Įkraunama...
Įkraunama...

Prietarai ir "bobučių išmyslai"

O jeigu jau puse metu grazius leliukus, tave vadinancius mamyte sapnuoji? rolleyes.gif Idomu, cia issipildantys prietarai ar tiesiog begalinis noras tureti vaiku? Gal jau tas angeliukas salia taves gyvena - todel ir sapnuojasi 4u.gif , juk sako, kad per sapnus galima ne tik su mirusiaisiais bet ir su busimaisiais zemes gyventojais bendrauti? g.gif

Kaip manot? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iridė_G: 23 lapkričio 2007 - 17:32
QUOTE(Iridė_G @ 2007 11 23, 17:31)
O jeigu jau puse metu grazius leliukus, tave vadinancius mamyte sapnuoji? rolleyes.gif  Idomu, cia issipildantys prietarai ar tiesiog begalinis noras tureti vaiku? Gal jau tas angeliukas salia taves gyvena - todel ir sapnuojasi 4u.gif , juk sako, kad per sapnus galima ne tik su mirusiaisiais bet ir su busimaisiais zemes gyventojais bendrauti? g.gif

Kaip manot? smile.gif

as leliukus sapnavau tik tada kai buvau nestuke.gif ech... kokie grzus tie sapnai buvo wub.gif
Atsakyti
kazkurioj temoj skaiciau kad po eglute per kaledas ar per naujus metus smileysex.gif reikia 4u.gif reiks bandyt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(auruciukasss @ 2007 11 24, 19:02)
kazkurioj temoj skaiciau kad po eglute per kaledas ar per naujus metus  smileysex.gif reikia 4u.gif reiks bandyt lotuliukas.gif

Iki šios apsiedavo be eglučių, tik kokią šaką nusilauždavom. Nu ką reikės kartą imti ir nusipirkti tą eglutę tongue.gif jeigu jau apie tokį reikalą kalbam lotuliukas.gif

Na, o vaikus sapnuoti - reiškia rūpesčiai. Mano mama kažko dažnokai sakosi sapnuoja vaikus g.gif Negi ji pagaliau susilauks anukų biggrin.gif
Atsakyti

prietarai yra gyvenimo palengvinimas,reik gi zmonem kazkuo tiketi,pvz viena mano pazistam lb tiki ta grindinio plytele kuri katedros aikstej yra vadinamas "stebuklas"sake visi jos norai issipilde lotuliukas.gif saviitaiga kitaip tariant,bet bent gyvent linksmiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(auruciukasss @ 2007 11 24, 17:02)
kazkurioj temoj skaiciau kad po eglute per kaledas ar per naujus metus  smileysex.gif reikia 4u.gif reiks bandyt lotuliukas.gif

lotuliukas.gif oi negaliu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(auruciukasss @ 2007 11 24, 18:02)

na visko gali but juk kaledos stebuklu metas newyear.gif
Atsakyti
O aš dar girdėjau anekdotą - jei padovanosi vyriui per balandžio 1 d kiaurą prezervatyvą - tai per Naujus Metus gali gauti už tai dovanėlę lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=Linutas,2007 11 26, 17:43]
O aš dar girdėjau anekdotą - jei padovanosi vyriui per balandžio 1 d kiaurą prezervatyvą - tai per Naujus Metus gali gauti už tai dovanėlę lotuliukas.gif
lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2007 11 26, 16:43)
O aš dar girdėjau anekdotą - jei padovanosi vyriui per balandžio 1 d kiaurą prezervatyvą - tai per Naujus Metus gali gauti už tai dovanėlę  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
tui keisim temos pavadinima lotuliukas.gif ANEGDOTAI lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš tik pažėriau ,,perliuką" nu bet gal jis tiktų dar, pvz, prie temos, apie vaiko gimimo datą - tai čia ir yra pagal apskaičiavimus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tinkutė @ 2007 11 18, 22:57)
Dabar iš savo patirties, kai laukiausi antrojo, vis taip gaudavosi, kad pilant į stiklinę kompotą (pavyzdžiui) įkrisdavo uoga.

biggrin.gif na man ne iš kompoto ikrito uoga o iš rimtesnio gerimo, aš tokio prietaro nebuvau girdejusi, ir kai ikrito i stikiuka man ta uoga, kažkas nuo stalo replikavo, kad bus krisliukas wub.gif aišku aš nepatikejau, bet krisliukas yra krisliukas ir jau turiu leliuka mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Gintarello @ 2007 11 23, 11:19)
na ir as pries kelis menesius sapnavau be galo daug graziu spalvotu spalvotu zuvyciu. Ir taip aiskiai jas visas maciau. Bet kai paziurejau reiksme sapnininke, neradau, kad tai reikstu nestuma
Nors gal ateity tai issipildys ax.gif

prieš pastojant nuolat sapnuodavau spalvingas žuvytes, aš jas gaudydavau wub.gif , labai grazus splavingi sapnai
Atsakyti