novynette naudojau 5metus, paskui pastojau, pagimdžiau ir vėl grįžau prie to paties. Neskaitau šitos temos (nors atsiverčiu ją dažnai), nes bijau neigiamybes sau įsiteikt psichologiškai. Matau, kad man taip yra. Atrodo viskas gerai, ale išgirstu kitų nuomones ir prisitaikau sau. Ot mane tai veikia. ''Įsikandu'' ir patikiu. Ir save įtikinu. Nervina mane tai. Bet taip yr...Nors man lyg ir tinka šitie kt.
Sweiki, as irgi naudoju novynete jau kokius 4 metus su pertarauka, ir tikrai pirmus puse metu baisiai pykino, daznai skauda galva, o jau kepenu jautrumas...
, beveik negaliu gerti alkogolio..ir tikrai labai sumazeju lytinis potraukis..vaikinas skundziasi kad esu pykta, irzli...
..i ka keisti novynete?

Nu mergickos, nekas ta "Novinette"!
Geriu antra savaite : krutine zymiai padidejo ir skauda, atsirado pleiskanos, veidas "pasipuose" spuogais
Visalaik jauciuosi pavargusi ir pikta, sulaukiai net komentaru is pazistamu, nekalbant jau apie mano branguji.
Reikia keist, netinka

Reikia keist, netinka

As naudojau novynette* apie kokius 5 metus, nutraukus pastojau beveik po metu.
nustojus gert KT priaugau vos ne 20kg
o kai geriau tai gi ir tvarkoj viskas buvo
Dabar esu priversta gert KT del cistos - si kart regulon* nu tai jokiu blogybiu nejauciu pakolkas
nustojus gert KT priaugau vos ne 20kg

Dabar esu priversta gert KT del cistos - si kart regulon* nu tai jokiu blogybiu nejauciu pakolkas

as irgi 4m geriau novynette, siaip pasalinio poveikio nejauciau, o atvirksciai. Plaukuotumas sumazejo, veido oda lyg kudykio, menesines reguliarios, neskausmingos ir neilgos. tas KT man paskyre gydytoja, nes buvo atsirade cistu, taip pat del riebesnes odos ir, zinoma, kontracepsijos. Is tikro dziaugiausi sitom KT, bet pries pusmeti cia perskaiciau, kad nuo novynette prasideda irzlumas ir dingsta noras myletis. Taigi nutraukias jas. Drb menesines nelabai reguliarios, gana skausmingos, veidas baisiai spauoguotas pasidare (bet jau praeina), peciai irgi truputi apsispuogavo, depiliuotis nespeju
Bet uztat noras
super!!!
Dar tiesa, kad nutraukus tabletes, nutraukiau ir santykius su anuo zmogumi. Dbr jau 5men negeriu tu tableciu ir 3men kai turiu kita drauga. Toks jausmas, kad sexo man reikia daugiau, nei jam
Mylimes su prezervatyvais, labai as ju nemegstu, bet ka daryt nzn, nes tom KT taip nenoriu gadinti malonumo

Pora metu naudojau kontraceptines tabletes Novyneete, jomis labai dziaugiausi
, nes nuo ju nepriaugau svorio ir jos man tiko ir kaina prieinama. Nes tarkim kaip nuo tableciu Seleste mano drauges, kurios gerdavo priaugdavo svorio, nes juose daug hormonu.

Naudojau as sias kontraceptines tabletes pries pastojant, ir tikrai niekada jomis nesiskundziau. Svorio taip pat nepriaugau, ir jokio salutinio poveikio nejauciau. Jas naudojau panasiai metus, ir likau visai patenkinta

Naudojau kazkur du metus sias KT ir esu jomis be galo nusivylusi, nuo ju priaugau 10kg ir metus jas dar dabar su svoriu kovoju, kad numesciau
Beje ir mano draugem tas pats nutiko, tai jei kazkas rinksites KT tai tik ne sitas.Sutinku, kad nuo kiekvienos organizmo priklauso, bet dar nepazistu, kad kam jos butu tike

Beje ir mano draugem tas pats nutiko, tai jei kazkas rinksites KT tai tik ne sitas.Sutinku, kad nuo kiekvienos organizmo priklauso, bet dar nepazistu, kad kam jos butu tike

Naudojau kazkur du metus sias KT ir esu jomis be galo nusivylusi, nuo ju priaugau 10kg ir metus jas dar dabar su svoriu kovoju, kad numesciau

as jas naudoju jau 2 men ir lb nusivyliau priaugau kg tik nz kiek sia pakuote baigiu ir renkuosi kitas KT
naudojau gal 3 metus, bet galiausiai priaugau svorio, blogėjo savijauta. Priežasčių kaip ir nerado dėl ko blogai jaučiausi, bet liepė nutraukti gerti. Dugiau KT nebandysiu, man sveikata brangiau