Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinės tabletės "Novynette"

pradejau vel vartoti sias KT, pries nestuma vartojau 4 metus viskas buvo ciki piki, mmm buvo kaip laikrodukas, zinojau net valanda, kada turi prasideti thumbup.gif jokio svorio augimo nebuvo, tik krutine 1 dydziu padidejo, o tas tikrai nera blogai lotuliukas.gif jokiu zudanciu skausmu, kai anksciau net pajudet negaledavau doh.gif nustojus gert, pastojau po 5 men. tai manau tikrai ner blogai mirksiukas.gif

pacios pirmosios mano KT buvo Cilest, tais laikais brangios ~27Lt (novynette kainavo ~12lt). bet nuo ju man pirma mmm diena buvo kaip pragaras, pykindavo taip kad vos pajudet galedavau, po 3 men meciau, o pradejus novynette viskas thumbup.gif

kai savo ginei pasakiau, kad israsytu receptuka, tai sake, kad labai geras, veiksmingas ir nebrangus preparatas thumbup.gif

QUOTE(Mistika_21 @ 2008 08 13, 16:51)
O klausykit, man tai baisiausia yra tai, kai moteris pastoja gerdama KT,  blink.gif ir nieko net nezinodama.. sakes tada jauciu  doh.gif

mano drauge pastojo sitaip... bet nieko laksto mazius 4 metuku, sveikutis ir protingas thumbup.gif

beje, sekmes pastojant mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pagieza2 @ 2008 10 07, 16:57)
as geriu novynette ir esu patenkinta.

tik pastaruoju metu kankina abejones del pastojimo. Nezinau tiket ar ne kad nuo kt galima tapti nevaisingai....  doh.gif  va tik tokia mintis vercia pagalvoti apie ju nutraukima....

Manau, dėl pastojimo problemų galėtų turėti tos, kurioms virš 35 ir naudoja hormoninę spiralę, o ne KT. Kita vertus, nevaisingumas gali užklupt ir tas, kurios išvis nieko panašaus nevartoja g.gif
Iš mano pačios patirties man atrodo, kad kartą pasirinkus KT kaip apsisaugojimo priemonę, daryti pertraukas ar jų atsisakyti reiktų labai atsakingai, nes nutraukus ir vėl ėmus jas vartoti organizmui vis naujas stresas su kuriuo reikia tvarkytis, iš ten ir pašaliniai poveikiai gerokai stipresni.
Navynette vartoju kokie 6 metai be jokiu nemalonių pašalinių poveikių thumbup.gif , nei svoris didėja, nei migrenos, ar pykinimai kankina. Vienintelis dalykas, kuris nepatinka, yra tai, kad jos brangsta ne dienomis o valandomis lotuliukas.gif
Atsakyti
na ir as Novynette apie 4 metus naudojau. Tiko. Ir pigios ir patikimos. Gydytoja pati pasiule, nes Cilest man tada buvo per brangios. Tikrai jokiu pasaliniu pozymiu nebuvo...ir tepdavo tik pora dienu: nei skausmu, nei pykinimu... Tik paskutiniais vartojimo metais "paaugo pilvukas" ir priaugau apie 1 kg, bet galbut ne nuo ju wink.gif
Planuoju vel jas pradeti, tik neprisiruosiu pas gydytoja prisiregistrint, o NLA manes nevilioja..... nors db tik toki tepropaguojame.

Beje, o kiek daba jos kainuoja, kad sakot, kad brangsta valandomis g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo almaklp: 23 sausio 2009 - 16:23
Man gydytojas rekomendavo. Gėriau du metus, paskui jau nebe. Menesinės tuo metu buvo mažiau skausmingos ir ne tokios gausios. Trys dienos ir VSIO ax.gif Dabar sienom laipioju iš skausmo per savo MMM (kaip kad buvo ir iki tablečių gerimo). Nebegeriu, nes DUREXai tapo mylimiausia apsauga blush2.gif
Atsakyti
kontracepsija ziaurus nuodas. Jus neisivaiduojat kaip zaloja jusu organizma. nenustebkit kai po keliu metu vartojimo ims dygt barzda, ar tapsit nevaisingos
Atsakyti
QUOTE(dziustina @ 2009 02 03, 12:37)
kontracepsija ziaurus nuodas. Jus neisivaiduojat kaip zaloja jusu organizma.  nenustebkit kai po keliu metu vartojimo ims dygt barzda, ar tapsit nevaisingos

tai daryt kaip apsisugot,nes visos priemones apie,bet kuria paskaitysi,tai nera gerai,jei vyras naturaliai saugosis prostata per laika ivaryt galima g.gif
Atsakyti
QUOTE(dziustina @ 2009 02 03, 12:37)
kontracepsija ziaurus nuodas. Jus neisivaiduojat kaip zaloja jusu organizma.  nenustebkit kai po keliu metu vartojimo ims dygt barzda, ar tapsit nevaisingos

Aha, nes geriausias šeimos planavimo būdas yra abortai. Gal palikim kiekvienai pačiai spręsti?
Atsakyti
Sias KT vartoju apie 4m. Gydytoja jas rekomendavo. Paklause ar vartojau kokias nors , pasakiau, kad ne, tai sake, kad sitos pirma kart vartojanciai yra geros.. Tiko ir tuo dziaugiuosi. Jei pvz pradedavo teplioti, tai tada skirdavo menesiui Regulon.. Viskas atsistato ir vel grizdavau prie Novynete.. Bet per tuos 4m tik viena kart teko pabandyt Regulona. smile.gif Del svorio, tai jo nepriaugau.. smile.gif
Atsakyti
as sias KT naudojau 5metus, nepastebejau jokiu pakyciu, nepriaugo svoris, nekankino migreniniai skausmai, man jos tikrai tiko. Pries tai geriau Regulon, po to sitas tabletes
Atsakyti
Man jos visai netiko, pasireiske visi salutiniai poveikiai doh.gif
Atsakyti
zegnojuosi as nuo ju, priaugau 15 kg per 3 menesius verysad.gif o kaip db sunku juos numesti...nes po gimdymo dar daugiau atsirado doh.gif
Atsakyti
gal kam buvo toks atsitikimas, kad vartojant novinette KT prasidejo menesines? nebezinau ka manyti, nes vartoju 4 men, o taip atsitiko pirma karta. smile.gif 4u.gif
Atsakyti