Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiko mob.tel. sąskaitos!

Gal mamytes galite patarti - kaip "kovoti" su vaiku del mob.tel. saskaitu!!! Vel si menesi atejo saskaita - ka as zinau - dvigubai didesne nei mano!!
Ir graziuoju aiskinu, ir pykstames - juk nebe maza- 11 metu - bet vel praeina pora menesiu ir vel saskaita parejo ..... mad.gif
Vel vakar atemiau telefona, nes paskambinus suzinojau, kad per puse menesio vel hm hm hm sumele yra. Na gal ir be morales esu, gal negalima atimti taip suvarzant vaiko teises g.gif , bet o ka daryti???????????
Visalaik sumokedavau, nors po moralu, o dabar pati taupesi pinigelius - taip kad liepiau paciai susimoketi.
Ka as zinau - ar gerai elgiuosi????????!!!!!!!!!!!!!! g.gif
Ar Jus turite tokiu problemu??????? g.gif
Atsakyti
Manau,saugiausias tevu piniginei variantas - isankstinio pildymo paslauga. Sutarus su vaiku, kad skiriama jam, pvz, 20-30 Litu/men. Tegu ir sukas tose ribose, o jei truksta - lai taupo ir susimoka pats. Nes kitaip - situacija sunkiai kontroliuojama ir daug nervu (gavus saskaitas) kainuojanti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Harienė: 17 lapkričio 2004 - 15:19
smile.gif galiu tik užjausti... tikrai tikriausiai geriausia tie išankstiniai-juk net pasibaigus sąskaitai man rodos į jį prisiskambinti galima, o skambinti iš jo nebe. Išnaudos anksčiau-lai sėdi be skambučių wink.gif O geriausia, kai tokie vaikai išvis telefono neturi wink.gif
Atsakyti
na, 11 mtu vajkuj telefomas yra neblogaj-tewaj gali betkada susisiekt su vaiku wink.gif bet kas liecia saskaitas-pritariu Harienie, kad gereusia skirti kazkiek Lt. i men. papildymui, o jei pritruksta-lai susimoka is savu pinigeliu rolleyes.gif
Atsakyti
Gal mamytes galite patarti - kaip "kovoti" su vaiku del mob.tel. saskaitu!!! Vel si menesi atejo saskaita - ka as zinau - dvigubai didesne nei mano!!

prašom labai nesupykti už mano tokią,nuomonę,bet aš manau,kad vaikams mobilaus ryšio pajungimas į tinklą,nesvarbu kiek jūs beuždirbat pinigų,bet tai tevų aukščiausio laipsnio išpindėjimas.kai yra išankstinio apmokėjimo kortelių (labas,extra,ežys,mažylis,pildyk,beje jų tarifai tikrai labai palankūs).
o jeigu vaikai nevertina pinigo,tai čia yra tėvų klaida.
Atsakyti
sesuo irgi turi ta pacia problema: dukrai 12m, tai visokios mergaiciu paslaptys, pasiduoda reklamu provokacijosm ir pan.
Atsakyti
QUOTE ($kristina$ @ 2004 11 17, 21:15)

prašom labai nesupykti už mano tokią,nuomonę,bet aš manau,kad vaikams mobilaus ryšio pajungimas į tinklą,nesvarbu kiek jūs beuždirbat pinigų,bet tai tevų aukščiausio laipsnio išpindėjimas.kai yra išankstinio apmokėjimo kortelių (labas,extra,ežys,mažylis,pildyk,beje jų tarifai tikrai labai palankūs).
o jeigu vaikai nevertina pinigo,tai čia yra tėvų klaida.

Pritariu,taip negali but. vaika reikia-auklėt.
Papildyta @ [mergetime]1100729482[/mergetime]
P.S. o tai vaikas Jus aukles.
Atsakyti
biggrin.gif Aciu forumietes ir uz patarimus ir uz kritika !!!!!!! wink.gif
Atsakyti
11 metu-vis del to dar vaikas...tikrai,nupirk kortele ir viskas:) bus geriausia wink.gif o reikalauti,kad 11 metu vaikas butu tox atsakingas,tai...sugalvoja zaidimuka parsiust(7-10lt), melodija ar koki paveixleli (2-5lt) ir susidaro sumele wink.gif
paimk isklotine ir paziurek kur ir kiek sms'u siuncia wink.gif
Atsakyti
Norėčiau ir aš pasakyti dėl telefono biggrin.gif savo 9-čiui sūnui nupirkome išankstinio apmokėjimo kortelę ir per mėn.limitas yra 10lt.,gal kam pasirodys,kad per mažai
sad.gif ,bet manau,kad turėtų tokios sumos užtekt,jei vaikas nori susisiekti su tėvais,seneliais ir.t., o su draugais kieme kiekvieną dieną bendrauja smile.gif Aišku,jei baigiasi sąskaita anksčiau,net nesileidžiam į jokias kalbas mad.gif turi išmokti taupyti.. tai tiek
Atsakyti
tai jau tikrai tokiam vaikui tik isankstinio mokejimo kortele.man buvo sesiolika,kai gavau mobilu,ir dar gerus metus naudojaus "extra" kortele.o dabar gi visokiu akciju,tik rinkis
Atsakyti
QUOTE (xxxsaulyte @ 2004 11 18, 09:51)
biggrin.gif Aciu forumietes ir uz patarimus ir uz kritika !!!!!!!  wink.gif

wink.gif tai kaip issprendei problema?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramunita: 19 lapkričio 2004 - 22:00