Įkraunama...
Įkraunama...

Norfa

QUOTE(PlayIt @ 2009 10 21, 08:40)
iš tikrųjų tai didžiausias norfų pliusas, kad po sezono jie prekes išparduoda su tikrom nuolaidom kaip užsieny, o ne su maximinėm, prieš tai pakėlę kainas.

Na, dėl tų "tikrų" nuolaidų - labai pasiginčyčiau. Tyčia buvau užbėgus kai nuolaidas dabar vaikiškom pėdkelnėm skelbė ir kojinėm to pačio gamintojo. O vargeli doh.gif - kainos visos perklijuotos, padidintos, ir dar taip grubiai, senosios paliktos - maximoj net tai dailiau atlieka lotuliukas.gif

Susinervinau ir visai nepirkau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(odriana @ 2009 07 12, 15:18)
buvau Mazeikiu Norfoje,kuri yra pc Eifelis-tai buvau nustebinta tvarka, dideliu pasirinkimu, maloniomis pardavejomis ir jaukia aplinka bigsmile.gif

nera ko lyginti su maxima ar iki... schmoll.gif

taip taip, Mažeikių Norfa ir mane nustebino, geriau už bet kokias maximos aplinkas... galėtų jau ir Klaipėdoj būtent taip padaryt, o ne kaip yra dabar... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lina07 @ 2009 10 27, 12:12)
pritariu  drinks_cheers.gif na bet mūsų justiniškių "Norfoj" tai netvarkos didelės tai nėra  smile.gif

aš einu šeštadieniais ryte, tai kartais būna ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2009 10 27, 17:35)
Na, dėl tų "tikrų" nuolaidų - labai pasiginčyčiau. Tyčia buvau užbėgus kai nuolaidas dabar vaikiškom pėdkelnėm skelbė ir kojinėm to pačio gamintojo. O vargeli  doh.gif  - kainos visos perklijuotos, padidintos, ir dar taip grubiai, senosios paliktos - maximoj net tai dailiau atlieka lotuliukas.gif

Susinervinau ir visai nepirkau  schmoll.gif

Jau tikrai nereikia nieko sakyti.Skinijos pedkelnes ugiui 122-128 kainuoja 12.99 be akcijos+akcija.Kainos vienos,jokiu papildomu,ant virsaus
Ziurejau siandien Maximoje be akcijos 14.99.Bet Skinijos golfams uzkeltos kainos ir perklijuotos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(boruziukas1 @ 2009 10 27, 15:11)
kiek pastebejau tai norfoj pigiau daug kas nei kokioj maximoj

Jie itin pigiai gauna visas prekes, todėl ir kainos mažos. Aišku prekių kokybė taip pat nėra tokia puiki, kaip kituose PC g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Selma* @ 2009 11 07, 09:17)
Jie itin pigiai gauna visas prekes, todėl ir kainos mažos. Aišku prekių kokybė taip pat nėra tokia puiki, kaip kituose PC  g.gif

Visokios kokybės būna ir "Norfoj", ir kituose PC smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2009 10 27, 17:35)
Na, dėl tų "tikrų" nuolaidų - labai pasiginčyčiau. Tyčia buvau užbėgus kai nuolaidas dabar vaikiškom pėdkelnėm skelbė ir kojinėm to pačio gamintojo. O vargeli  doh.gif  - kainos visos perklijuotos, padidintos, ir dar taip grubiai, senosios paliktos - maximoj net tai dailiau atlieka lotuliukas.gif

Susinervinau ir visai nepirkau  schmoll.gif

Aisku, jei ismoksti kainas mintinai, tai akcijų metu gali pastebet - yra nuolaida ar ne.
O cia padeda zmogeliui - perklijuoja, ir parodo, kad akcijos visai nera thumbup.gif
Atsakyti
Cia ne i tema,bet kaip ir i tema,nes apie norfa ir jos prekes ;D man labiausiai patinka,kad norfoj adidas tualetinis vanduo 50ml kainuoja 18lt beveik,nors kitose parduotuvese virs 40 smile.gif
Atsakyti
kur pažiūrėt internete nuo šiandien naują norfos laikraštuką g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(kastonele @ 2009 11 12, 18:39)
kur pažiūrėt internete nuo šiandien naują norfos laikraštuką g.gif  g.gif

lailrastuko dar nera.Nuo rytojaus traskuciams 20 proc. nuolaida. Per tv reklamuoja, kas bus savaitgali pigiau. 4u.gif
Atsakyti
Dar Saudos prieskoniams 35% 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės, ir aš nutariau pasisakyti savo nuomonę apie Norfą. Kiekvieną savaitgalį apsipirkinėju Norfos bazėje ir man dar duoda +5 proc. nuolaidos.
Mes gyvename dviese ir vieną kartą per savaitę apsipirkinėdavom Maximoje ir be 150 Lt neišeidavau iš parduotuvės, o Norfoje vis nesiseka "įmušti" 100 Lt. O dėl galiojimo laiko, reikia kaip ir kiekviename prekybos centre žiūrėti į galiojimo laiką.
4u.gif cool.gif
Atsakyti