Tai tikriausiai atsiųs į namus naują katalogą eiliniams klientams.
QUOTE(allegro @ 2008 01 06, 10:03)
Tai tikriausiai atsiųs į namus naują katalogą eiliniams klientams.
Žinoma - juk visada atsiunčia 
Nors žinau,kad čia ne į temą
,bet noriu pasiūlyt Afroditės antklodę
kai sakiausi nepažiūrėjau,kad ten dvi
mums reikėjo tik vienos.Gera jų kokybė,fainos tokios.Dėl kainos sutarsime

QUOTE(linuoskytej @ 2008 01 06, 11:31)
Tai kad jau seniai nebesiunčia

jau yra internete naujas katalogas
Bet šį kartą iš užvalkalų komplektų tai nieko gero

Jau ir į namus man katalogą atnešė

Turiu jau kilimą iš HH
Nenusivyliau. Šiaip gal atspalvis kitoks, nei fotkėj, bet šiaip pretenzijų neturiu. Žiūrėsim, kaip ''nešiosis''

Kokį kilimą pirkai?
QUOTE(alionke @ 2007 12 27, 22:35)
Dar vis laukiu atsiliepimu 

Aš ką tik nusipirkau kūdikiams skirtas Filwell Dual. Visai nieko, labai lengvutė antklodė, bet šilta. Pagalvių dar nenaudojam. Vienu žodžiu aš patenkinta.
Dar pirkau kūdikiams patalynę su vinipukais rožinę ir žydrą, labai patiko, bet jau mačiau nebėra prekyboje. Tai kokybė irgi labai gera.
QUOTE(Pikta voverė @ 2008 01 09, 14:20)
Aš ką tik nusipirkau kūdikiams skirtas Filwell Dual. Visai nieko, labai lengvutė antklodė, bet šilta. Pagalvių dar nenaudojam. Vienu žodžiu aš patenkinta.
Dar pirkau kūdikiams patalynę su vinipukais rožinę ir žydrą, labai patiko, bet jau mačiau nebėra prekyboje. Tai kokybė irgi labai gera.
o pagalves nera storos?
Apziurejau katalogus kur kioske pasiemiau-nusiviliau,kad mazai prekiu,o internete jau didesnis pasirinkimas
Reiskia ,gaili kastu spausdinimui
Bet vis vien maziau visko
Jei sis galioja tik iki vasario kazkelintos,reiskia naujas greit bus,ane?
Gal bus kazko daugiau?Man reiktu patalynes uzvalkalu,sitame nieko neissirinkau..

QUOTE(alionke @ 2008 01 09, 13:28)
o pagalves nera storos?
Tos pagalvės kūdikiams truputį kitokios. Tokios kvadratinės ir visai kietos pasirodė. Aišku mažiukams bus gerai, bet tik jų dydis nepatiko gal 50cm ant 40 cm, kai užvalkalai 60cm ant 40 cm. Pagalvė gal kokių 5 - 7 cm aukščio. Jei neaiškiai parašiau tai vėliau galėsiu nufotkint.