Įkraunama...
Įkraunama...

HOBBY HALL vėl LT

gal kas pirkot pagalves is ju? kokias rekomenduotumet?
Atsakyti
Gal kazkas pirko lovaties "Mimoza"
http://www.hobbyhall...42/442_235.html

Kaip ju kokybe, gal patirtim pasidalinsit. 4u.gif
Atsakyti
Aš nusipirkau šį krepšelį Piknikas, kol kas dar neapžiūrėjau, bet mama sakė, kad super mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(BrBk @ 2007 08 22, 15:35)
Aš nusipirkau šį krepšelį Piknikas, kol kas dar neapžiūrėjau, bet mama sakė, kad super mirksiukas.gif

user posted image

noriu ir as!!! ax.gif
Atsakyti
QUOTE(BrBk @ 2007 08 22, 16:35)

user posted image

Hm, gal ir geras daiktas. O kaip kokybe???
Atsakyti
QUOTE(Pliushke @ 2007 08 23, 12:57)
Hm, gal ir geras daiktas. O kaip kokybe???

Labai geras ir patogus daiktas, į gamtą - super thumbup.gif kažkada su draugėm jau tokį panašų pagal paskirtį panaudojom, tilpo ir lašiakai su pmodorais, ir Sangria butelis lotuliukas.gif

Pati apie šito krepšio kokybę nieko pasakyt negaliu, nes nemačiau, pas mamą liko mirksiukas.gif bet jinai sakė, kad viskas gerai.
Atsakyti
QUOTE(Ilona78 @ 2007 08 20, 14:26)

esu šiuo metu užsisakius, laukiu, kol ateis rolleyes.gif
naudoju patalynės komplektus, ta prasme, anklodė + pagalvė, tai anklodės labai super, o pagalvės susimetė į mažus gabalėlius. Dar užsisakiau patalynės užvalkalus, daug kas giria, jog geri, tai pabandysiu pati
Atsakyti
QUOTE(Ilona78 @ 2007 08 20, 14:26)

Aš pirkau. Tiesą sakant, maniau, kad jos kitokios medžiagos. Bet šiaip man patiko, nors medžiaga paprastutė, apačioje prisiūtas sintepono sluoksnis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dilma: 23 rugpjūčio 2007 - 21:07
Aciu merginos 4u.gif
as irgi jjau uzsakiau lovatese, dabar lauksiu...
Kada reiks susigundit patalynes uzsakyt nes kiek skaitau visos giria thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(žiobakiene @ 2007 08 19, 08:27)
labutis
gal kas nors išbandete  is hobbyhall aptempiamas paklodes? ar nenusivylet?

Išbandžiau smile.gif šias ir šitas.
Frotinės man nuotraukoj atrodė minkštesnės nei yra iš tikro. O tos paprastos labai patiko. Nesiburbuliuoja, neblunka, dydis puikiai atitinka čiužinį.
Atsakyti
Siandien uzsisakiau patalyne "Miltonia" ir paklodziu bei pagalviu uzvalkalu komplekta, tikiuosi, nenusivilsiu rolleyes.gif
Atsakyti
merginos, gal patarsite kurią patalynę, tai yra antklodžių ir pagalvių komplektai, iš jų puslapio geriausiai pirkit? gal jau turite kas, išbandėte, galite ką pasakyti g.gif ax.gif
aš va vis žiūriu, kur alergiškiems žmonėms ax.gif , ten yra suomių ir estų, kažin kurios geriau g.gif renkuosi tarp "delux amicor", "afroditė", "familon elegante" ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmuke: 03 rugsėjo 2007 - 09:32