Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinės tabletės "Novynette"

Gyvenu Vilniuje, bet jas reiktu iskart vartoti nes ziuriu galiojimas iki 2008/11 ,ar tiktu kuriai?
Atsakyti
QUOTE(fantastic_girl @ 2008 09 02, 12:21)
Gyvenu Vilniuje, bet jas reiktu iskart vartoti nes ziuriu galiojimas iki 2008/11 ,ar tiktu kuriai?

Gaila doh.gif .Aš visai kitame Lietuvos gale gyvenu.Gal atsilieps kokia Vilnietė.
Atsakyti
Geriau Novynette daugiau nei 2 metus, ir viskas buvo tvarkoj, nei svorio priaugau, nei kazkokiu salutiniu poveikiu jauciau. Tik veliau prasidejo nesamones - kai darydavau 7 dienu pertrauka, ketvirta diena prasidedavo pastoviai galvos skausmai. Is pradziu kentejau, bet paskutinius pora kartu be skaudancios galvos dar ir daugiau prisidejo. Visa nakti negalejau miegoti - kazkokios karscio bangos su prakaito pylimu prasidejo, silpna buvo, apie galvos skausmus isvis net nekalbu - sienom lipti norejos.. sirdis dauzesi, galvojau neistversiu.. kai pirma karta taip buvo, kazkaip nesusimasciau, bet kai ir vel pasikartojo, iskart nusprendziau, kad metu gerti KT.. nezinau, ka dabar reikes daryti, bet kazkaip sveikata atrodo svarbiau.. g.gif
Atsakyti
Teisingai pasielgei mirksiukas.gif Man irgi mano pacios sveikata svarbiau, nei gerti KT ir jausti šalutinius poveikius... Išvis dar čia pasiskaitinėjau, tai nupurto vien pagalvojus apie jas... http://www3.vdu.lt/life/pv/Kpasekm.htm
Ir išvis galvoju, kad žmonija dar neišrado tobulos kontracepcijos priemonės verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(PoSiTiVe @ 2008 09 14, 12:55)
Geriau Novynette daugiau nei 2 metus, ir viskas buvo tvarkoj, nei svorio priaugau, nei kazkokiu salutiniu poveikiu jauciau. Tik veliau prasidejo nesamones - kai darydavau 7 dienu pertrauka, ketvirta diena prasidedavo pastoviai galvos skausmai. Is pradziu kentejau, bet paskutinius pora kartu be skaudancios galvos dar ir daugiau prisidejo. Visa nakti negalejau miegoti - kazkokios karscio bangos su prakaito pylimu prasidejo, silpna buvo, apie galvos skausmus isvis net nekalbu - sienom lipti norejos.. sirdis dauzesi, galvojau neistversiu.. kai pirma karta taip buvo, kazkaip nesusimasciau, bet kai ir vel pasikartojo, iskart nusprendziau, kad metu gerti KT.. nezinau, ka dabar reikes daryti, bet kazkaip sveikata atrodo svarbiau.. g.gif

o metus kt viskas praėjo? šiaip tokie dalykai man darydavosi visada mėnesinių metu,bet pradėjus gerti kt,ir skausmai ir bloga svaijauta kiek sušvelnėjo.
Atsakyti
as geriu novynette ir esu patenkinta.

tik pastaruoju metu kankina abejones del pastojimo. Nezinau tiket ar ne kad nuo kt galima tapti nevaisingai.... doh.gif va tik tokia mintis vercia pagalvoti apie ju nutraukima....
Atsakyti
QUOTE(pagieza2 @ 2008 10 07, 16:57)
as geriu novynette ir esu patenkinta.

tik pastaruoju metu kankina abejones del pastojimo. Nezinau tiket ar ne kad nuo kt galima tapti nevaisingai....  doh.gif  va tik tokia mintis vercia pagalvoti apie ju nutraukima....

Aha, man irgi kyla tokiu minciu unsure.gif
Atsakyti
na šiaip info lapelyje parašyta ir ginekologai teigia kad kt vartojimas vaisingumui įtakos neturi.
Atsakyti
nu kazkaip as labai abejoju, nzn kuo toliau tuo labiau as imu nerimauti, bet imtis kazkokiu veiksmu kaip ir neina siuo metu, nes nera jom pakaitalo.... o be to kai kurios ginekologes yra pries kt....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pagieza2: 08 spalio 2008 - 13:40
gėriau tarp nėstumų, bet nepatiko, nes kraujuodavau po dvi savaites. smile.gif Netiko.
Atsakyti
QUOTE(Rose Prick @ 2008 10 07, 16:37)
o metus kt viskas praėjo? šiaip tokie dalykai man darydavosi visada mėnesinių metu,bet pradėjus gerti kt,ir skausmai ir bloga svaijauta kiek sušvelnėjo.

Taip, nuo to laiko, kai meciau jas gert, migrenos priepuoliu daugiau nebebuvo, ir naktim ramiai miegu.. tiesa, iskart metus, visa savaite galva skaudejo..bet po to nei karto nebeskaudejo.. organizmas matyt priprates buvo ir sitaip savo nepasitenkinima isreiske smile.gif
Atsakyti
Na as jau nuo sio menesio nebegeriu KT ax.gif
Atsakyti