Kaip manot?
O jeigu jau puse metu grazius leliukus, tave vadinancius mamyte sapnuoji?
Idomu, cia issipildantys prietarai ar tiesiog begalinis noras tureti vaiku? Gal jau tas angeliukas salia taves gyvena - todel ir sapnuojasi
, juk sako, kad per sapnus galima ne tik su mirusiaisiais bet ir su busimaisiais zemes gyventojais bendrauti?
Kaip manot?
Kaip manot?
QUOTE(Iridė_G @ 2007 11 23, 17:31)
O jeigu jau puse metu grazius leliukus, tave vadinancius mamyte sapnuoji?
Idomu, cia issipildantys prietarai ar tiesiog begalinis noras tureti vaiku? Gal jau tas angeliukas salia taves gyvena - todel ir sapnuojasi
, juk sako, kad per sapnus galima ne tik su mirusiaisiais bet ir su busimaisiais zemes gyventojais bendrauti?
Kaip manot?
Kaip manot?
as leliukus sapnavau tik tada kai buvau
kazkurioj temoj skaiciau kad po eglute per kaledas ar per naujus metus
reikia
reiks bandyt
QUOTE(auruciukasss @ 2007 11 24, 19:02)
reikia
reiks bandyt 
Iki šios apsiedavo be eglučių, tik kokią šaką nusilauždavom. Nu ką reikės kartą imti ir nusipirkti tą eglutę
Na, o vaikus sapnuoti - reiškia rūpesčiai. Mano mama kažko dažnokai sakosi sapnuoja vaikus
prietarai yra gyvenimo palengvinimas,reik gi zmonem kazkuo tiketi,pvz viena mano pazistam lb tiki ta grindinio plytele kuri katedros aikstej yra vadinamas "stebuklas"sake visi jos norai issipilde
QUOTE(auruciukasss @ 2007 11 24, 17:02)
reikia
reiks bandyt 
QUOTE(auruciukasss @ 2007 11 24, 18:02)
reikia
reiks bandyt 
na visko gali but juk kaledos stebuklu metas
O aš dar girdėjau anekdotą - jei padovanosi vyriui per balandžio 1 d kiaurą prezervatyvą - tai per Naujus Metus gali gauti už tai dovanėlę
[quote=Linutas,2007 11 26, 17:43]
O aš dar girdėjau anekdotą - jei padovanosi vyriui per balandžio 1 d kiaurą prezervatyvą - tai per Naujus Metus gali gauti už tai dovanėlę
QUOTE(Linutas @ 2007 11 26, 16:43)
tui keisim temos pavadinima
Aš tik pažėriau ,,perliuką" nu bet gal jis tiktų dar, pvz, prie temos, apie vaiko gimimo datą - tai čia ir yra pagal apskaičiavimus
QUOTE(Tinkutė @ 2007 11 18, 22:57)
Dabar iš savo patirties, kai laukiausi antrojo, vis taip gaudavosi, kad pilant į stiklinę kompotą (pavyzdžiui) įkrisdavo uoga.
Papildyta:
QUOTE(Gintarello @ 2007 11 23, 11:19)
na ir as pries kelis menesius sapnavau be galo daug graziu spalvotu spalvotu zuvyciu. Ir taip aiskiai jas visas maciau. Bet kai paziurejau reiksme sapnininke, neradau, kad tai reikstu nestuma
Nors gal ateity tai issipildys
Nors gal ateity tai issipildys
prieš pastojant nuolat sapnuodavau spalvingas žuvytes, aš jas gaudydavau