Įkraunama...
Įkraunama...

HOBBY HALL vėl LT

Aš irgi keletą daiktelių pirkus esu: patalynę, indų, virtuvės reikmenų. Viskas buvo thumbup.gif , labai nuliūdau, kai jie iš L. iškeliavo. Einu apžiūrėsiu, tikrai ką nors užsisakysiu. Ačiū už gerą naujieną.
Atsakyti
aš irgi pikau iš jų katalogo, pirkau chalatus sau ir vyrui prie jų dar buvo komplekte dideli ranksluosciai, tai patenkinta spalvos neblunka, tik siame kataloge nieko gero, patalynė tik ta tigrinė patiko mirksiukas.gif
Atsakyti
as ir esu pirkusi nemazai prekiu, siaip labai patogu thumbup.gif tik patalynes mane nuvyle, ranksluosciai taip pat unsure.gif pirkau viena satinine patalyne, buvo pasakisko grozio wub.gif bet po skalbimo, gerokai spalva nubluko verysad.gif dabar visai prastai atrodo doh.gif taip pat esu pirkusi paprasta, tai tos kokybe siek tiek geresne, bet pigiau galejau nusipirkt ir cia lietuvoj, nes ju kainos baisiai buvo uzkeltos doh.gif [ kaip dabar nezinau g.gif ] ranksluoscius su nerinukais, tai kabo tik del grozio, nes vandens visiskai nesugeria blink.gif tefal keptuves visai patiko thumbup.gif playstation kompiuteri, sumustiniu keptuve, seskui landzioti tuneliuka, jau ir nebepamenu gal dar kazka g.gif vienu zodziu buvau nuolatine pirkeja biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aziza: 11 vasario 2007 - 21:22
noriu uzsisakyt antklodes ir pagalves "familon elegante" noblese**** kokybes,gal zinot ar geros sitos? ar neverta jas pirkt ir rinktis luxus kokybes g.gif
Atsakyti
QUOTE(aziza @ 2007 02 11, 23:14)
as ir esu pirkusi nemazai prekiu, siaip labai patogu  thumbup.gif tik patalynes mane nuvyle, ranksluosciai taip pat  unsure.gif pirkau viena satinine patalyne, buvo pasakisko grozio  wub.gif bet po skalbimo, gerokai spalva nubluko  verysad.gif dabar visai prastai atrodo  doh.gif taip pat esu pirkusi paprasta, tai tos kokybe siek tiek geresne, bet pigiau galejau nusipirkt ir cia lietuvoj, nes ju kainos baisiai buvo uzkeltos  doh.gif [ kaip dabar nezinau  g.gif ]  ranksluoscius su nerinukais, tai kabo tik del grozio, nes vandens visiskai nesugeria  blink.gif  tefal keptuves visai patiko  thumbup.gif playstation kompiuteri, sumustiniu keptuve, seskui landzioti tuneliuka, jau ir nebepamenu gal dar kazka  g.gif  vienu zodziu buvau nuolatine pirkeja  biggrin.gif

kainos vis dar taip pat uzkeltos 4u.gif uz tokius pinigelius galima bet kur analogiskas prekes nusipirkti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(toxkristux @ 2007 02 12, 12:45)
kainos vis dar taip pat uzkeltos  4u.gif  uz tokius pinigelius galima bet kur analogiskas prekes nusipirkti smile.gif

pvz kur ? bigsmile.gif
Atsakyti
Medvilniniai patalynės užvalkalai tikrai geri, per kelis metus nesusiskalbė, čia pirkti tokių neradau.
Mane irgi antklodžių kokybė domina. Ar pavasarį/vasarą nebūna karšta miegot su jomis?
Atsakyti
Ir aš turiu keletą patalynės komplektėlių, man jie patiko!
Papildyta:
Labai norėčiau tigrinio.......... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasara @ 2007 02 12, 15:10)

Mane irgi antklodžių kokybė domina. Ar pavasarį/vasarą nebūna karšta miegot su jomis?

Niu, kai šią vasarą buvo +30, tai tikrai per karšta... Bet kai tokia tempereatūra, tai ir iš viso miegot per karšta biggrin.gif
Atsakyti
Labai dziaugiuosi, kad vel Hobby Hall sugrizo thumbup.gif Pries pora metu pirkau antkodes, pagalves ir patalynes komplekta. Tikrai puikus gaminiai , ilgai tarnauja thumbup.gif Dabar seile varvinu bevartydama kataloga, reiktu kazka issirinkti mirksiukas.gif
Atsakyti
Man šita lovatiesė labai graži wub.gif
My Webpage
Kažin kaip jos kokybė? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pikts liūc: 12 vasario 2007 - 20:01
QUOTE(toxkristux @ 2007 02 12, 12:45)
kainos vis dar taip pat uzkeltos  4u.gif  uz tokius pinigelius galima bet kur analogiskas prekes nusipirkti smile.gif

dabar tokiu brangiu nemaciau, na tik satinine tongue.gif as ir kiek pamenu uz satinine mokejau apie 170lt. uz paprasta leopardo rasto berods 120lt. g.gif vat dabar nepamenu, nes pirkau pries kokius 3 metus doh.gif bet antroji tikrai virs 100 kainavo, tai ta paprasta visai nieko dar spalva nenusiskalbe tongue.gif o vat satinine, tai kur tau doh.gif pirma kart skalbiant vien melynas vanduo bego ir gerokai nubluko, tai labai nusivyliau unsure.gif nors pati medziagyte labai maloni rolleyes.gif
Atsakyti