as irgi duodu is paprasto saukstelio,jau nuo 3men

mes valgom is hipp saukstelio.gavom dovanu kai gimem.nesureiksminu tokiu dalyku svarbu saukstelis ne metalinis
Mes nuo 2 men. savo lelkai duodavom zaisti sauksteli su guminiu samteliu (pas mus Canpol Babies) - tik aisku stebedavom, kad per giliai nesusigrustu
. Tai dabar kai pradejom duoti kosyte vaikas nejaucia jokio streso ir zino, kad saukstelis t.b. dedamas i burnyte. Po valgio visada duodam paciam rankytej palaikyti ir apkramtyti sauksteli
Gumine galvute mums tinka labiausiai, ypac kai dygsta dantukai ne taip traumuojamos dantenos.

Irgi canpol babies

Anyta davė sidabrinį, su kuriuo mano vyrą maitino, Bet naudojam keičiantį spalvą.
Mes dabar naudojam AVENT šaukščiuką
Turim ir Canpol babies visą rinkinį, bet ten tas šaukštelis toks didesnis, tai teks jo dar palaukti

QUOTE(elenuxus @ 2008 07 16, 21:30)
pas mus taip pat canpol babies silikoninis, nedidelis jis, man patinka

Sveikuciai! Mes irgi jau pradesim primaitinima ir naudosim Campel Baby saukstukus, o veliau ziuresim. Bet man jie atrodo patys tie
!

pabandem is plastamsinio tai nepatiko, dabar turim sidabrini ir is jo valgom

Mes irgi is sidabrinio valgom, anot mamos sidabras uzmusa visas blogasias bakterijas. Is kitu kazkaip dar nebandem, galvoju, kai mazyle paaugs ir nores pati valgyt, tada ir pirksim viena is tu silikoniniu sauksteliu.
Pirmasis šauštelis AVENT firmos
Ir dabar dar su tokiu valgom

Mūsų pirmasis šaukštelis canpol babies, silikoninis