Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinimas šaukšteliu ir

as irgi duodu is paprasto saukstelio,jau nuo 3men ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara2: 06 liepos 2008 - 21:57
mes valgom is hipp saukstelio.gavom dovanu kai gimem.nesureiksminu tokiu dalyku svarbu saukstelis ne metalinis
Atsakyti
Mes nuo 2 men. savo lelkai duodavom zaisti sauksteli su guminiu samteliu (pas mus Canpol Babies) - tik aisku stebedavom, kad per giliai nesusigrustu tongue.gif . Tai dabar kai pradejom duoti kosyte vaikas nejaucia jokio streso ir zino, kad saukstelis t.b. dedamas i burnyte. Po valgio visada duodam paciam rankytej palaikyti ir apkramtyti sauksteli 4u.gif Gumine galvute mums tinka labiausiai, ypac kai dygsta dantukai ne taip traumuojamos dantenos.
Atsakyti
Irgi canpol babies drinks_cheers.gif
Atsakyti
Anyta davė sidabrinį, su kuriuo mano vyrą maitino, Bet naudojam keičiantį spalvą.
Atsakyti
Mes dabar naudojam AVENT šaukščiuką thumbup.gif Turim ir Canpol babies visą rinkinį, bet ten tas šaukštelis toks didesnis, tai teks jo dar palaukti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(elenuxus @ 2008 07 16, 21:30)
Irgi canpol babies  drinks_cheers.gif

pas mus taip pat canpol babies silikoninis, nedidelis jis, man patinka thumbup.gif veliau ieskosiu didesnio ax.gif
Atsakyti
Sveikuciai! Mes irgi jau pradesim primaitinima ir naudosim Campel Baby saukstukus, o veliau ziuresim. Bet man jie atrodo patys tie thumbup.gif !
Atsakyti
pabandem is plastamsinio tai nepatiko, dabar turim sidabrini ir is jo valgom smile.gif
Atsakyti
Mes irgi is sidabrinio valgom, anot mamos sidabras uzmusa visas blogasias bakterijas. Is kitu kazkaip dar nebandem, galvoju, kai mazyle paaugs ir nores pati valgyt, tada ir pirksim viena is tu silikoniniu sauksteliu.
Atsakyti
Pirmasis šauštelis AVENT firmos 4u.gif Ir dabar dar su tokiu valgom smile.gif
Atsakyti
Mūsų pirmasis šaukštelis canpol babies, silikoninis 4u.gif
Atsakyti