Įkraunama...
Įkraunama...

Valgiaraštis III

prisiduodu...
Žadėjau būti pioneer.gif pavyko! assa.gif

Pusryčiai: sveikuolių riekelė su lašišos paštetu, sūriu ir keliais griežinėliais agurko.

Priešpiečiai: ožkos pieno jogurtas. mirksiukas.gif

Pietūs: vištienos žarkoja su burokėliais, virti makaronai su gramu sviesto. Obuolys.

Pavakariai: mandarinas, tikrai mažytė kriaušė.

Vakarienė: burokėlių salotos su sūriu, dž.slyvomis, česnaku ir trupučiu pusriebio majonezo, gabaliukas Rugelio. Obuolys ir 1 AŠ medaus prie arbatos.

Toliau tęsiama registracija į meetą. 4u.gif

Dalyvauti planuoja:
Miaška,
Fleurette,
Net,
liutukas-simba,
aurarud,
smike

Kas daugiau? Jei kitos merginos neprieštarauja, galime daryti 15 val., kad visos norinčios spėtų! mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smike: 06 vasario 2007 - 20:09
as siandien irgi neka nusidejau:
pusryciams:
arbata, 2 puodeliai
ta pati leisa trinta varske su bananais,sikart trigubai maziau,nu nenorejau valgyt
priespieciams:
2 mandarinai.1 bananas,2 mazi lupti obuoliai(kiti alergizuoja)
pietums:
vakarykste kalakutienos sriuba,o desertui-corny didelis batonelis su bananais g.gif
pavakariams(apie 16.30):
3 riekeles rugelio
vakarienei(dabar)
arbata ir du lupti obuoliukai smile.gif

kaip tas kalorijas skaiciuot?
is kur zinot mazdaug kiek obuolys turi?mandarinas ir pan?
Atsakyti
blogų naujienų diena...
deklaruojuosi:

Pusryčiai: puodas vandens su šaukštu sėmenų ir šaukšteliu medaus.
Priešpiečiai: mažas puodelis balintos saldintos kavos ir 25 gr šokolado.
Pietūs: puodelis burokėlių sriubos, 1 lietinis su mėsa.
Pavakariai: ~6 "Riduto" duonelės, dar 2 langeliai šokolado.
Vakarienė: 2 kepti kiaušiniai, riekė rugelio su sviestu.
Atsakyti
mano diena šiandien tai labai baisi kcal suvalgiau tai tikrai labai daug:
pusryčiai: salotos iš vaisių (mažas bananas kriaušė pusė obuolio ir kivis)be užpilo
priešpiečiai pudingas(258kacl)
pietūs salotos iš sūrio kumpio ir porų kukuruzų obuoliai
pavakariai sausainiai su puodeliu jogurto ir kriaušė
vakarienė arbata su virtinukais
dar dieną suvalgiau saldainį vieną, kurio galėjo nebūti

tai manau kad kacl buvo apie 1600
Atsakyti
QUOTE(smike @ 2007 02 06, 21:08)
Jei kitos merginos neprieštarauja, galime daryti 15 val., kad visos norinčios spėtų!  mirksiukas.gif

Dėl manęs galime 15 val., tik ne vėliau smile.gif

ANTRADIENIS:
Pusryčiai: vanduo su c., įprastinė avižinė košė, balinta kava
Priešpiečiai: 2 nedideli obuoliai, lieso jogurto indelis
Pietūs: pupelių sriuba, riekė j. duonos, 200 g įv. daržovių
Pavakariai: hematogeno plytelė
Vakarienė: kalakutienos kotletas, 2 VŠ grikių, svieste patroškintas žied. kopūstas su trupučiu "Hellman's" jogurtinio padažo, puodelis kefyro, vėliau 2 AŠ avokado
Atsakyti
Labas rytas,

VAKARYKŠTIS:

PUSRYČIAI: vanduo ir t.t., bananas, užplikyti av. dr. su sėlenom ir 8 razinkom. Darbe - balta kava.

PRIEŠPIEČIAI: 60 g. penkiagrūdės duonos su tep. v. sūriu, pomidoriukas.

PIETŪS: plovas (naminis, neriebus), 2 v.š. šilbaravykių su svogūnais ir kečupu, 0,5 pomidoro. Desertui - 2 avižiniai sausainiukai.

PAVAKARIAI: b. kava su 2 šok. saldainiais, vėliau: 40 g. duonos su tep. v. sūriu, 1 riekė proginio sūrio, 1 v.š. grybų su 0,5 pomidoro.

VAKARIENĖ: 0,5 apelsino, 3 geros saujos studentų maisto, pora gurkšnių juodos kavos.

NAKTIPIEČIAI: apelsinas.

Del myto: tikrai bandysiu atvažiuoti. Jūs tarkitės, aš derinsiuos tik man vakaras jau nelabai...

Smike, o kas yra žarkoja?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Net: 07 vasario 2007 - 09:18
QUOTE(Apuokas @ 2007 02 06, 18:38)
O tu nors papavydėti leisk  unsure.gif
žiūrėk ką aš suvalgiau ir leidžiu kabintis  tongue.gif
Pusryčiai: 80g rugelio + pievų sūrio + kava su 0,5 a.š. cukraus
Priešpiečiai : žalia arbata + pūstų ryžių paplotėlis (pamiršau kaip vadinasi)+ cukrus
Pietūs: jogurtas ,,lengvai,, su dribsniais. Žinau, kad pietus sumaišiau vietomis su vakariene, bet tikrai kitaip šiandien negalėjau.
Vakarienė: kiek įmanoma liesa, kiauliena, virta su poru, šampinjonais, svogūnu+ pomidorų padažas. Troškinio suvalgiau nemažai - apie 300 g
II vakarienė : 2 apelsinai, bet nežinau ar abu suvalgysiu. dar gersiu arbatos, tai bus cukraus. 
Vakar valgiau viską tą pati, tik pietums vietoj jogurto su dribsniais buvo tiršta pomidorų sriuba su ryžiais+ 0,5 riekutės duonos. o vakare vietoj apelsinų- pusė indelio riebaus jogurto.

na gerai gerai:) vat kai as sversiu tiek kiek tu dabar sveri...uzsisvajojau:)
na meniu tavo normoj sakyciau tik vietoj kiaulienos jautienos isvirciau ji liesesne
nes per laukus laksto biggrin.gif
Bet pagrindine tavo klaida tai reik lengvus pietus sukeist su dviem vakarienem
vietomis ir butu super thumbup.gif as sau diena leidu pavalgyt normaliai, nes
namo griztu tik kokia 19:00 o dar gaminu doh.gif tai valgau kokia 20-21val
einu miegot 23val todel jau ant nakties pasistengiu neapsiest, geriau jau
kelis puodukus arbatos isgerti, pabandyk apverst viska
tarp kitko gerai pavalgius pietus as pavakarius valgau tik pries pat iseinant is darbo ir be problemu datraukiu iki vakarienes
Atsakyti
QUOTE(Net @ 2007 02 07, 09:48)
Del myto: tikrai bandysiu atvažiuoti. Jūs tarkitės, aš derinsiuos tik man vakaras jau nelabai...

Aš kadangi su mašina, galiu atvažiuoti ir anksčiau, kokią 14 val., ir tau kompaniją palaikyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Viskas metu ta sudaryta valgiarasti i sali, nes jauciuosi alkana, pikta ir dar svoris nekrenta doh.gif doh.gif doh.gif . VAlgysiu ko norisi, tik mazesnemis porcijomis ir stengsiuos prisilaikyti sveikos mitybos principu. NA, dar geru minciu is knygos KODEL PRNCUZES NESTOREJA pasisemiau.

MAno vakardiena:
vanduo su citrina
Pusryciai :1/2 obuolio, 1/2 sumustinio su zuvim, 1/2 riekeles sokoladinio kekso (labai norejau ax.gif ), balinta kava.

Pietus : 1/2 ledu porcijos, sumustinis su sardine ir agurkais (labai daug reikalu, tai speju valgyti prie darbo stalo)
2 puodeliai arbatos su cukrumi mirksiukas.gif

TRENIRUOTE
VAkariene:
Salotos (morka, apelsinas ir dziovintos vysnios), 1 indelis jogurto, sauja riesute, balinta kava.

Ir rezultatas siandien - 200 gr. Dabar jau 63 .700 gr thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
thumbup.gif
Va ir mano parasas.
Atsakyti
QUOTE(Fleurette @ 2007 02 07, 09:39)
Aš kadangi su mašina, galiu atvažiuoti ir anksčiau, kokią 14 val., ir tau kompaniją palaikyti  mirksiukas.gif

Žiūriu, daugumai vis tik geriau anksčiau- tai tuomet paliekame 14 val., o kitų lauksime prisijungiant vėliau. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Fleurette @ 2007 02 07, 07:35)
Dėl manęs galime 15 val., tik ne vėliau  smile.gif

QUOTE(smike @ 2007 02 07, 10:50)
Žiūriu, daugumai vis tik geriau anksčiau- tai tuomet paliekame 14 val., o kitų lauksime prisijungiant vėliau.  drinks_cheers.gif

Merginos, pasimečiau - apie kurią dieną kalbame?
Atsakyti
Miaška, apie užporytojų, vasario 10 d. smile.gif
Atsakyti