Įkraunama...
Įkraunama...

HOBBY HALL vėl LT

Merginos,per kiek laiko ateina siuntinukai ? g.gif Užsisakiau praeitą savaitę,tai kada tikėtis gauti g.gif
Atsakyti
as taip pat noreciau zinoti per kiek laiko ateina uzsakyta preke, nes siandien uizsakiau vonele kojom Beurer FB.., gal kas gali gero arba blogo apie ja pasakyti?
Atsakyti
yra nuostabios frotines paklodes. as jau turiu keleta. pirkau ir satinines, bet kazkaip ne tokios geros.
as turiu sitas
http://www.hobbyhall...4/444_1860.html
dar atsirado va tokios
http://www.hobbyhall...4/444_3600.html
manau kad jos tokios pacios, tik rastas kitoks.
[/quote]

Aha sitas maciau, ir kaip ir norejau uzsisakyt bet paskui suabejojau del aukscio- matai mano ciuzinukas 15 ar 16 cm storio o cia lygtais 30 blink.gif ar nekabos paskui man maisai kur sonuose? Gal ir tavo ciuzinukas panasaus storio ir gal visai normaliai ten uzsimauna... gal be reikalo abejoju?
g.gif g.gif g.gif
Gal galetum parasyt kaip ten su tais cm? Labai jau reiketu tu paklodziu nes dabar dvi uzklojus blush2.gif viena kur kojos kita kur galva blush2.gif ...
Aciu is anksto...
Papildyta:
Merginos, nesukit sau galvos- paskambinkit ir paklauskit kada mazdaug gausite savo siuntinuka...
As labai senai uzsisakinejau tai kaip ir nepamenu per kiek laiko pas many atejo...
Atsakyti
Gausiu po 3 savaičių biggrin.gif gavau e-mailą biggrin.gif
Atsakyti
Man irgi neaišku dėl paklodžių dydžių. Jeigu mano lova 140cm, tai kokią geriau imti 120 ar 160? Tas kraštelis 30cm čia nepridėtas?
Atsakyti
QUOTE(1turte @ 2007 11 22, 17:45)
Aha sitas maciau, ir kaip ir norejau uzsisakyt bet paskui suabejojau del aukscio- matai mano ciuzinukas 15 ar 16 cm storio o cia lygtais 30  blink.gif  ar nekabos paskui man maisai kur sonuose? Gal ir tavo ciuzinukas panasaus storio ir gal visai normaliai ten uzsimauna... gal be reikalo abejoju?

Tiesiog tada daugiau paklodės užsitrauks po apačia ir tiek, juk ji su guma, neturėtų niekur kaboti, man atrodo visos standartinės su guma būna 30cm - maksimaliam čiužinio aukščiui.
Galų gale netiks - grąžinsi.
Aš irgi užsisakiau, nors mūsų čiužinys apie 15-20cm, tikiuosi tiks.
Atsakyti
QUOTE(Milli @ 2007 11 22, 21:41)
Gausiu po 3 savaičių  biggrin.gif gavau e-mailą  biggrin.gif

As dar negavau jokio e-mailo g.gif
Bet po 3 savaiciu, o mano vyro jubiliejus 12.02 unsure.gif
teks dovanot prdadziai 4u.gif

Kada tu uzsisakei preke?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tagitana: 23 lapkričio 2007 - 10:11
tai nei viena nesate pirkusi kojoms voneles g.gif ?
Gal ji niekam tikusi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tagitana @ 2007 11 23, 10:05)
As dar negavau jokio e-mailo  g.gif
------------------
Kada tu uzsisakei preke?

Aš jiems pati parašiau biggrin.gif
------------------
Praeitą savaitę-antradienį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2007 11 23, 09:09)
Tiesiog tada daugiau paklodės užsitrauks po apačia ir tiek, juk ji su guma, neturėtų niekur kaboti, man atrodo visos standartinės su guma būna 30cm - maksimaliam čiužinio aukščiui.
Galų gale netiks - grąžinsi.
Aš irgi užsisakiau, nors mūsų čiužinys apie 15-20cm, tikiuosi tiks.

tikrai tiks, nes turi buti ir po ciuziniu dar kazkiek tos paklodes, kad prisispaustu.
Atsakyti
QUOTE(tagitana @ 2007 11 23, 11:05)
As dar negavau jokio e-mailo  g.gif
Bet po 3 savaiciu, o mano vyro jubiliejus 12.02  unsure.gif
teks dovanot prdadziai  4u.gif

Kada tu uzsisakei preke?

As 11.15 irgi uzsisakiau treniruokli, parasiau jiems emeila kada galima tiketis bet nieko nesulaukiu.. smile.gif

Gal užsisakančios galėtų paaiškinti nes pirmą kart užsisakinėjau o normalios info taip ir neradau tam puslapy.
Kai internetu užsisakai tai ir reikia internetu apmokėti ar pašte? Ir išvis jaučiuosi kaip ir nieko neužsisakiusi nes nežinau ar emeilo laukti ar laiško kad į paštą siuntinio pasiimti reikia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(DarkMind @ 2007 11 24, 09:24)
Kai internetu užsisakai tai ir reikia internetu apmokėti ar pašte?

Kaio tau patogiau, taip ir sumoki: nori - nueini į paštą, nori - internetu, nori - banke. Internetu paprasčiausia.
Atsakyti