Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinės tabletės "Novynette"

sveikos smile.gif kaip tik daba naudoju kontraceptines tabletes Novynette - jau pusantru metu. masciau nutraukt vasarai nes nesimatau su vaikinu bet pasikalbejus su draugem pasirodo kad jom ginekologes sake jei nutraukt tai kokiem pusei metu ar metam , o man sake kad uztektu trju menesiu.. kaip jum patare ginekologes? ir beje kokie dar galimi patikimi budai? ir gal kas zino kaip gali atsiliept vaikam?aciu ax.gif
Atsakyti
As taip pat keleta metu geriau Novynette, salutinis poveikis buvo toks, kad jauciausi tokia "ispampusi", sunki ir t.t. nezinau gal tai ne nuo KT, bet as maniau kas butent nuo ju. O siaip man jos patiko, ir kaina normali biggrin.gif . Taigi nusprendziau pakeisti, dabar geriu Yarina, kol kas salutinio poveikio nepastebejau, tikejausi gal kelis kg numesiu, bet deja... schmoll.gif

Papildyta:
QUOTE(kameron @ 2006 07 03, 09:48)
As taip pat keleta metu geriau Novynette, salutinis poveikis buvo toks, kad jauciausi tokia "ispampusi", sunki ir t.t. nezinau gal tai ne nuo KT, bet as maniau kas butent nuo ju. O siaip man jos patiko, ir kaina normali biggrin.gif . Taigi nusprendziau pakeisti, dabar geriu Yarina, kol kas salutinio poveikio nepastebejau, tikejausi gal kelis kg numesiu, bet deja... schmoll.gif

Na ka as kalbu, pamirsau pamineti pati svarbiausia salutini poveiki, nebuvo jokio noro smileysex.gif , buvau salta kaip ledas, taciau kai pakeiciau Novynette i Yarina, tikrai atsirado poreikis smileysex.gif, draugas apsidziauge
Atsakyti
blink.gif Na paskaitinėjau aš čia ir visai pasimečiau... Dabar geriu Triregolį, bet kadangi jame jau labai daug hormonų tai, kad mažiau savo organizmą apkraučiau, nusprendžiau kažkaip mažinti tą kiekį... Pirma mintis buvo visai nutraukti KT gėrimą, bet turiu kitas dvi bėdas GAUSIOS MĖNESINĖS ir SPUOGAI. Kai vartoju Triregolį tai lyg ir viskas susitvrakė, bet kaži kas nūtų jei visai nutraukčiau g.gif . Tai kaip tik šiandien radau bukletą apie Novinetę. Tai lyg ir kaip tik man... Gal kas galėtų ką patarti... ax.gif
Atsakyti
Na menesines tikrai man asmeniskai apmazejo nes tesdavosi apie 7 dienas daba vos 4 ir tai negausiai,o skausmu tai is vis beveik neliko - kuo labai dziaugiuosi, va del spuogu tai net nzn... man lyg kiek ju buvo tiek ir liko na nebent nezymiai sumazejo wink.gif
Atsakyti
Gal galite pasakyti ar galima gerti Novynette maitinancioms mamytems?
Atsakyti
Maitinančiom tikrai negalima
Atsakyti
as novinette vartoju jau apie 2m. pirmais metais jokio salutinio poveikio nebuvo,taciau dabar jis yra: sumazejes lytinis potraukis, priaugau svorio, daznai jauciu nauvargi. manau, kad organizmui reikia nauju KT, tad nusprendziau nuo kito menesio naudot yarina, nes bent jau aprasymas ir atsiliepimai tikrai geri.
Atsakyti
kai meciau gert novinete, atsirado potraukis smileysex.gif ir ant uzpakaliuko dingo spuogai.. thumbup.gif dabar zymiai geriau
Atsakyti
As geriu Novynete jau 4m. salutinio paveikio niekada nejauciau ir mmm ciklas susitvarke, bet paskaitinejus jus supratau kur visai prapuole mano potraukis sexui verysad.gif
Atsakyti
Sveikutes as irgi naudojau apie 4 metus NOVYNETE atrodo ir niekuo nesiskundziau, bet is tikruju supratau kad noras myletis buvo beveik dinges ir tikrai tiktai nuo siu tablecikiu g.gif
Atsakyti
Vat dabar man irgi pasidare aisku(prisiskaicius visokiu patirciu), kodel as tokia nervinga pasidariau... Gi neseniai Loette iskeiciau i Novynette!
Atsakyti
Sako , kad NOVYNETE tinka tik pradedanciosioms lytini gyvenima g.gif
Atsakyti