Įkraunama...
Įkraunama...

HOBBY HALL vėl LT

Tai tikriausiai atsiųs į namus naują katalogą eiliniams klientams.
Atsakyti
QUOTE(allegro @ 2008 01 06, 10:03)
Tai tikriausiai atsiųs į namus naują katalogą eiliniams klientams.
Žinoma - juk visada atsiunčia mirksiukas.gif
Atsakyti
Nors žinau,kad čia ne į temą biggrin.gif ,bet noriu pasiūlyt Afroditės antklodę blush2.gif kai sakiausi nepažiūrėjau,kad ten dvi doh.gif mums reikėjo tik vienos.Gera jų kokybė,fainos tokios.Dėl kainos sutarsime mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linuoskytej @ 2008 01 06, 11:31)
Žinoma - juk visada atsiunčia  mirksiukas.gif

Tai kad jau seniai nebesiunčia verysad.gif
Atsakyti
jau yra internete naujas katalogas doh.gif Bet šį kartą iš užvalkalų komplektų tai nieko gero schmoll.gif
Atsakyti
Jau ir į namus man katalogą atnešė smile.gif
Atsakyti
Turiu jau kilimą iš HH rolleyes.gif Nenusivyliau. Šiaip gal atspalvis kitoks, nei fotkėj, bet šiaip pretenzijų neturiu. Žiūrėsim, kaip ''nešiosis'' ax.gif
Atsakyti
Kokį kilimą pirkai?
Atsakyti
QUOTE(alionke @ 2007 12 27, 22:35)
Dar vis laukiu atsiliepimu 4u.gif

Aš ką tik nusipirkau kūdikiams skirtas Filwell Dual. Visai nieko, labai lengvutė antklodė, bet šilta. Pagalvių dar nenaudojam. Vienu žodžiu aš patenkinta.
Dar pirkau kūdikiams patalynę su vinipukais rožinę ir žydrą, labai patiko, bet jau mačiau nebėra prekyboje. Tai kokybė irgi labai gera.
Atsakyti
QUOTE(Pikta voverė @ 2008 01 09, 14:20)
Aš ką tik nusipirkau kūdikiams skirtas Filwell Dual. Visai nieko, labai lengvutė antklodė, bet šilta. Pagalvių dar nenaudojam. Vienu žodžiu aš patenkinta.
Dar pirkau kūdikiams patalynę su vinipukais rožinę ir žydrą, labai patiko, bet jau mačiau nebėra prekyboje. Tai kokybė irgi labai gera.

o pagalves nera storos?
Atsakyti
Apziurejau katalogus kur kioske pasiemiau-nusiviliau,kad mazai prekiu,o internete jau didesnis pasirinkimas biggrin.gif Reiskia ,gaili kastu spausdinimui biggrin.gif Bet vis vien maziau visko g.gif Jei sis galioja tik iki vasario kazkelintos,reiskia naujas greit bus,ane? biggrin.gif Gal bus kazko daugiau?Man reiktu patalynes uzvalkalu,sitame nieko neissirinkau..
Atsakyti
QUOTE(alionke @ 2008 01 09, 13:28)
o pagalves nera storos?

Tos pagalvės kūdikiams truputį kitokios. Tokios kvadratinės ir visai kietos pasirodė. Aišku mažiukams bus gerai, bet tik jų dydis nepatiko gal 50cm ant 40 cm, kai užvalkalai 60cm ant 40 cm. Pagalvė gal kokių 5 - 7 cm aukščio. Jei neaiškiai parašiau tai vėliau galėsiu nufotkint.
Atsakyti