Įkraunama...
Įkraunama...

Prietarai ir "bobučių išmyslai"

Papasakosiu ir aš savo sapną apie žuvytes. Buvo labai malonus, kaip dabar atsimenu. Aš naržiau kažkokioj tropinėj užtvankoj ir ten mačiau man labai patinkančias akvariumines žuvytes - gupijas. tiksliau jų patinėlius (kas žino- tai tik patinėliai tų žuvyčių būna labai gažūs, spalvingi). Taigi, tū patinėlių buvo nemažai, labai gražūs, plačiom spalvotom uodegom. atrodo aš bandžiau gaudyt jas. Tik nepamenu ar pagavau...
Tas sapnas buvo kažkur vasaros pabaigoj, o gal rugsėjį. Bet kol kas nieko..

Va o gandrai praeitais metais ir aplink musų ir kaimynų namus skraidė. keista - gyvenam beveik miesto centre, tokių paukščių aplink nė su žiburiu nerastum. Mano tėtis nustebėjo ir dar pajuokavo, gal mum vaikiuką atneša. Deja, ne mums, bet kaimynams rolleyes.gif
Papildyta:
Beje, dar pagalvojau, gal kas žinot kokių Kučių vakaro, Kalėdų burtų, kaip galima išsiburti, ar pagausės kitais metais šeima ar ne ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2007 11 19, 18:40)
Beje, dar pagalvojau, gal kas žinot kokių Kučių vakaro, Kalėdų burtų, kaip galima išsiburti, ar pagausės kitais metais šeima ar ne  ax.gif

Gera mintis - būtų įdomūs burtai tongue.gif
Atsakyti
Pas mus seimoje tai traukiam plotkeli (kiti lauzia viens is kito, bet mes tai traukiam) Tai jei atplysta tau dalis ir joje visas kudikelis Jezus, tai reiskia bus pagausejimas! 4u.gif Pernai man kaip tik taip ir buvo, tai vat dar vis laukiu, metai nesibaige dar... ax.gif Bet jis turi but visas (kudikis) jei tik dalis jo, tai nesiskaito.
Atsakyti
QUOTE(Delija @ 2007 11 20, 15:45)
Pas mus seimoje tai traukiam plotkeli (kiti lauzia viens is kito, bet mes tai traukiam) Tai jei atplysta tau dalis ir joje visas kudikelis Jezus, tai reiskia bus pagausejimas! 4u.gif Pernai man kaip tik taip ir buvo, tai vat dar vis laukiu, metai nesibaige dar... ax.gif Bet jis turi but visas (kudikis) jei tik dalis jo, tai nesiskaito.

o is kur jus traukiat? ir kaip? g.gif
Atsakyti
QUOTE(indrutee @ 2007 11 21, 00:55)
o is kur jus traukiat? ir kaip?  g.gif

Nu ant stalo padedame tiek plotkeliu, kiek yra seimos nariu. Pasidalinam visi po viena ir paskui viens is kito traukiam. Kiek teko girdet tai daug kas lauzia vieni is kitu po gabaleli, bet is tikruju tai reikia traukt. Ir kiek atplys, tiek tavo. Nzn ar cia suprantamai paaiskinau g.gif Nu tiesiog vienas laiko, lyg nenoredamas paleist, o kitas is jo ji traukia, tempia... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Delija @ 2007 11 21, 00:09)
Nu ant stalo padedame tiek plotkeliu, kiek yra seimos nariu. Pasidalinam visi po viena ir paskui viens is kito traukiam. Kiek teko girdet tai daug kas lauzia vieni is kitu po gabaleli, bet is tikruju tai reikia traukt. Ir kiek atplys, tiek tavo. Nzn ar cia suprantamai paaiskinau g.gif Nu tiesiog vienas laiko, lyg nenoredamas paleist, o kitas is jo ji traukia, tempia... smile.gif

aga daba supratau smile.gif labai idomu rolleyes.gif na linkiu kad issipildytu tau wub.gif
reiks pasiulyt savo seimynai sy paploteliu traukima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(indrutee @ 2007 11 21, 01:18)
aga daba supratau smile.gif labai idomu  rolleyes.gif  na linkiu kad issipildytu tau  wub.gif
reiks pasiulyt savo seimynai sy paploteliu traukima smile.gif

Aha! Nuo susikaupimo nuotaiku pereinam prie linksmu zaidimu per ta traukima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Delija @ 2007 11 21, 00:19)
Aha! Nuo susikaupimo nuotaiku pereinam prie linksmu zaidimu per ta traukima 4u.gif

issivaizduoju smile.gif
tik va pas mus ta svente labai liudna nes pries pora meteliu ta diena mire musu mylimiausia mociute sad.gif tai mes visad ja prisimenam ta diena...
Atsakyti
QUOTE(Delija @ 2007 11 20, 17:45)

Dabar pagalvojau, kad jei šitaip traukiant plotkelę visą kūdikėlį išsiplės mano mama ar močiutė - tai ką gal ir jos susilauks lėliukų, nors gal, tiksliau anūkų ar proanukių lotuliukas.gif
Nu reiks pasakyti, kad močiutė pirktų plotkeles su kūdikėliu Jėzumi, bu taip būna su prakartėlėm ir visokiais tai avinėliais hihihi.gif hihihi.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
O mum tai kitaip su tais burtais nutiko.Istraukiau as kuciuku neporini skaiciu, bet du sukibe buvo. Tai taip ir sutikom vienas kaledas biggrin.gif
Atsakyti
Prisiminiau ir aš, kad vasaros pabaigoje sapnavau žuvį. Sapnuoju,kad sudužo akvariumas, o ant grindų žiobčioja auksinė žuvelė. Tai aš ją paėmiau į rankas. Toliau sapno neprisimenu. Kai bendradarbėm pasakojau šį sapną, tai jos tik sukluso ir paklausė ar aš ne nėščia. Tik tada prisiminiau, ką reiškia sapnuoti žuvį. Bet kažkaip tai nesipildo verysad.gif .
Atsakyti
na ir as pries kelis menesius sapnavau be galo daug graziu spalvotu spalvotu zuvyciu. Ir taip aiskiai jas visas maciau. Bet kai paziurejau reiksme sapnininke, neradau, kad tai reikstu nestuma
Nors gal ateity tai issipildys ax.gif
Atsakyti