Įkraunama...
Įkraunama...

Dr.BROWNS buteliukai

naudojom ir mes, vyrinti galima, tik su saiku.... sterelizuoti gariniame sterelizatotiuje irgi, isbandita! nezinau ar geriau uz avent, nes neturejom... soske man labai patiko (is platesniu) ir minksta kaip "mama" ir formos panasios, buvo aktualu, nes pakankamai ilgai pati maitinau... mesinuka bandziau maisyt, istikruju pabiega, ir kada pienuka sildai irgi gali pabegt, jei labai karstas vanduo, bet kai pirkau buteliukus buvo ir dangteliu, prigrebiau pakuote 2 vnt. laaabai praverte, teisiog uzsuki ir galima ir pasildit ir isplakt... vienintelis minusas, biski daugiau detaliu... kartais tikrai nusibosdavo plaut... nu bet gi del vaikeliu stengiames...
Atsakyti
QUOTE(vaidoose @ 2008 03 31, 20:13)
O man nepatiko schmoll.gif  Nusipirkau tikedamasi, kad neprisigaudys oro vaikas ir nepus pilVuko taip, bet jokio skirtumo nepajutau schmoll.gif  Be to, nepatiko minksti ciulptukai(nesimankstina veido ir liezuvio raumenys, del ko gali buti bedu su kalbejimu). Taip pat kazkokiu budu stovint buteliukui vertikalioje padetyje pienas kildavo i virsu ir prabegdavo blink.gif  Zodziu, grizom prie Avent ir eksperimentus baigem cool.gif

Pilvuka gali pusti waikuj ir nuo misinuko. Be to is to kad pienas kyla stowinciam Dr. Browns buteliuky, tai rodo kad per karstas skystis jame g.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrul @ 2009 01 05, 23:40)
Mes turime DR. Browns buteliukus, bet mums jie netiko - pradejome atpylineti ir mazyliai neatsirugdavo, tad grizome prie Avent ax.gif

Nebeatsirugdavo greiciausiai del to, kad oro neprisirijo mirksiukas.gif cia situ buteliuku ir yra pagrindinis pliusa. O kad eme atpylinet del buteliuku, tai niekad negirdejau blink.gif
Atsakyti
O as nepastebejau jokio skirtumo tarp Dr Brown ir Avent. Kaip buvo problemos su pilvuko putimu savo laiku taip ir liko. g.gif
Atsakyti
man jokio skirtumo tarp brown ir avent nebuvo, abeji vienodi, vaikas vienodai atsirūgdavo, vienodai valgydavo, tik man plovimo daugiau būdavo po brown lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(hederi @ 2008 05 14, 23:02)
Mums tas buteliukas labai padejo nuo diegliuku, naudojom nuo 2 men. ir diegliuku kaip nebuta!

tik mes nuo gimimo naudojom ir thumbup.gif
Atsakyti
Mums tai thumbup.gif tie buteliukai. Naudojam jau šeši mėnesiai. Tiesa, priprato prie tokių ir kitų jau nenori. Tiesiog nemoka gert, kai žindukas susispaudžia. O šituose buteliukuose žindukai niekada nesusispaudžia vaikeliui geriant. Anksčiau užsisakydavau per agu.lt, bet jų tada reik ilgai laukt. Dabar radau Vaikutyje (Kaune niekur nebuvo parduotuvėse, o Akropolio vaistinėje ne visko yra), tai mamos, kam reikia lėkit ten mirksiukas.gif Yra ir įvairiausių DR.Brown buteliukų ir žindukų jiems visokių lygių smile.gif
Atsakyti
dar budama nescia buvau Litexpo parodoj (vaiku prekes ir t.t.), kur gavau dovanu Dr. Brown's buteliuka smile.gif Girdejau, kad jie geri - butinai isbandysime, kai jau nebeuzteks MP rolleyes.gif
Atsakyti
nepatiko visiškai schmoll.gif
Atsakyti
patys geriausi is visu bandytu. Avent ir Lovi isreklamuoti visai nepasiteisno. Vaikas is kart oro prisirija. O browns to viduje esancio pagalio deka oro neprisisiurbia 4u.gif
Atsakyti
O mums tevelis nupirko ši buteliuka,bet išpradžiu man toka keistas pasirode lotuliukas.gif gal jis labiau tinkamas mazesniems kad oro neprisitaukitu g.gif aš tuos šiaudelius išimdavau nes mažiukui jau metai,kažin ar jie bereikalingi bet man kazkaip nelabai patiko ir vaikiukas nelabai eme doh.gif doh.gif
Atsakyti
Mum tai labai gerai šitie buteliukai, nes nuo visu kitu kiek bandem tai oro prisirydavo doh.gif Avent tai man tik reklama gera o daugiau nieko schmoll.gif Tim mes soskytes naudojam prie ju nuby siauras masažuojančias blush2.gif
Atsakyti