Įkraunama...
Įkraunama...

Kas siutina vyrus?

Mano vyra siutina jei kur baliuke padauginu gerimu blush2.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
O stai maniskis negali pakesti, kad greitai susinervinu ekstremaliu situaciju metu ir prarandu salta prota biggrin.gif
Atsakyti
Kai supykstu ir nšneku, jį labai nervina, sako, kad bent galėčiau pasakyt dėl ko supykstu... O daugiau nieko, vyras labai šaltų nervų lotuliukas.gif
Atsakyti
pyksta,kai daromi svarbus sprendimai be jo zinios ax.gif
Atsakyti
Na įprotis būtų ne koks jei svarbūs sprendimai be jo žinios būtų priimami, spėju čia visi vyrai pyksta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(karamel @ 2009 03 12, 14:37)
Na įprotis būtų ne koks jei svarbūs sprendimai be jo žinios būtų priimami, spėju čia visi vyrai pyksta  biggrin.gif

Ir visos moterys supyktu blink.gif
Atsakyti
Jį nervina:

a) burokėlių salotos;
cool.gif mano vairavimo įgūdžiai;
c) nervina kai svetimi man dėmesį rodo;
d) nervina kai nepasitarus su juo ką nors padarau.

mirksiukas.gif
Atsakyti
1. nervina, kai supykstu ir nesakau kas yra ir isviso nieko nekalbu
2. nervina kai susiruosiam eit, apsirengiam ir as tada prisimenu, kad kazko nepaimiau, nepadariau ir pradedu daryt
3. nervina, kai pradedu spandineti jam spuogus ar inkstirus
dar yra dalyku kurie nervina, bet tai nepeatsimenu dabar taip is kart biggrin.gif
Atsakyti
Maniskis saltu nervu, nepastebiu, kad ji kazkokie mano poelgiai nervintu biggrin.gif Greiciau jis turi tokiu savo ydeliu kurios mane nervina doh.gif
Atsakyti
Maniškį nervina, kad per daug dėmesio kreipiu į smulkmenas ir kad ilgai atsimenu ką padarė netinkamai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rubinuke @ 2009 03 18, 16:47)
Maniškį nervina, kad per daug dėmesio kreipiu į smulkmenas ir kad ilgai atsimenu ką padarė netinkamai smile.gif

VAVAVAVA VA VA lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Na blogai dėl tos atminties, pačiai būtų geriau pamiršt, bet kažkaip tokių dalykų nepamirštu nors tu ką doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti