Bet juk ten tik didmenine prekyba? ar jus perkate po deze visko ar galima ir vienetais prekiu isigyti?

QUOTE(Astina - Asti @ 2009 09 01, 21:36)
Bet juk ten tik didmenine prekyba?
Kodėl taip nusprendėte?

QUOTE(Astina - Asti @ 2009 09 01, 21:36)
Bet juk ten tik didmenine prekyba? ar jus perkate po deze visko ar galima ir vienetais prekiu isigyti? 

QUOTE(Will @ 2009 09 01, 21:43)
Turbūt dėl šūkio - "pirk urmu su malonumu"

Labai nemėgstu "Norfos", nes ten bardakas, o ne parduotuvė. Aš nesuprantu, kaip jie nesuvokia, kad reikia prisilaikyt tam tikros tvarkos parduvėj...
QUOTE(Justelė @ 2009 10 16, 19:14)
Labai nemėgstu "Norfos", nes ten bardakas, o ne parduotuvė. Aš nesuprantu, kaip jie nesuvokia, kad reikia prisilaikyt tam tikros tvarkos parduvėj...
Bent jau naujose Norfos parduotuvėse tvarka yra

N bazėje galima pirkti ir pavienių produktų, nebūtinai dėžėmis. Kainos mažesnės nei kitose šio tinklo parduotuvėse.
QUOTE(Upokšnis @ 2009 10 17, 14:42)
Tos, kurios neatnaujintos - tai baisokos, bet naujose miela vaikščioti.

QUOTE(Upokšnis @ 2009 10 17, 14:42)
Tos, kurios neatnaujintos - tai baisokos, bet naujose miela vaikščioti.
N bazėje galima pirkti ir pavienių produktų, nebūtinai dėžėmis. Kainos mažesnės nei kitose šio tinklo parduotuvėse.

Aha, pas mus Druskininkuose tik ką po remonto atidarė Norfos parduotuvę. Anksčiau sąvartynas buvo per vieną aukštą, o dabar per du...

QUOTE(Justelė @ 2009 10 17, 15:34)
Aha, pas mus Druskininkuose tik ką po remonto atidarė Norfos parduotuvę. Anksčiau sąvartynas buvo per vieną aukštą, o dabar per du...
Parduotuvė tikrai labai graži, bet tokioj aplinkoj net nekyla ranka apsipirkinėt. Viskas versta, išversta, išmėtyta...

Gal kad tik atidaryta, todėl toks sąvartynas

QUOTE(Upokšnis @ 2009 10 17, 14:44)
Gal personalo mažai, kad spėtų viską sudėlioti 

personalas daugumoje norfu labai naglas. pradedant sales darbuotoja, baigiant apsauga ir vedeja. Jiems klientai px... kalbu butent apie karoliniskiu norfa vilniuje

Anksčiau mane erzindavo "norfos" netvarka ir tiesiog neidavau, o dabar nusprendžiau, kad einu ne į muziejų - kainos patinka, pasiimu, ko reikia ir ramutukė keliauju namo
Svarbiausia, kad maisto biudžetas pasidarė daug lengviau įvykdomas

QUOTE(Upokšnis @ 2009 10 17, 15:44)
Gal personalo mažai, kad spėtų viską sudėlioti 

Nu tas "tik atidaryta" tai maždaug nuo vasaros vidurio. Personalo nei daug, nei mažai, taip pat kaip ir kitose normaliose parduotuvėse. Nueini į kokią "Iki", net malonu, viskas gražiai sudėta... O "Norfoj", kas per bordelis

lieviausia parde
bet kartais uzsuku kai ko reikia ant greito o kitos pakeliui nebuna
bet man ji ziauriai nepatinka,netvarka kazkokia pastoviai