Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinimas šaukšteliu ir

dovanų gavom paprastą sidabrinį arbatinį šaukštelį. juo ir maitinam.
vaikiškų plastmasinių niekad ir neturėjom schmoll.gif
Atsakyti
na ir gerai wink.gif mes su sidabriniu niekada nemaitinom, nes niekada neturejom wink.gif
Atsakyti
Mes irgi gavom sidabrinį dovanų,bet pasidėjau prisiminimui ir tiek smile.gif ,maitinu su canpol šaukšteliu ax.gif
Atsakyti
Canpol - negirdėjau tokios firmos smile.gif))) blush2.gif

i 
Pašalinta off-topic žinutės dalis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo HappyAngel: 30 lapkričio 2009 - 11:52
QUOTE(Zemiete @ 2009 01 24, 17:16)
Canpol - negirdėjau tokios firmos smile.gif)))  blush2.gif

pilnai ta firma vadinasi canpol babies, berods tai lenkų firma
Atsakyti
Maitinu Canpol babies ir Milupos šaukšteliais. Turime dovanotą sidabrinį, bet jis man kažkoks nepatogus.
Atsakyti
gal tie sidabriniai šaukšteliai krikštynų dovanos? Mano draugas savo krikštasūniui irgi sidabrinį šaukštelį dovanojo smile.gif
Atsakyti
mes naudojam canpol firmos,kur keicia spalva,ten vieni minksti,kiti kietos plastmases
Atsakyti
Musu pirmieji buvo avent thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zemiete @ 2009 01 25, 17:41)
gal tie sidabriniai šaukšteliai krikštynų dovanos? Mano draugas savo krikštasūniui irgi sidabrinį šaukštelį dovanojo smile.gif

šiaip yra tradicija dovanoti sidabrinį šaukštą, kai vaikui išdygsta pirmas dantukas rolleyes.gif

jį galima pasilikti kaip atminimo dovaną arba naudoti pagal paskirtį, nes sidabras turi antibakterinių savybių 4u.gif
Atsakyti
gavom dovanu gumini, minksta,labai tiko kaip pirmajam sauksteliui, minkstutis toks ax.gif
Atsakyti
mes gavom dovanų auksinis kaušelis su sidabrine rankenėle, bet iš jo nevalgom smile.gif tai bus relikvija perduodama iš kartos į kartą...
o valgom su avent, campol, taip pat turim ir silikoninį(tik nžn kokios firmos jis...) mat MB jį nupirkęs ... biggrin.gif
Atsakyti