Įkraunama...
Įkraunama...

Kas siutina vyrus?

As irgi galvoju galvoju ka maniski siutina g.gif ,kad jis toks "ramiakas" pas mane yra wub.gif Na,gal...nervuojas kai ciupineju visokius grazius dalykelius parduotuvese biggrin.gif -tada jis sako-kai busi viena tada eik ir ciupinek viska-o dabar einam pirkt ka reikia doh.gif
Atsakyti
Aš saviškį nervuoju, kai pradedu zyzt biggrin.gif kad to ar ano nepadarė, dar prie ko nors prikimbu. Tai kartą jis kultūringai pasakė: "Būk gera, pasistenk mažiau zyzt, nes tai mane žudo" lotuliukas.gif O aš atsakiau: "Pasistenk viską padaryt taip, kaip aš bent isivaizduoju, tada nezysiu" biggrin.gif Viskas buvo juoko formoj, tačiau moteris nebūtų moterimi, jei nemokėtų zyzti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vytautas88 @ 2008 10 28, 02:47)
Mane siutina moteriški plepalai. Jūs galite kalbėti ilgai ir nieko nepasakyti - aš to nemėgstu, nes man patinka konkretumas  biggrin.gif

lotuliukas.gif na jo...aš dirbu vyriškoje kompanijoje, tad žinau kokie prasmingi būną vyriški pokalbiai doh.gif cool.gif ...ilgai kalbant aišku palieka tik kad kalbėta buvo apie viską ir apie nieką....o jei dar vyrai išgėrę kokia proga, tada aplamai geriau jau kokią knygą jų kompanijoje skaityti....nes konkreumo tokiose kalbose diselis ir apvalus nulis tongue.gif
Atsakyti
Maniski nervuoja kai as gincinuosi su juo man nesuprantamomis temomis doh.gif
Atsakyti
nemegsta kai nuolat sakau kad neturiu ka apsivilkti.. blush2.gif
Atsakyti
o maniskis nemegsta kai labai daug klausineju smile.gif nes kai paklausiu kokio tai klausimo tai is to vieno man dar 10 ju kyla smile.gif tai visada praso kad buk gera neuzduok tiek daug klausimu nes jau pavargau i juos atsakineti smile.gif
Atsakyti
Kai uzeinu su juo i drabuziu parduove biggrin.gif
Juk tiek graziu dalyku aplinkui, o jis nervinasi blush2.gif
Atsakyti
Yra keleta kartu pasakes, kad ji sunervino mano burbejimas vienoj ar kitoj situacijoj. Bet as tikrai burbu tik del laaaaabai rimtu priezasciu lotuliukas.gif ir isvis - neburbu, o pasakau savo nuomone rolleyes.gif
Dar ji nervina, kad daznai uzsigaunu arba ji uzgaunu, ar ka nors nubraukiu/sulauzau. doh.gif Viskas is mano greitumo, be to paveldeta lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano bambejimas (pati pripazistu ax.gif , bet nieko nepadarysi, ypac kai bunu pavargus) ir tai, kad man visi daiktai turi but savo vietose smile.gif
Atsakyti
nervina ?? jis mane daugiau nervina smile.gif

o seip jis nervinasi kai jis man skambina o as nekeliu mobilaus biggrin.gif
o dar siunta(kartais) kai sedziu cia supermamose smile.gif
Atsakyti
Bambejimas,rukymas bigsmile.gif
Atsakyti
Rukymas, kai miegu nuoga, bet nieko nenoriu rolleyes.gif ir kai ryte ji skubinu, kad greiciau darytusi sukuosena lotuliukas.gif
Atsakyti