Įkraunama...
Įkraunama...

Norfa

QUOTE(davija @ 2009 07 12, 20:48)
O aš negaliu atsistebėt LEDŲ KAINA Norfoje, Ingman Vegos plombyrai, šerbetai; Klasikos-plombyrai, eskimo ledai, Dadu - visų tipų ledai - kainuoja iki lito bigsmile.gif  thumbup.gif kur be pažiūrėsi Maxsimoj, Iki, Rimi - tokie ledai kainuoja nuo 1,59 iki 1,79 blink.gif ir jau visą vasarą Norfoje tokios kainos, ten nėr net jokių akcijų, jūs įsivaizduojat kokie antkainiai ant vieno ledo doh.gif

Ir dar aš norfoje visad perku makaronus - Itališkus - kokybiškus - ten jie kainuoja iki 3lt bigsmile.gif netgi Barilla kažkaip panašiai vadinas tongue.gif ir tie 3,69 thumbup.gif pastovi kaina, be akcijų bigsmile.gif

Sutinku drinks_cheers.gif tik mes perkam ledus dėžutėse po 1 litrą, bet ledų kainos mums thumbup.gif Visa skainūs Variette - a la pyragas toks, kaina tik 3,88 Lt už 1 litrą. Karališki su karamėle - virš 5 Lt (Maximoj virš 8). Kažkada Maximoj norėjau per akciją ledų užsipirkti (na, kad šaldytuvo kameroj po ranka visad būtų wink.gif ), bet pigiausi ledai kainavo apie 13 Lt, tai ir 25% nuolaida nelabai suviliojo....
Atsakyti
Nelabai stebiuosi,jog sekmadienį nebuvo kai kurių prekių Norfos bazėje. Teko šeštadienį ten apsipirkinėti,tai žinokite seniai nemačiau žmonių tokiais pilnais vežimais. Kiaulienos faršą kainavusį 8,99 lt/kg,žmonės pirko po 2-3 kg.Kiaušinius akcijinius-po 2,kas ir daugiau
įpakavimų
Atsakyti
QUOTE(RHA @ 2009 07 13, 20:37)
tik mes perkam ledus dėžutėse po 1 litrą, bet ledų kainos mums  thumbup.gif Visa skainūs Variette - a la pyragas toks, kaina tik 3,88 Lt už 1 litrą.

Mes irgi tokius perkam, pigus, bet labai skanus essen.gif
Ir siaip dazniausiai tik Norfoj apsiperkam. Pvz misinukas Aptamil cia kainuoja 41 Lt, o kitur 45 Lt.

Atsakyti
QUOTE(mamakubu @ 2009 07 09, 13:06)
Del to Norfikeje ir 3%papildomi kas apsipirkineja nuo 8-10val. ir nuo 20-22val. Čia vadinasi imk pirkejau supuvusi maista bet su nuolaidele šiokia tokia arba jau vakare likučius hihihi.gif

Mes seniau visad prekinadavomės vakarais, tai kai padarė tą papildomą 3 % nuolaidą, siaubas, kaip padaugėjo vakarais perkančių blink.gif Kartais net erzindavo, nes vakare, beveik prieš uždarymą dar eilėse reikėdavo stovėti doh.gif
Atsakyti
man kazkaip ''Norfa'' nepatinka, nes labai nesvaru, prekiu pasirinkimas - mazokas, taip pat daznai buna is garantijos iseje, ir parduotuves dizainas nepatinka, isskyrus tik ''Hyper Norfa''
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2009 07 14, 14:17)
Mes seniau visad prekinadavomės vakarais, tai kai padarė tą papildomą 3 % nuolaidą, siaubas, kaip padaugėjo vakarais perkančių  blink.gif  Kartais net erzindavo, nes vakare, beveik prieš uždarymą dar eilėse reikėdavo stovėti  doh.gif

Gal per ta krize žmones gatavi eiti nors ir velais vakarais, kad gauti 3% nuolaida, vat ir eiles iš kur verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(ylksis @ 2009 07 17, 03:26)
man kazkaip ''Norfa'' nepatinka, nes labai nesvaru, prekiu pasirinkimas - mazokas, taip pat daznai buna is garantijos iseje, ir parduotuves dizainas nepatinka, isskyrus tik ''Hyper Norfa''

O Nbaze visai nieko kuri Vilniuje randasi, po kol kas nieko. Ten vietos daug ir švaru mirksiukas.gif
Atsakyti
Norfos bazėje pradžiugino 4 indeliai ACTIVIA po 2,99 ))
O dėl dizaino- ir bazėje, ir Parke- visai gražu.
Ir Norfos vaistinė man patinka.. geriau nei eurovaistinėse- ten chamai kažkokie susirinkę, ir dar dažnai apgauna.
Atsakyti
QUOTE(mamakubu @ 2009 07 17, 08:40)
Gal per ta krize žmones gatavi eiti nors ir velais vakarais, kad gauti 3% nuolaida, vat ir eiles iš kur verysad.gif

Kokia situacija dabar- nežinau, kalbėjau apie tą metą, kai pradėjo duoti tuos papildomas %, tai gal prieš kokius 3 metus. Geriausia juk ne tik krizės metu taupyti bigsmile.gif

Šią savaitę buvau bazėje, tai buvau labai nustebusi, nes maniau, kad bazė atsidarė vietoj buvusios parduotuvės lotuliukas.gif Didelį įspūdį padarė ne tik dydis, bet ir šaltis lotuliukas.gif Šaldytuvai veikia taip puikiai, kad kitąkart važiuosiu su megztuku blink.gif
Atsakyti
QUOTE(mamakubu @ 2009 07 17, 08:40)
O Nbaze visai nieko kuri Vilniuje randasi, po kol kas nieko. Ten vietos daug ir švaru mirksiukas.gif

man ten rgi laaabai patiko drinks_cheers.gif

QUOTE(Will @ 2009 07 17, 11:24)
Šią savaitę buvau bazėje, tai buvau labai nustebusi, nes maniau, kad bazė atsidarė vietoj buvusios parduotuvės  lotuliukas.gif  Didelį įspūdį padarė ne tik dydis, bet ir šaltis  lotuliukas.gif  Šaldytuvai veikia taip puikiai, kad kitąkart važiuosiu su megztuku  blink.gif

tą irgi pastebėjau, kiek ilgiau ten pabuvus, man su vasariniais rūbais gerokai šalta pasidarė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2009 07 17, 11:24)
Kokia situacija dabar- nežinau, kalbėjau apie tą metą, kai pradėjo duoti tuos papildomas %, tai gal prieš kokius 3 metus. Geriausia juk ne tik krizės metu taupyti  bigsmile.gif

Šią savaitę buvau bazėje, tai buvau labai nustebusi, nes maniau, kad bazė atsidarė vietoj buvusios parduotuvės  lotuliukas.gif  Didelį įspūdį padarė ne tik dydis, bet ir šaltis  lotuliukas.gif  Šaldytuvai veikia taip puikiai, kad kitąkart važiuosiu su megztuku  blink.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif As irgi pima karta susalau ir neviska spejau perziureti . Net nesitikejau hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Dangiuks @ 2009 07 17, 14:56)
tą irgi pastebėjau, kiek ilgiau ten pabuvus, man su vasariniais rūbais gerokai šalta pasidarė biggrin.gif

Aš buvau, kai lauke buvo laaabai karšta, tai rūbai labai lengvi buvo, todėl šalta buvo iškart ir beveik visur , na, išskyrus indų, žaislų ir pan skyrius lotuliukas.gif

QUOTE(mamakubu @ 2009 07 17, 15:13)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif As irgi pima karta susalau ir neviska spejau perziureti . Net nesitikejau hihihi.gif

aha, ir aš lėkiau greičiau iš ten lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu šakės doh.gif doh.gif aš ir nepatingėčiau ir sukelčiau skandalą,tikiuosi mama taip ir padarė,,jau vieną kartą taip teko matyt su burokėliais pasibaigusiu galiojimu,direktorė nesurgavo Norfos,tai ką gavo Vilnius laišką gražų,problema buvo išspręsta ir gana greitai,todėl mamos netylėkit 4u.gif
Atsakyti