Įkraunama...
Įkraunama...

HOBBY HALL vėl LT

QUOTE(Marija5 @ 2007 12 27, 10:38)
Bet ar čia paštas blogai dirba ar HH, vaikas liko be dovanos, verysad.gif 

Kiek kitose temose visokių nusiskundimų, tai supratau, kad Lietuvos paštas visiškai su protu susipyko.

Kai anksčiau užsisakinėdavau iš HOBBY, tai sąskaita būdavo prilipdyta prie prekės, o ne anksčiau ateidavo. Dabar supratau, kad kitaip daro.

Ne į temą, bet Amerikoje tai paštas tiek visokių paslaugų prisigalvojęs, kad visiškai iš namų jau nebereikia išeiti hihihi.gif Viską gali apmokėti internetu, užlipdyti atspausdintą lapą su visais barkodais , užsisakai, kad ateitų iš namų paimti siuntinio ir t.t. ir dar gražiau, o siuntinius užsisakius per 1-2 dienas pristato. Kadangi pirmi metai, kaip svetur, tai tas palyginimas labai ryškus.
Atsakyti
nu geras, aš užsakinėjau lapkričio pab., tai gavau prieš kalėdas ax.gif tik sąskaitos vis negaunu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglis2 @ 2007 12 27, 18:35)
nu geras, aš užsakinėjau lapkričio pab., tai gavau prieš kalėdas  ax.gif tik sąskaitos vis negaunu  blink.gif

Kiek mano patirtis leidžia šiuo klausimu patarti, tai rašyk jiems laišką arba faksuok, kad negavai sąskaitos. Prisikambinti nėra vilčių, bent man nėra pasisekę, kiek reikėjo. Bet va į laiškus, tai sureagavo.
Atsakyti
kas žinot kiek kainuoja pristatymas į paštą ,jei užsisakyčiau patalynės komplektą?
Atsakyti
QUOTE(Mantilė @ 2007 12 27, 21:39)
kas žinot kiek kainuoja pristatymas į paštą ,jei užsisakyčiau patalynės komplektą?

Patalynems komplektams jokio atskiro pasto mokescio nereikia,jis iskaitytas i kaina,apacioj po kainom yra parasyta.Stambiems yra-35 litai,jei atsiimti paste.
Papildyta:
QUOTE(noir1 @ 2007 12 27, 00:40)
Na aš irgi pirmą karta pirkau Afroditės patalynės komplektą(iš vis pirmą karta pirkau iš HH).Siuntinį pasiėmiau pirmadienį 12.24.Tik nemoku apmokėt kaip reikia.Patarkit kas.Mokėt noriu internetu,bet nieko nesuprantu į kokią sąskaitą pervest doh.gif

O kokios spalvos"Afrodites"patalyne?Nuotraukoj geltona,as irgi gavau,bet balta blink.gif
O apmoketi reikia,kaip bet koki kita mokejima,turejote gauti saskaita ir joje yra visi duomenys: HH banko sask.nr,kam moketi ir t.t.Jei turite savo banko saskaita,esate sudare elektronine sutarti(na,kazkaip panasiai vadinasi tongue.gif ),o gal ir apmokate saskaitas internetu,tai jokiu problemu nesudarys..Sekmes! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Smaika @ 2007 12 27, 20:08)
Patalynems komplektams jokio atskiro pasto mokescio nereikia,jis iskaitytas i kaina,apacioj po kainom yra  parasyta.Stambiems yra-35 litai,jei atsiimti paste.

Pristatymo į artimiausią paštą mokestis - 15lt
Atsakyti
QUOTE(Mantilė @ 2007 12 27, 19:39)

Tiek vienas, tiek dvidešimties patalynės komplektų pristatymas kainuos 15lt,tad vienu metu geriau imti kelias prekes.
O kas rašėt,kad negavot sąskaitų,tai tikrai gausit. Aš prekes gavau prieš kalėdas, nors užsakiau gruodžio pradžioje, o sąskaitą atnešė šiandien.
Atsakyti
QUOTE(alionke @ 2007 12 06, 21:11)
Noriu nupirkti vaikui anklode ir pagalve "Fillwell Dual"Gal kas turit?Labai noreciau suzinoti,ar patinka sita patalyne? 4u.gif

Dar vis laukiu atsiliepimu 4u.gif
Atsakyti
tai nesupratau -kainuos 15 Lt ar visai nekainuos pristatymas?
kas užsisakėt tik patalynę ar mokėjot pašte?
Atsakyti
Pagaliau vakar pasiemiau siuntinuka is HH, nors buvau seniausiai uzsakius, tai tik dabar uosvienei atidaviau gauta kaledines dovanos dali doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mantilė @ 2007 12 28, 02:37)
tai nesupratau -kainuos 15 Lt ar visai nekainuos pristatymas?
kas užsisakėt tik patalynę ar mokėjot pašte?

Na, as tikrai nieko ir niekam nemokejau,atsiemiau paste ir net pasake:aha,uz sita siuntini nieko moketi nereikia.Buvo 2 dezes:vienoj uzvalkalu komplektas su paklode,kitoj ,didelej -antklode su pagalvem.Gal todel moketi nereikejo,kad tik patalyne? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Smaika @ 2007 12 28, 13:10)
Na, as tikrai nieko ir niekam nemokejau,atsiemiau paste ir net pasake:aha,uz sita siuntini nieko moketi nereikia.Buvo 2 dezes:vienoj uzvalkalu komplektas su paklode,kitoj ,didelej -antklode su pagalvem.Gal todel  moketi nereikejo,kad tik patalyne? g.gif

tai šaunu 4u.gif
Atsakyti