Įkraunama...
Įkraunama...

Nuodėmė

QUOTE(Vanduo @ 2007 09 26, 12:45)
Tai tu perskaitei knygoje, kad esi nuodėminga? Knyga tau tai įteigė?  rolleyes.gif

Aš čia ne apie save. Tūkstančiai katalikų kasdien kartoja: "Šventoji Marija, Dievo Motina, melsk už mus, nusidėjėlius..." Kai kartoji, tai ir patiki... Aš naudoju kitą, naujesnį šios maldos variantą: "Šventoji Marija, Dievo Motina, melsk už mus- Dievo sūnus ir dukteris- dabar ir mūsų pergalės prieš nuodėmes, ligas ir mirtį valandą. Amen. "
Atsakyti
Sakai, kad ne apie save...
Tai kam melsdamasi prašai pergalės prieš nuodėmę? doh.gif
Tipo tu netiki, kad esi nuodėminga bet, pergalės prieš nuodėmę prašai doh.gif
Kas tau tada darosi? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vanduo @ 2007 09 26, 13:09)
Sakai, kad ne apie save...
Tai kam melsdamasi prašai pergalės prieš nuodėmę? doh.gif
Tipo tu netiki, kad esi nuodėminga bet, pergalės prieš nuodėmę prašai doh.gif
Kas tau tada darosi? bigsmile.gif

Laukiau, kad prisikabinsi ax.gif Yra skirtumas- vadinti save nusidėjėliu ir galvoti apie priežasties- pasekmės dėsnį...Tai, kas paprastai vadinama nuodėmėmis, aš laikau klaidomis, be kurių neįmanoma apsieiti einant tobulėjimo keliu...Kai padarai klaidą, ją apmąstai ir nebekartoji. Bet darai kitas klaidas...O kaip kitaip?
Atsakyti
Tai tu melsdamasi prašai pergalių prieš klaidas? Prašai, kad jų nebedarytum, nes bijai pasekmių?
Bet rašai, kad be klaidų tobulėti neįmanoma doh.gif Tai tu melsdamasi prašai to kuo pati netiki doh.gif
Jeigu be klaidų tobulėti neįmanoma, tai tu savo maldoje prašai degradacijos, tai ką turi doh.gif Kam prašyti ką ir taip turi? doh.gif Nori išsaugoti savo degradaciją? doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vanduo: 26 rugsėjo 2007 - 13:45
QUOTE(Vanduo @ 2007 09 26, 13:41)
Tai tu melsdamasi prašai pergalių prieš klaidas? Prašai, kad jų nebedarytum?
Bet rašai, kad be klaidų tobulėti neįmanoma doh.gif Tai tu melsdamasi prašai to kuo pati netiki doh.gif
Jeigu be klaidų tobulėti neįmanoma, tai tu savo maldoje prašai degradacijos, tai ką turi doh.gif

Man tavo postai primena Lenino raštus: kitus kritikuoja, bet pats nieko nepasako...
Atsakyti
Aš tavęs nekritikuoju, tu tai priimi kaip kritiką ir kaip Lenino raštus!
Ir kodėl neklausi savęs: kaip tau išgirsti ką H2O, ar Leninas nori tau pasakyti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vanduo: 26 rugsėjo 2007 - 13:52
QUOTE(Vanduo @ 2007 09 26, 13:50)
Aš tavęs nekritikuoju, tu tai priimi kaip kritiką ir kaip Lenino raštus!
Ir kodėl neklausi savęs: kaip tau išgirsti ką H2O, ar Leninas nori tau pasakyti?

Pirmiausia pats susivok, ką nori man pasakyti...
Atsakyti
Tu bijai dėl savo degradacijos, kad ji niekur nuo tavęs nepabėgtų ir meldiesi! doh.gif
O aš tau ir noriu pasakyti, kam bijoti netekti to, ką jau turi, negi tau nedaeina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vanduo @ 2007 09 26, 14:06)
Tu bijai dėl savo degradacijos, kad ji niekur nuo tavęs nepabėgtų ir meldiesi! doh.gif
O aš tau ir noriu pasakyti, kam bijoti netekti to, ką jau turi, negi tau nedaeina doh.gif

Kasdien kartoju violetinės liepsnos maldas, jei tokias žinai. Jose nėra žodžio "nuodėmė". Kasdien užsiimu reiki ir darau keletą meditacijų. Ko jau ko, bet degradacijos nebijau, nes man kelio atgal nėra. Šiuo metu manyje yra įtampa, kuri ir postuose jaučiasi, nes teks per rimtą kliūtį peršokti kojų neužsikabinant...Todėl yra ir baimė, ir nerimas...nors žinau,kad viskas bus gerai.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2007 09 26, 15:14)
Kasdien kartoju violetinės liepsnos maldas, jei tokias žinai. Jose nėra žodžio "nuodėmė".  Kasdien užsiimu reiki ir darau keletą meditacijų. Ko jau ko, bet degradacijos nebijau, nes man kelio atgal nėra. Šiuo metu manyje yra įtampa, kuri ir postuose jaučiasi, nes teks per rimtą kliūtį peršokti kojų neužsikabinant...Todėl yra ir baimė, ir nerimas...nors žinau,kad viskas bus gerai.

Violetinės liepsnos maldos, reiki ir keletas meditacijų, o rezultatas įtampa psichikoje, nerimas, baimė, kliedesiai apie kliūtis ir apie kelią atgal kurio tau nebėra doh.gif
Aš jau rašiau, kad praktikuojantiems haliucinacijas, kelio atgal nebėra!
Dar tu rašei, kad mokinių turi doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vanduo: 26 rugsėjo 2007 - 14:32
QUOTE(Vanduo @ 2007 09 26, 14:30)

Dar tu rašei, kad mokinių turi doh.gif

O taip- apie 40. Kai numirsiu, daug vainikų prineš lotuliukas.gif
Būdamas mano dabartinėje situacijoje, į kelnes dėtum,o ne SM rašinėtum.
Atsakyti
Tas ir yra, kad kiekvienam savo...
Kiekvienas iki savo dasigyvena - baimė, nerimas, įtampa psichikoje, žinojimas kaip kitas elgtusi... Savo dabartinę būseną pasiekei ne iš karto, ,,meditavai" ilgai...
Bet kokia situacija yra jokia bet iš tavo dasigyventos būsenos - tragedija.
Atsakyti