Įkraunama...
Įkraunama...

HOBBY HALL vėl LT

Užsakiau lapkričio 16, dar siuntinio nesulaukiau. verysad.gif
Reikės rytoj paskambinti.
Atsakyti
QUOTE(Smaika @ 2007 12 13, 19:29)
Vakar pasiemiau siuntini 4u.gif Buvau uzsisakiusi patalynes komplekta"Afrodite",tik jis baltas,o nuotraukoj juk geltonas g.gif Nors siaip tai thumbup.gif Dar uzvalkalu komplekta"Zambezi",aisku,fainas thumbup.gif Na,uz tokia kaina toks ir turi buti biggrin.gif
Isvada:( biggrin.gif )viskas patiko yess.gif

o Zambezi yra tikrai atlasinis ,kaip rašo? nes man reikia būtent šilko atlaso patalynės -tai ši kaip ir tiktų.
Atsakyti
QUOTE(pievutė @ 2007 12 09, 21:51)
Penktadieni skambinau, norejau uzsakyt vaikui zaisla,tai uzklausiau  apie spinteles tai  sake neber, bet nesuprasi,viena diena yr kita neber , tai vel atsiranda:hm
Vakar atejo man laiskas, kad spinteles jiems nepavyko gauti verysad.gif tai va verysad.gif
Atsakyti
MANTILE,
Jei jus galvojat apie tokia silko atlasine patalyne,na,kur blizga,tviska visa,tai si tikrai ne tokia.. g.gif Jinai tokia lyg ir silkine truputi,truputi atlasine,tokia neryskiai g.gif Bet is tikruju geros kokybes,matosi ir jauciasi paciupinejus biggrin.gif As manau, jei naturali,tai tokia ir turi buti silko atlasine,man tai thumbup.gif Zodziu,as ne audiniu zinove,gal tegu paraso zinoves tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(linuoskytej @ 2007 12 16, 11:24)
Vakar atejo man laiskas, kad spinteles jiems nepavyko gauti  verysad.gif  tai va  verysad.gif

Nu va kaip gaila verysad.gif Gal kas nors panasaus dar pasitaikys. Ir as vaikui uzsakiau gitara , mikrofonus, stiprintuva , uzgarantavo, kad yra, tai dabar baiminuosi, kad mazius be dovanos neliktu doh.gif
Atsakyti
Siulau visiems kas laukia uzsakymu iki kaledu - paskambint ir pasitikslint, nes uzsakiau lapkricio vidury (ne kaledom laukiau, bet siaip) 4 patalynes komplektus ir 3 atejo, o ketvirtas sake bus tik po nauju metu.
Tai kad reklama: uzsake iki gruodzio 11 - gausite iki kaledu , gali but klaidinanti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurina: 18 gruodžio 2007 - 09:46
QUOTE(pievutė @ 2007 12 17, 21:53)
Nu va kaip gaila verysad.gif Gal kas nors panasaus  dar pasitaikys. Ir as vaikui uzsakiau  gitara , mikrofonus, stiprintuva , uzgarantavo, kad yra,  tai dabar  baiminuosi, kad mazius be dovanos neliktu doh.gif
taip, gaila verysad.gif na, o tau ,pamatysi, viskas bus gerai rolleyes.gif
Atsakyti
brrrrrrrr kokia as pikta!!!!!!! vakar gavau laiska, kad lapkricio pradzioje uzsakytos zmogaus voro masinos nera!!!!!!!!!! bliamba, gerai kad ne gruodzio 24 pranese. vaikui reiks ieskot kitos dovanos gun_bandana.gif bash.gif protest.gif :gun rifle:
Atsakyti
Nu va vakar gavau vaikui muzikini zaisla, gitara , stiprintuvas ir du mikrai. Tik ispakavom paziuret, tai pirmas ispudis tikrai neblogas, gitara ir paderint galima, stiprintuvas su sviesos efektu ir plastmases tokios gana normalios , daugiau parasysiu kai pilnai isbandysim 4u.gif
Atsakyti
Na ir aš sulaukiau savo siuntinio smile.gif Buvau užsakiusi patalynę su Mike Pūkuotuku. Dabar skalbiasi, skalaujasi ir, pastebėjau, kad dažo vandenį sad.gif
Mažoji irgi nori tokios patalynės. Tad pabandysiu kitą komplektą pirkti Jyske.
Gal kas nors turi šitą
Kaip skalbiasi? neblunka spalvos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Damkė: 21 gruodžio 2007 - 13:30
QUOTE(Damkė @ 2007 12 21, 14:26)
Na ir aš sulaukiau savo siuntinio smile.gif Buvau užsakiusi patalynę su Mike Pūkuotuku. Dabar skalbiasi, skalaujasi ir, pastebėjau, kad dažo vandenį sad.gif
Mažoji irgi nori tokios patalynės. Tad pabandysiu kitą komplektą pirkti Jyske.
Gal kas nors turi šitą
Kaip skalbiasi? neblunka spalvos?

Mes turim tą patalynę, labai graži, ryški, nė trupučio nenusiskalbė, tikrai labai gera medžiaga smile.gif O kokio karštumo vandeniu tu skalbi? Galima tik 60 mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Damkė @ 2007 12 21, 14:26)
... Tad pabandysiu kitą komplektą pirkti Jyske.

Nu bet man (žiūrint katalogą) HH komplektai atrodo tokie ryškūs, o Jyske apžiūrinėjau Disnėjaus Princeses, blink.gif tai pasirodė toks blyškus, na tikrai įspūdžio nepaliko ir kaina 10 lt didesnė lotuliukas.gif
Atsakyti