Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiko mob.tel. sąskaitos!

Na telefona savaitei buvau atemusi. mad.gif
Kaip kad minejau apsimokes visa saskaita - nusprendziau puse sumos be sirdies skausmo paimti is jos. wink.gif Kad suprastu ka reiskia taupyti pinigelis ir juos isleisti ne tam tikslui kam taupesi. wink.gif

Kadangi telefono abonementui dar 5 men - tai atidaviau jai tel. Prisizadejo taip nebedaryti. Aisku tai nebe pirmi pazadai, bet kadangi "nusiskausmino" ir save del pinigeliu - paziuresiu koks bus efektas.
Bet pasibaigus sutarciai - butinai tik pildyk kortele ir jokio galvos skausmo !!!!
Buvo pamoka ir man paciai. doh.gif

Atsakyti
Mamytes, tos kurios ypac pries mobiliuosius vaikams,nesakykit Op nepersoke griovio.Nezinote kaip bus jums.As asmeniskai irgi neesu laabai uz, bet kai nebuni namie o sunu gali rasti bet kur ir bet kada nori nenori supranti kad tai yra gerai.Ir neispindejimas cia, o eilinis mobilistu triukas.Kaip gi tu nupirksi nauja telefona be ilgalaikes sutarties.Tai ir uzsikabina daugelis tevu.Ir mums taip buvo ir mano sunus "parnesdavo" dideles saskaitas.Jie nejaucia saiko(nors turetu).Tai dabar mes perkam labas arba jis pats dar turi Ezy.Duodu po 10 Lt i menesi ir jei iki galo menesio lieka bent keli centai saskaitoj tai tada gauna vel 10Lt, o jei ne menesis kaip sakant "tuscias".Na dar senelis vis pafinansuoja, bet cia kaip sakant jau ne mano reikalas.Cia jau jo pinigeliai.Taip kad bandau mokyti taupumo, bet ne viskas taip paprasta.
Atsakyti
Mano abu vaikai turi mobilius su Tele2 kortelem. Papildom kas menesi po 10 lt. Dukra staigiai juos prakalba, o sunui ilgiau nei menesiui uztenka. Ir as tik tokia kontrole matau - tik su isankstiniu apmokejimu.
Atsakyti
Šiaip mano vyro brolis savo sūnui yra paėmęs telefoną su abonementu iš Tele2. Bet jis pats su šia firma yra sutaręs, kad sąskaitos limitas būtų ne didesnis, nei 20 litų per mėnėsį. Ir yra tvarka.
Atsakyti
QUOTE (Smurka @ 2004 12 06, 19:02)
Šiaip mano vyro brolis savo sūnui yra paėmęs telefoną su abonementu iš Tele2. Bet jis pats su šia firma yra sutaręs, kad sąskaitos limitas būtų ne didesnis, nei 20 litų per mėnėsį. Ir yra tvarka.

As taip irgi norejau padaryti - uzdeti limita. Bet jie tokiu paslaugu neteikia - jiems paprasciausiai neapsimoka !!! Nebent per pazintis.
Atsakyti
QUOTE (xxxsaulyte @ 2004 12 08, 12:32)
As taip irgi norejau padaryti - uzdeti limita. Bet jie tokiu paslaugu neteikia - jiems paprasciausiai neapsimoka !!! Nebent per pazintis.

Aš nesuprantu problemos , idedi išankstinio apmokėjimo kortele . Jei tel pririštas prie tinklo . tai dedi to tiklo pvz bites labas , tele 2 pildyk ar extra omnitelio . iki dešimt litu kainuoja ta pakuotė su numeriu . Manau , jei yra problemos, o ta obonento kortele pati naudokis, iskalbesi minimalu mokesti .kam moket neralias saskaitas jei gali pakeist tik kortele? as manau tik toki sprendimo būdą. ir išsispres problema . clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,

Apie tas korteles isankstinio mokejimo as pati vska puikiai zinau. Kol kas yra tokia situacija, kad dar iki geguzes bus priristas abonementas. sad.gif
O ta pamoka del pusinio saskaitos apmokejimo "suveike" super !!! smile.gif - dukra manau tikrai ivertino ir saskaitele atejo minimali.
Pamoka buvo gera biggrin.gif !!!
Atsakyti
O tarp kitko - ka reiskia operatoriaus nekompetencija !!! Pasirodo Tele2 galima uzdeti apribojima - limita - 2 men. 50 Lt. !!!
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2004 12 21, 09:33)
O tarp kitko - ka reiskia operatoriaus nekompetencija !!! Pasirodo Tele2 galima uzdeti apribojima - limita - 2 men. 50 Lt. !!!

Man atrodo, kad 50 litų - per didelė suma vaikui, skiriu dukroms daugiausia po 20. Turim Mažylį, tai kartais ir 10-ies per mėnesį užtenka. g.gif
Atsakyti
50 lt dviem menesiams - tai gaunasi po 25 Lt menesiui.
Atsakyti
ewita, vel gi vaikas vaikui nelygus.Va si menesi maniskis savo 10 Lt per 2 savaiteles isvare ir ka, nieko kita menesi negaus, bet uz tai zinau kad nuo senelio Kaledom gaus pinigeliu tai pats nusipirks.
O vat mano drauges mergaite, tai laaabai taupi jai tu 10 Lt uztenka per akis.Ir dazniausiai mama pati primena, kad reiketu papildyti saskaita, o ji :"tai kad dar yra".Taigi negali smerkt, na ka man daryt kad mano islaidus vaikas, pavyksta kartais susitart, kartais ne.
Atsakyti
Tiesiog ankščiau turėjome abonementą Bitėje, ir labai prisikentėjom. Dukros balsavo SMS-ais, užsakinėjo paveiksliukus, melodijas, horoskopus... Dar vienas klasiokas įsigudrino prisukti sau 1000 litų sąskaitą, vaikai jį laikė didvyriu. mad.gif Gerai, jeigu vaikas nepasidouda kitų įtakoms ir pinigus leidžia pokalbiams, o ne visokioms nesąmonėms... smile.gif
Atsakyti