nezinau sako kad jie mazina diegliukus gal ir taip mes irgi isigijom, bet man nepatiko kad su juo negalima plakt misunuko, na kaip sako kratyti purtiti turi atsikrai sumaisyta tada dalis sudet, man tai laik gaisimas kai nori kuo greiciau tai cia dar galvok kaip su kuo ismaisyti....
Mums šitie buteliukai buvo tikras išsigelbėjimas
Maitinau tik krūtimi, o ištikus pieno krizei niekaip nepavyko įsiūlyti buteliuko. Kankinomės kelias dienas, kol nusipirkom D.Brown's - ir jį dukrytė pripažino
Ir dabar kai reikia, geria iš jo mišinuką, taip pat arbatą.
O kad negalima jo plakti - jokia bėda. Išmaišau kuo puikiausiai ilgu arbatiniu šaukštuku (Capuccino kavai, desertams skirtu). Kaip tik mažiau burbuliukų prisidaro.
O kad negalima jo plakti - jokia bėda. Išmaišau kuo puikiausiai ilgu arbatiniu šaukštuku (Capuccino kavai, desertams skirtu). Kaip tik mažiau burbuliukų prisidaro.
mes naudojam siuos buteliukus, gaila kad ju negalejau naudoti pirmais menesiais kai pute pilvuak, nes tuo metu valge mazius mamytes pienuka, bet dabar liuks sis buteliukas ir vaikui patogu laikyti toki, nes susiaurejimas yra, del isplakimo tai jau jo prom krastus lenda bet tai del oro,as atsuku "nuorinu" ir vel paplaku tada kaip ir nieko
saunus buteliukai, pastebejau ir kitos firmos pradejo kopinti siuos buteliukus.
naudojau su abiem savo merginom šios firmos buteliuką. kuo puikiausiai suplakdavau mišinį
; man jis patiko... priežiūra sudėtingesnė dėl detalių kiekio, bet tai niekai palyginus su pilvo degliukais
Drauge naudoja savo mazajai sita buteliuka nuo pat gimimo..labai giria. Bandysim ir mes...
na as siandien ir nupirkau siuos buteliukus busimam mazyliui, bet as pirkau stiklinius, nesu dar patyrus mama bet sako stikliniai geriau nei plastmasiniai, na bus matyt..o gerumas tame kad stiklas naturalus o plastmase isskiria kazkokias ten nuodingas medziagas...man taip vaistinej sake, na bet as nelabai tikiu...
Sveikutes,
naudojame sita buteliuka jau daugiau nei 1men labai juo dziaugiames bet niekaip nesuprantu kaip jus jame misinuko negalite padaryti mes viska pasidarome jame ir nei kas bega nei ka nelabai supratau kaip jums ten ir kas bega?
naudojame sita buteliuka jau daugiau nei 1men labai juo dziaugiames bet niekaip nesuprantu kaip jus jame misinuko negalite padaryti mes viska pasidarome jame ir nei kas bega nei ka nelabai supratau kaip jums ten ir kas bega?
QUOTE(nuotakaser @ 2010 03 30, 11:50)
Sveikutes,

pritariu, as juos irgi naudoju jau trecia menesi, niekas man ten nebega, puikiausiai issiplaka, jei ka dar galima naudoti ir apsauga plakant
QUOTE(ch_justina @ 2009 08 06, 09:17)
nezinau sako kad jie mazina diegliukus gal ir taip mes irgi isigijom, bet man nepatiko kad su juo negalima plakt misunuko, na kaip sako kratyti purtiti turi atsikrai sumaisyta tada dalis sudet, man tai laik gaisimas kai nori kuo greiciau tai cia dar galvok kaip su kuo ismaisyti....
QUOTE(laimucka13 @ 2010 02 12, 22:35)
mes naudojam siuos buteliukus, gaila kad ju negalejau naudoti pirmais menesiais kai pute pilvuak, nes tuo metu valge mazius mamytes pienuka, bet dabar liuks sis buteliukas ir vaikui patogu laikyti toki, nes susiaurejimas yra, del isplakimo tai jau jo prom krastus lenda bet tai del oro,as atsuku "nuorinu" ir vel paplaku tada kaip ir nieko
saunus buteliukai, pastebejau ir kitos firmos pradejo kopinti siuos buteliukus.
Plakimui, vežimuisi į keliones yra skirti atskiri užsukami dangteliai. Mes juos siuntėmės iš JAV, bet gali ir čia jau yra. va taip atrodo
QUOTE(#ANDROMEDA# @ 2010 03 18, 12:56)
na as siandien ir nupirkau siuos buteliukus busimam mazyliui, bet as pirkau stiklinius, nesu dar patyrus mama bet sako stikliniai geriau nei plastmasiniai, na bus matyt..o gerumas tame kad stiklas naturalus o plastmase isskiria kazkokias ten nuodingas medziagas...man taip vaistinej sake, na bet as nelabai tikiu...
Šitie buteliukai tikrai neskiria jokių nuodingų medžiagų, Amerikoj ši tema buvo labai diskutuotina, tai šitie plastikiniai buteliukai vieni iš saugesnių.
turejau as taip pat duos brouns buteliukus,nieko blogo pries juos neturiu,bet man jie nelabai patiko,nes plakanat budavo viskas per krastus eidavo
tai nusipirkau avento buteliukus.mano mazylis jokio skitumo nepajuto 
Papildyta:
na nelabai tikisi kad vaikam gamintu buteliukus is kenksmingu medziagau.nes juk daugelis buteliuku yra plastmasiniai.tarkim avent ar tommee tippee,ir kainos nera mazos,tai manau kad nesamone
Papildyta:
QUOTE(heryte @ 2010 04 21, 20:22)
Plakimui, vežimuisi į keliones yra skirti atskiri užsukami dangteliai. Mes juos siuntėmės iš JAV, bet gali ir čia jau yra. va taip atrodo
Šitie buteliukai tikrai neskiria jokių nuodingų medžiagų, Amerikoj ši tema buvo labai diskutuotina, tai šitie plastikiniai buteliukai vieni iš saugesnių.
na nelabai tikisi kad vaikam gamintu buteliukus is kenksmingu medziagau.nes juk daugelis buteliuku yra plastmasiniai.tarkim avent ar tommee tippee,ir kainos nera mazos,tai manau kad nesamone
as naudodavau browns kartais arba avent, kazkaip skirtumo nepastebejau likau prie avent,man jie patogesni
o del amerikieciu, tai jie ir genetiskai modifikuota maista kemsa ir nemato nieko blogo, taip kad apie ju sveiko produkto suvokima as ne kokios nuomones
jie gal antireklama savo konkurentam dare
QUOTE(escada* @ 2010 04 22, 12:40)
turejau as taip pat duos brouns buteliukus,nieko blogo pries juos neturiu,bet man jie nelabai patiko,nes plakanat budavo viskas per krastus eidavo
tai nusipirkau avento buteliukus.mano mazylis jokio skitumo nepajuto 
Papildyta:
Papildyta:
QUOTE(escada* @ 2010 04 22, 11:40)
mhm.. na, jei su visu tuo vidiniu "mechanizmu" purtyti aukštyn žemyn tai žinoma kad taškysis, bet šiaip tai yra toks diskelis, kurį įdejus nesitaško, arba uždėt galima kelioninį dangtelį ir tada suplakt, arba fainas daiktas yra ąsotis mišinėliui maišyti
Beja, ČIA mačiau kainos buteliukų nerealios, po 10-15Lt..