakom kad isaugsiu ri panasiai,jau net daktare liepe laikytis dietos,nes su shirdim glai but blogai...

Koks tavo KMI (kuno mases indeksas)? g.gif

QUOTE(eglincia @ 2007 02 06, 21:03)
1!nerandu parduotuvese jokiu rubu  doh.gif
2.tas antsvoris paciai nepatogus beleka darant
3.kad sveikata nesuslubuotutaigi jau ent 3 dienas laikausi alinancios dietos  lotuliukas.gif

cituoju tave is kitos temos. Alinimas, tikrai reiskia ne sveikatos gerinima. Jei nori is tikruju svori mest del sveikatos, pabandyk protingiau. Visko pagrindas manau yra kaloriju skaiciavimas, ka jau tau siule Arinva.
Sekmes sveikai liekneti 4u.gif
Atsakyti