Įkraunama...
Įkraunama...

HOBBY HALL vėl LT

QUOTE(vija @ 2007 11 24, 10:55)
Kaio tau patogiau, taip ir sumoki: nori - nueini į paštą, nori - internetu, nori - banke. Internetu paprasčiausia.

Norėjau ir aš dar pasiklausti ax.gif atsiėmiau vakar pašte tą siuntinuką, o ten pridėtas tik grąžinimo kvitas. Kažką ten rašo, kad apmokėjimo kvitą jie dar atsiūs. Nieko nesuprantu doh.gif tai taip išeina kad man dar reikia sulaukti vieno jų laiško blink.gif apsimokėti jie prašo iki 11.29d. Kažkaip jie per sudėtingai tą apmokėjimą organizuoja doh.gif galėjo iškart atsiūsti du kvitus apmokėjimo ir grąžinimo aš jau būčiau atsirinkus...
Atsakyti
QUOTE(skaistė @ 2007 11 24, 10:07)
Norėjau ir aš dar pasiklausti  ax.gif atsiėmiau vakar pašte tą siuntinuką, o ten pridėtas tik grąžinimo kvitas. Kažką ten rašo, kad apmokėjimo kvitą jie dar atsiūs. Nieko nesuprantu  doh.gif tai taip išeina kad man dar reikia sulaukti vieno jų laiško  blink.gif apsimokėti jie prašo iki 11.29d. Kažkaip jie per sudėtingai tą apmokėjimą organizuoja  doh.gif galėjo iškart atsiūsti du kvitus apmokėjimo ir grąžinimo aš jau būčiau atsirinkus...

Taip, gausi dar sąskaitą paštu su rekvizitais. Tada ir sumokėsi (jei nebūsi grąžinus)
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2007 11 24, 10:11)
Taip, gausi dar sąskaitą paštu su rekvizitais. Tada ir sumokėsi (jei nebūsi grąžinus)

drinks_cheers.gif patogiausia mokėti netu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2007 11 24, 11:12)
drinks_cheers.gif patogiausia mokėti netu  smile.gif

Kada jau gauni prekę ar užsisakant?
Atsakyti
QUOTE(DarkMind @ 2007 11 24, 10:15)

na, man pirmiausia atėjo prekė į paštą, o po kelių dienų atėjo į pašto dėžutę sąskaita, ten visi rekvizitai buvo ir tiek mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(DarkMind @ 2007 11 24, 10:15)

Nori mokėti užsakant dar negavus ir nemačius prekės?
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2007 11 24, 11:17)
Nori mokėti užsakant dar negavus ir nemačius prekės?

Nu ne smile.gif
Atsakyti
Labas visoms,

Perziurejau kataloga ir iskilo klausimai :
1. ziurin4jau patalynes komplektus . http://www.hobbyhall...3/443_3559.html ir http://www.hobbyhall...3/443_1337.html ka galit pasakyti apie jusu susidevejima ir dydi? Mano sese pakvaisusi del arkliu tai Kaledoms galvoju uzsakyti tik kur garantija, kad gausiu ?

2. Ir kaip Ju indai virtuviniai? puodai keptuves? ar patvarus? Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DarkMind @ 2007 11 24, 11:24)
As 11.15 irgi uzsisakiau treniruokli, parasiau jiems emeila kada galima tiketis bet nieko nesulaukiu.. smile.gif

Gal užsisakančios galėtų paaiškinti nes pirmą kart užsisakinėjau o normalios info taip ir neradau tam puslapy.
Kai internetu užsisakai tai ir reikia internetu apmokėti ar pašte? Ir išvis jaučiuosi kaip ir nieko neužsisakiusi nes nežinau ar emeilo laukti ar laiško kad į paštą siuntinio pasiimti reikia  doh.gif

As taip pat parasiau pirma, uzsisakiusi preke praejusia savaite,ar galeciau gauti iki gruodzio pirmos dienos. Tai gavau atsakyma, kad tik po triju savaiciu gausiu verysad.gif
Bus paveluota vyrui dovana 4u.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif gal kas esat uzsisakiusios leliu nameli ir jau gavusios, tai vat norejau paklausti ar gera jo kokybe ir ar vertas tu pinigeliu smile.gif
Atsakyti
man irgi idomi butu nuomone apie keptuves ir puodus? nera jie labai pigus, apie 500lt tas kuri issirinkau... tik vat kokybe kokia??? gal kuri esate puodu rinkini uzsisakinejusi? ax.gif
Atsakyti
4u.gif Sveikutės

Iš HH sakausi nuolat ir dar nenusivyliau niekuo. Sakiausi kepimo skardeles keramikines thumbup.gif ,džiiovyklėlę vonios kambariui thumbup.gif ,nukainuotus dvejus bridžus sau ir sesiai thumbup.gif ,puodus thumbup.gif ,patalynes pakeičiau visas išHH ir tikrai esu patenkinta .O dėl apmokėjimų nebūtina nervuotis viskas gerai tik lietuvos paštas kartais užlaiko ,kai gauni pranešimą pasiimi prekę ir lauki sąskaitų, jei vėluoja atsiūsti jie nepyksts,tiesa sesuo darė batų keitimą ,nes netiko dydis tai viskas liuks. drinks_cheers.gif man labai patinka jų prekės drinks_cheers.gif
Atsakyti