QUOTE(išprotėjusi @ 2007 06 16, 17:15)

noriu va tokio tipo lubu, gal kas nors daretes? Kokia kaina? beje, cia kiek suprantu su gipso pluokste?

cia gipso kartonas. Apie ji gali pasiskaityti cia: http://www.knauf.lt/?id=1038
kadaise teko projektuoti tokias lubas

sau taip niekada nedaryciau

QUOTE(kusachius @ 2007 06 16, 17:36)
sau taip niekada nedaryciau

Gal gali pasakyti kodel sau niekada nedarytum?

QUOTE(išprotėjusi @ 2007 06 16, 18:19)
ar todel, kad nepatinka? Ar yra kazkokia rimtesne priezastis? 

Aš tavo parodyto varianto nedaryčiau, nes jis mane slegia (ir nepatinka man tokie laiptai, bangelės ir t.t. ant lubų). Man atrodo, čia turėtų būti erdvus kambarys ir aukštos lubos, norint kad žiūrėtųsi.
QUOTE(išprotėjusi @ 2007 06 16, 19:19)
ar todel, kad nepatinka? Ar yra kazkokia rimtesne priezastis? 

kaip ir linn, man nepatinka laiptuotos lubos, su bangelem, rutuliais ar zigzagais. Tam is tiesu turi buti aukstos lubos, kad gerai ziuretusi ir nepradetu su laiku erzinti. Ypac astrios, kampuotos formos gali pradeti nemaloniai veikti. Be to, kai tokios aktyvios lubos, likes interjeras turetu buti gerokai ramesnis, kad nesigautu bardakas, perkrauta. O juk kaip tik paprastai norisi idomesniu baldu, ryskesniu spalvu...
man paciai labiau patinka lakoniskesni, santuresni ir funkcionalesni lubu sprendimai. Mano manymu jie ne taip greit atsibosta, ir netampa kliutimi kai nori keisti interjera. Bet cia skonio reikalas. Nesakau, kad taip teisingiausia, nes man taip graziau

as issakysiu irgi savo nuomone...cia kiekvieno skonio reikalas, bet man irgi nepatinka...man turi buti minimaliai...tokie va lubu interjerai man labiau tinka viesosiose istaigose kaip restoranai, viesbuciai ir visa kita....
QUOTE(rutellee @ 2007 06 17, 10:25)
as issakysiu irgi savo nuomone...cia kiekvieno skonio reikalas, bet man irgi nepatinka...man turi buti minimaliai...tokie va lubu interjerai man labiau tinka viesosiose istaigose kaip restoranai, viesbuciai ir visa kita....
pritariu

visiskai sutinku

Negi niekas nebeturi jokių idėjų,ar ir taip viskas aišku tas šviesos išdėstymas
Gal kas bent kokių nuoruodėlių įmestų apšvietimo klausimais
nu man tai tamsus miškas

Gal kas bent kokių nuoruodėlių įmestų apšvietimo klausimais