Įkraunama...
Įkraunama...

Apšvietimas, lubos

sveika. tokios pat problemos ir šiauliuose, nieko nerandu. taip, kad patarti nelabai ką ir galiu unsure.gif unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
smile.gif Mūsų elektrikas sao, kad jei rinksitės šviestuvus - tai tik Vilniuje, buvom. Kelis ratus jau apsukom apie Vilnių, jei gražūs kainos ohoho, o jei pinigų neturi nereikia ir šviestuvųsad.gif((. Na dar tiesa gariūnuose pas viena bahūriuka visai netyčia užtikom, reiks prisitaikyti.
Atsakyti
gal galima bent viena adresiuka kad ir Vilniuj 4u.gif
Atsakyti
pleazzzz (labai reikia 4u.gif ) ( vyras scenas kelia kelia jei ka biggrin.gif blush2.gif ) kur pirkote savo sviestuvus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
qq bet kuriam mieste 4u.gif
Atsakyti
Mes Kaune Gaudrėje pirkome, kainos nėra mažos, bet prieinamos. O dar ir nuolaidėlę galima išsiderėti 4u.gif
Atsakyti
mes pirkom dalį gaudrėj, dukros kambariui seniuose, ir dar kelis "vokiečių šviestuvuose" nėries kr. paskutinė vieta thumbup.gif labai originalūs ir tikrai nebrangūs šviestuvai drinks_cheers.gif kasdien pro tą vietą važinėju jau antri metai, bet visad galvojau, kad ten labai brangu. pasirodo, nieko panašaus, pasirinkimu tikrai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
holiday, o kurioj tiklsiau vietoj tie vokieciu sviestuvai?
Atsakyti
Kai aš bandžiau ieškoti įvedžiau į google šviestuvus ir išmetė firmas, kaip ir minėjopagrindinė Gaudre, Ardena, ir eilė Domus galerijoje, be to priešais Domus galeriją, t.y. kitoj pusėj gatvės irgi yra kelio šviestuvų parduotuvės (gal tik 2), verta dėmesio man pasirodė ta kur įėjimas iš šono (parduotuvė per du aukštus).

Beje įdomu būtų sužinoti tiksliau apie tą vokiečių parduotuvę????
Atsakyti
blizge, kurioj vietoj ta "domus galerija" ?
Atsakyti
QUOTE(une @ 2007 08 02, 14:57)
holiday, o kurioj tiklsiau vietoj tie vokieciu sviestuvai?

Nuo naujo Vilijampoles tilto reikia vaziuoti link Silainiu.
Atsakyti
QUOTE(vilvita @ 2007 08 05, 12:04)
Nuo naujo Vilijampoles tilto reikia vaziuoti link Silainiu.

vilvita thumbup.gif buvau ten ant dienu tikrai yra neblogu. bet... prie stiliaus dar neatiderinau 2 kambariu. gal dar ka zhinot 4u.gif
Atsakyti