Įkraunama...
Įkraunama...

HOBBY HALL vėl LT

QUOTE(Kirmėlytė @ 2007 09 03, 23:07)
thumbup.gif  kaip gerai ,kad atradau si foruma, aciu jos kurejai  4u.gif - jau ilga laika ieskojau daiktu, kuriuos radau tik cia  thumbup.gif  Net nesitikejau  smile.gif

na, taip jau yra, kad supermamoj gali rasti tokia tema, kokios nori biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linuoskytej @ 2007 09 04, 09:55)
na, taip jau yra, kad supermamoj gali rasti tokia tema, kokios nori  biggrin.gif

O ir per google suvedus reikiamos temos raktinius žodžius, visad išmeta ir nuorodas į Supermamos forumą biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitar @ 2007 09 03, 16:42)
...Viena blogybe, kad sunku prie sios patalynes, o ypac pagalviu, pritaikyti uzvalkalus pagal ismatavimus. Pagalves mazos, o parduotuvese komplektuose dazniausiai buna uzvalkalai didelems pagalvems.
...

Va va, mane tai ir stabdo kol kas tie dydžių skirtumai. Antklodės hobbyhallo yra didesnės nei pas mus. Reikėtų užvalkalus iš ten pat užsakinėti. Užvalkalų komplekte būna pridėti ir užvalkalai pagalvėms. O šie mažesni. Tai tektų ir pagalves užsisakyti smile.gif Taip kad man teks iki kalėdų šalti po senąja patalyne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Motušė @ 2007 09 04, 12:17)
Va va, mane tai ir stabdo kol kas tie dydžių skirtumai. Antklodės hobbyhallo yra didesnės nei pas mus. Reikėtų užvalkalus iš ten pat užsakinėti. Užvalkalų komplekte būna pridėti ir užvalkalai pagalvėms. O šie mažesni. Tai tektų ir pagalves užsisakyti  smile.gif Taip kad man teks iki kalėdų šalti po senąja patalyne biggrin.gif

tai kame problemos? kartu su patalynes komplektu uzsisakyk ir uzvalkalu komplekta. ir vsio:))) as tai uzvalkalu 3 komplektus turiu. labai patinka. Yra netgi labai naudingas pasiulymas ten. Patalynes uzvalkalu komplektas su motoroleriais - tik 50 lt. uzvalkalas pagalvei kaldrai ir lovatiese. o aptempiamos frotines lovatieses su gelytem - isvys pasaka. dar labai man patiko Nike tase sportine. o vat striuke, megztukas toks uz 49 lt ir dar ten kazkoks megztukas - tai siaip sau. sad.gif tingejau siust atgal - tai nesioju. bet parduotuvej tokio nepirkciau smile.gif) ai dar labai neblogas vaikiskas kostiumelis su piratu vasarai. ir kaina daba labai patraukli. net gariunuose uz tokia nenusipirksi:)))
Atsakyti
laba diena, na ką šiaip ne taip išdrįsau ir aš užsisakyti, nes varvindavau varvindavau seilę į patalynės kompektus, o paskui jau tekdavo tik pasidžiaugti "prekė parduota" doh.gif , toki gražūs tie su motoroleriu, ir su laiveliai vaikams, tai pakol sugalvojau užsisakyti, ėmė ir neliko verysad.gif
tai va šiandien žiūriu jie atnaujinę puslapį internetinį, yra naujų kompektų, tai ėmiau ir užsisakiau už 800 litų blink.gif , ėmiau antklodžių ir pagalvių du kompektus, ir patalynės užvalkalų tris biggrin.gif , nepatiks nusiųsiu atgal, nes kaip suprantu pirmiau gauni prekes, paskui apmoki, jei tinka ax.gif
Atsakyti
taip, tik kai siusi atgal uz persiuntima paste reiks moketi, bet kai jie atgaus prekes - grazins tau pinigus
Atsakyti
dar labai patariu isigyti situos naktinius
http://www.hobbyhall...5/425_826.html#
kokybe labai gera, net nesitikejau, kad uz tokia kaina, toki gera daikta gausiu:))
Atsakyti
QUOTE(julyska @ 2007 09 05, 08:32)
tai kame problemos? kartu su patalynes komplektu uzsisakyk ir uzvalkalu komplekta. ir vsio:)))

Tame kad ir pagalves dar teks uzsisakyti mirksiukas.gif Pagalviu uzvalkalai pas juos 60x50, o pas mane visos 60x60 smile.gif
Papildyta:
QUOTE(julyska @ 2007 09 05, 11:38)
dar labai patariu isigyti situos naktinius
http://www.hobbyhall...5/425_826.html#
kokybe labai gera, net nesitikejau, kad uz tokia kaina, toki gera daikta gausiu:))

tikrai gražūs naktiniai smile.gif įdomu ar s dydis nėra labai didelis blush2.gif
Atsakyti
Gal patarsit, kokias geriau pagalves uzsisakyti? Nes pas mane irgi viso 60x60
Atsakyti
Labukas. Gal kas bandet uzsisakyti siuos baldus ?
Atsakyti
Sveikutės. Aš neseniai užsisakiau iš ten užuolaidas, paveiksliuke atrodė visai nieko. Gal kas esate pirkę, tai parašykit kaip jos. Nes kaip supratau patalynė tai visai nebloga. Kai gausiu pasidalinsiu savo įspūdžiais smile.gif
Atsakyti
O kazi kaip sita striuke ? g.gif

http://www.hobbyhall.../422_2152.html#
Atsakyti